|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kar naenkrat drugače
29.2.2008 9:42:12   
M1987
Nekaj me zanima user posted image  Moj je dobil prisiljen dost v službi. Pač zaposlen je v javnem prevoznem sredstvu in zdaj vajenci nimajo dela in so njih dal pod prisiljen dopust user posted image  Moj ga je dobil 14 dni. Ok vredu. A potem šok user posted image  Rekel je, da bo šel za 1 teden v tujino - pač tam sta tudi babi in dedi pa hišo urejamo user posted image  A prej nikoli ni šel in ko gremo za letni doust komaj čaka, da se vrnemo sem, a zdaj pa kar naenkrat, da gre sam user posted image ? Kaj naj si sploh mislim? user posted image  Vse skupi mi je čudno. Jaz ne morem iti, ker čakam službo, a ko sem mu predlagala, da greva za vikend, se ni strinjal, ker ne misli it samo za vikend. user posted image  Ne razumem... 

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kar naenkrat drugače
29.2.2008 9:44:47   
Lunc_a
kaj pa da ga vprašaša??
če bomo mi ugibali, ti bo samo še slabše

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 9:46:39   
maruškaŠ
kje urejeta hišo, pa kje sta babi in dedi. A imata otroke in sta to od otrok babi in dedi ali tvoja/njegova babi in dedi? Pa kam v tujino (blizu, dačež, z avto avionom)

A za letni dopust greste vsi ali ne?

Zlo slabo sem razumela tvojo zodbo, zato tut še nimam mnenja...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 9:51:16   
deja27
tud jaz bi bla šokirana,a ga kej v službi sekira,pa hoče bit samuser posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.2.2008 9:55:05   
M1987
Lunc_a vprašala sem ga, če beži od mene ali mora kaj razmisliti, pa je rekel da ne, sam da ne misli bit 14 dni skos doma. A zakaj ravno zdaj akr naenkrat ta sprememba in da hoče tja?

maruškaŠ ne urejava midva hiše, ampak od njega starša, da pač ko gremo tja na letni dopust, da smo v svoji hiši. Ne nimava še user posted image  - je pa v načrtu user posted image  To sta od njega babi pa dedi. Misli it z avtomobilom - tam okoli 7 ur vožnje je.

deja 27 ma sekira on mene user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.2.2008 9:58:24   
Pajaca
Glede na ta in sosednji post bi rekla, da imaš probleme sama s sabo in da mu niti pod razno ne zaupaš.

Pač fant je 14 dni frej, ne ve kaj počet pa gre na vikend. Men to ni nič čudnega, tud če prej ni nikoli hotel iti. Pač ni bil nikoli v situaciji, ko je moral na prisilni dopust. Kaj veš kaj vse je še v ozadju službe... tko se začne, pol so odpuščanja.....

Meni ne bi bilo nič čudnega, če bi bil frej 14 dni pod mus, pa če bi šel na dopust???

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 10:13:21   
M1987
Pa ja itaq da imam težave - z njim user posted image  A če bi ti ugotovila, da ti tvoj skos laže, skos ga bi na laži dobivala, ti bi blo pa vseeno al kaj? Stokrat bi ti oblubu, da ne bo več, pa bi blo spet isto user posted image  Pa kar vseen bi mu zaupala? Meni je s svojimi lažmi zaupanje ful ubil, ampak mu poskušam spet zaupati. Trudim se. Ni lahko, ko ti skoraj uspe, pa spet ugotoviš, da ti je vmes lagal. In potem bi ti rekel, da gre sam na dopust. Ma bi blo klinca tebi vseeno. Meni ni vseeno, ker ga imam rada in bi rada, da bi bila zveza kot prej - brez laži in z zaupanjem.

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 10:17:00   
Lunc_a
jah,če pa vidiš da laže in mu ne moreš zaupat,pša kaj potem vraga delaš z njimuser posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.2.2008 10:22:02   
jagoda77
torej če ti laže in ne vem kaj vse, zakaj si potem z njim?

jaz sem rekla mojmu, da enkrat mu eno stvar odpustim, naslednjič si lahko kar kufre spoka

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.2.2008 10:22:58   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Pa ja itaq da imam težave - z njim user posted image  A če bi ti ugotovila, da ti tvoj skos laže, skos ga bi na laži dobivala, ti bi blo pa vseeno al kaj? Stokrat bi ti oblubu, da ne bo več, pa bi blo spet isto user posted image  Pa kar vseen bi mu zaupala? Meni je s svojimi lažmi zaupanje ful ubil, ampak mu poskušam spet zaupati. Trudim se. Ni lahko, ko ti skoraj uspe, pa spet ugotoviš, da ti je vmes lagal. In potem bi ti rekel, da gre sam na dopust. Ma bi blo klinca tebi vseeno. Meni ni vseeno, ker ga imam rada in bi rada, da bi bila zveza kot prej - brez laži in z zaupanjem.

