|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   :(((((( zlo žalostno :(((((
29.1.2005 21:27:40   
ninca
Danse dopoldan (ob 11h) sem priklopila računalnik, kot pa stari navadi sem pogledala na MSN kaj dogaja in to... in me klikne ena bivša sošolka pa reče: "a veš da je špeli ati umrl?!!"
o madona...kr nism vedla kaj nej rečem...ostala sem brez besed
Umrl je ati od bivše sošolke...Zjutraj...Najverjetneje ga je kap...:((
Doma so bli pa 2 km od mene stran, v sosednji vasi (na Bl. Dobravi)
Bli so bl "razpuščena" družina...ati je včasih dost pil, kadil tut skos...
:((:((:((:((:((:(( Boga moja Špelca :((:((:((:((:((:((:((:((
Ne vem kako nej grem na pogreb...kako je to kruto, k moreš na pogreb od nekoga k si ga dobr poznal:(

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
29.1.2005 21:41:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2005 21:48:54   
lin
ninca!
Poznam ta občutek.:((:((:((:((:((:((
Prejšnjo sredo je umrl oče od moje prijateljice,s katerimi smo bili v moji rani mladosti zeloooooooooo dobri družinski prijatelji,no tudi zdaj smo v dobrih odnosih,samo se nevidevamo tako zelo pogosto.
Mene je šok ko sem zvedla.
Na žalost ali srečo(ker sovražim pogrebe)se pogreba nisem udležila,ker nisem imela varstva za Lin.
moji so šli napogreb,mož,tašča in tast so pa delali.
Je pa blo že težko poklicat in it dat sožalje.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Nemaram tega!:((:((:((:((

(odgovor članu ninca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2005 22:03:12   
nita
Veš, Ninca, nažalost je v življenju pač tako, da se vsi zelo dobro zavedamo, da smrti pač ne bomo mogli ubežati in je vsem dobro znano, da bomo umrli. SLej ali prej - vsekakor bomo. In čeprav se v podzavesti tega vsi zelo dobro zavedamo, nas vedno pretrese, ko nam umre prijatelj, znanec. In zaradi teh dejanj smo vsi nekaj posebnega. Upravičeno si lahko žalostna. Sprajmi to kot del življenja.

Če pa hočeš it na pogreb, ti pa priporočam, da se zmeniš s kakšno prijateljico - ti bo lažje, verjami.

L.P. Anita :rozica::angel::rozica:

(odgovor članu ninca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2005 22:31:55   
india
Ninca, hudo je to, ja.
Mislim pa, da bi se res morala zmenti s kakšno sošolko, da gresta skupaj na pogreb, bo lažje zate!
Verjamem, da je Špeli zelo hudo, ji bo pa sigurno ogromno pomenilo, če ji boš stisnila roko in jo pobožala po laseh.
A žal, življenje je tako. rodimo se, živimo in umremo. Kruto, a realnost ni nikoli odveč!
LP, in šopek :rozica::rozica::rozica::rozica: zate!
:miska:

(odgovor članu ninca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2005 16:33:36   
kimi
Ninca od moje dobre prijateljice sestra se je obesila...šla sem na pogreb ker vem da ji je moja prisotnost veliko pomenila

(odgovor članu ninca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?