|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je to - žeja in okus jedi
28.2.2008 8:52:13   
Majabo
...vem, da so nosečnice žejne
ampak tako kot jaz zadnje dni?? res semi ne zdi več normalno, potem pa moram ponoci vstati vsako uro user posted image
spremlja me še nekaj
kar koli pojem se mi zdi preslano in začinjeno?!
Pašteto sem še prejšnji mesec z veseljm jedla, če sedaj pojem samo en košček, me pečejo usta že dve uri?! Ali pa pica,...saj vem da so to zares malo bolj slane stvari, vendar kljub temu ne tako kot jih čutim jaz
kaj se dogaja??
solata mi ze dolgo ne paše več user posted image
jedla bi zelo nevrtalne zadeve, banana recimo....
no vseeno me zanima, je to normalno??

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 1.3.2008 16:55:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je to
28.2.2008 9:10:03   
Julija08
Jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku, ker to so lahko znaki nosečniške sladkorne ali kako se že temu reče. Mislim, da ni normalno da si tolk žejna.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2008 9:14:16   
BONI*
Meni se je isto dogajalo. Okus glede hrane se mi je non stop spreminjal. Nekaj kar mi je še pred kratkim ful pasalo kar na enkrat tudi videti nisem več mogla. Včasih me je po kakšni hrani ful zgaga pekla pa me po isti hrani nikoli prej ni in me tudi zdaj ne. Da si pa bolj žejna je pa zato, ker veliko tekočine porabi tvoj user posted image in pa zato, ker se že tvori mleko v prsih. To je vse normalno. Nosečnice so pač take. Če imaš Krvni sladkor vredu (kontrolira ti ga ginekologinja) te glede žeje nima kaj skrbeti.

Boni

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2008 10:11:34   
izgubljena_ovcka
Tudi jaz sem precej bolj žejna ampak zanimivo da samo ponoči... Čez dan tako lai tako že od nekdaj popijem vsaj 3 litre (raje še več) ampak zdaj me pa žeja zbudi na vsaki dve uri približno...

No, če je sladkorna bom itak izvedela kmalu na naslednjem pregledu...

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2008 11:48:58   
pikica1979
Tudi sama opažam, da sem kar precej žejna. Mislim, da je to normalno. Res je, da mene malce te pomladanske alergije matrajo in je žeja posledica zamašenega nosu. - To je moja razlaga.
Poslušaj svoje telo in vse bo tako kot mora biti - super.
:-)

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2008 19:22:19   
andie
Tut js sem hodla ponoč pit, zgaga me je pekla vedn, ko sem se vlegla, tak da sem mela zadnji mesec zravn postelje vsako noč mlek.
Da mi ni blo treba vstajat, da mi je mal pomiril zgago, spila sem ga pa liter na noč.user posted image

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 11:23:15   
Acjom1
Tudi jaz sem skoz ponoči žejna in potem posledično nonstop na wc-ju user posted image

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 13:31:45   
Naja30
Glede na opis tvoje žeje in pekočih ustnic ti tudi jaz svetujem, da G rečeš da te prosi na test za sladkorno. Točno tako sem se jaz počutila, preden so mi potrdili sladkorno. Pa še zdaj se včasih, čeprav se držim diete.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2008 16:33:44   
TinKiCa1
Ojla! Tudi jst se pridružujem vaši žeji:) jst sm skoz žejnaaa..skoz in vedno bol! ponoč obvezno flaša zravn postle, pa prost wc, ker td rada pol na wcju sedim! :) sladkorne pa nimam..popijm res ogromn!
Majabo  raje res vprašaj zdravnika, čeprav mislm, da je to normalno!

Nosečnost je lepa ;))

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2008 16:50:08   
šnucika
Če še nisi delala testa za sladkorno,ga naredi...prosi tvojega G!

Če pa ni to...potem pa je "le" ena od nosečniških tegob.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?