Mislim, da si si sama odgovorila na vsa vprašanja. Maš eno zgubo v katero dvomiš (verjetno upravičeno) in potem sprašuješ naš kako bi reagirale ob naših normalnih moških - hruške pa jabke ne morš primerjat.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.2.2008 10:23:27   
maruškaŠ
Aja, kako bi reagirale? Jst sploh z njim ne bi bila več.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.2.2008 10:24:26   
BlackyMouse
In vidva načrtujeta otroka? Pamet v roke, punca!

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.2.2008 10:24:48   
M1987
Blagor tebi k imaš popolnega moškega user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.2.2008 10:24:59   
Lunc_a

[/quote]

Mislim, da si si sama odgovorila na vsa vprašanja. Maš eno zgubo v katero dvomiš (verjetno upravičeno) in potem sprašuješ naš kako bi reagirale ob naših normalnih moških - hruške pa jabke ne morš primerjat.
[/quote]

ful sem se nasmejala ob teh hruškah in jabolkahuser posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.2.2008 10:26:25   
BlackyMouse

Poglej, moj bivši je bil ISTI!! In sem zato odšla. Kaj boš s takšnim tipom, ki ne zna resnice povedati? Baby, pomisli. Daj, malo se umiri, če ne znaš sprejeti drugega mnenja, sploh ne odpiraj teme..

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.2.2008 10:29:34   
Volga

Ljubica, drugič v prvem postu vse to, kar si zdaj v treh, pa ne bo nesporazumov.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.2.2008 10:30:27   
maruškaŠ

Se dovolj cenim, da manj kot to ne bi sprejela.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.2.2008 10:31:56   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Se dovolj cenim, da manj kot to ne bi sprejela.

Pa ne mislit, da marsikatera izmed nas ni dala skozi slabe izkušnje. Samo ne sprašuje, če nisi pripravljena sprejeti odgovorov.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.2.2008 11:03:43   
M1987
Pa dobro... A loh vprašaš. Saj če ti ni za dogovorit ne odgovarjaj. Jaz ne odgovarjam na teme, ki mi niso všeč pa isto naletim na kaj k mi jasn kaj sprašujejo. Dobro nima veze... Važn da ve nimate težav in da ste tako popolne. Kot da je ne vem kaj če pač vprašaš user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.2.2008 11:09:54   
Lunc_a
vse smo ti lepo odgovorile,potem pa si ti začela z popolnim moškim.
Pač zavedaj se... smo te malo pritisnile vsaj na realna tla očitno,če se tako razburjaš.
To je življenje in očitno hočeš tako živet z lažjo,nezaupanjem,dvomi....

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.2.2008 11:11:19   
maruškaŠ
Glej, najprej poveš pol zgodbe, nato se jeziš, ker ne razumemo, da on itak skoz laže. Pol ti povemo, da nobena od nas takega dedca sploh ne bi imela in nato se ti norčuješ iz tega, da imamo popolne moške.

NIso popolni, so pa normalni.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.2.2008 11:13:50   
Pikec
M1987 umiri malo konje...prosim.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.2.2008 11:14:50   
M1987
Ok nisem mislila nič slabega s tem, da ima popolenga moškega. Noben ni popolen, vsi imamo svoje muhe in navade. Sam pač izpadlo je tako kot da je kaj narobe, da vprašam kar me zanima user posted image

in potem sprašuješ naš kako bi reagirale ob naših normalnih moških - hruške pa jabke ne morš primerjat. - zato sem napisala, da je pač njen v priemrajvi z mojim očitno popolen moški

Za vse ostale pa se jim zahvaljujem, ker so mi čist lepo odgovorili.

Pač se opravičujem, če sem koga s čim užalila a ni bilo namerno user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.2.2008 11:18:52   
maruškaŠ
in potem sprašuješ naš kako bi reagirale ob naših normalnih moških - hruške pa jabke ne morš primerjat. - zato sem napisala, da je pač njen v priemrajvi z mojim očitno popolen moški

Sej v bistvu je, sicer normalen, ampak v primerjavi s tvojim pa popoln. Ampak to ni bistvo problema. Bistvo problema je to, da sploh ni važno ali hoče tvoj za 1 teden v tujino ali manj, ali s tabo ali sam - bistvo je v tem, da je že temelj vajine veze čisto gnil (tko kot je tvoj partner s svojimi lažmi) - to je tisto kar ti hočmo me povedat. In ko si vprašala kaj naj si misliš? smo ti povedala, da me s takšnim človekom sploh ne bi bile (tko sem jaz razumela večino odgovorov).

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.2.2008 11:20:53   
M1987
No zdaj šele razumem user posted image  No zdaj si mi dala jasen odgovor maruskaŠ in to lep. Hvala ti!!! user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......