|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaposleni v šolstvu, dopust
29.2.2008 4:19:58   
osa3
PDP imam 15. 6. pa me zanima ali lahko koristim letošnji dopust pred odhodom na porodniško - glede na to, da  sem zaposlena v šolstvu, kjer moramo načeloma dopust koristiti pred počitnicami.
Vse skupaj mi nekako ni logično, saj mi bodo drugače letošnji prosti dnevi propadli.
Ima katera podobne izkušnje?
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaposleni v šolstvu, dopust
29.2.2008 14:23:02   
Taula
V pogodbi ti načeloma piše kdaj se dopust lahko koristi....npr.delavec ima pravico izkoristi 2 dni dopusta na dneva, ki ju sam določi, vendar ne v istem tednu. V primeru da delavec ne more izrabiti dopusta v letu 2008 zaradi bolezni, starševskega nadomestila, poškodbe, vendar je delal v letu 2008 najmanj 6 mesecev lahko cel dopust izrabi do 31.8.2009 (taki členi so) Če delaš manj kot 6 mesecev, se ti ohrani le 10 dni dopusta do 31.8.2009. Ponavadi je člen, da se o dopust dogovarjaš s ravnateljem. Naš vem da komplicira.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 21:37:12   
Muklla
Men so šli full na roko. S porodniško začnem 2. julija in ker ne morm koristit strnjeno 10 dni dopusta (ker če maš redni pouk ne gre), sva se zmenila, da koristim dopust po dnevih takrat, ko imam pregled, da mi ni treba jemat bolniške. Full faca!!! Pol pa mormo mi tamladi prnašat not ure z nadomeščanjem, men bodo pa vse suplence plačal, ker mi je dopust spremenil v ure. Vse se da zment, sam odvisno od vodstva.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2008 21:37:33   
Skabi
Od kod pa ravnatelji dobijo denar az financiranje dopusta? jaz sem nameravala dopust koristiti po porodniški, pa bi moja namestnica za tisti čas potegnila nadomeščanje. Pa menda ne bo šlo, ker potem bi bili dve na istem delovnem mestu (jaz na dopustu, ona v službi).  Kje se potem dobi denar za obe?

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2008 19:30:43   
Taula
Pa menda ne bo šlo, ker potem bi bili dve na istem delovnem mestu (jaz na dopustu, ona v službi). Kje se potem dobi denar za obe?

Pri meni je isto. Če grem na bolniško pred porodniško bo ena lahko delala namesto mene že, če grem pa na dopust pa ne. Ker ne bodo plačevali dve.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 8:54:45   
katjandraž
Vsaj 10 dni dopusta v koledarskem letu moraš izkoristiti v tekočem letu, drugače ti propadejo. 5 dni si jih izkoristila med temi počitnicami, pa še par dni boš med prvomajskimi in to je to. Na hitro sem zdajle pogledala, če se ne motim, damo še 3 dni dopusta za 1. maj, se pravi ti 2 dneva propadeta. Razen, če jih izkoristiš, kadar boš želela, saj 2 dni na leto lahko izbereš sama. Ne smeta pa biti v istem tednu. Npr. kakšen petek in nato ponedeljek in imaš podaljšan vikend?! Torej, če imaš 30 dni dopusta za leto 2008, jih 20 lahko prineseš v 2009 in jih izkoristiš do 31.8.2009.

Jaz sem imela nastop porodniške 2.2.2006 in mi je vseh 10 dni za tisto leto propadlo, ker sem bila na bolniški in niti tistih 2 dni po izbri nisem koristila. Je pa zdaj fino, ker mi za letošnje šolsko leto ni treba nič nadomeščat, ker imam ful dopusta.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?