Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 9:44:04
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pozdravljena Skye! Pri nas pa ne sbeži več, je zgodaj zjutraj začelo, ko sem pa vtala je pa že nehalo:( Ampak je vseeno lepo ven pogledat, škoda, da ga ni več zapadlo. Mogoče pa še bo kaj;) Tudi tebi in vsem ostalim lep dan!:rozica: Tinka
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 9:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
:((:((:(( V Lj sije sonce. Smučat nisva šla s fotrom, ker je premrzlo, pa še mal pozn je vstal godpod:grrr: Jst bi pa tkoooooooooo rada snegaaaa vidla:(( Pa noče nikamor proti Dolenjski..:(( lp,:fis:
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 9:47:59
|
|
|
|
gojska
|
dobro jutro:bravo::bravo: Pozdravček v MB. Tam se pa mate kje smučat. Komaj čakam ,da grem za par ur na zrak in se prediham. Veliko snežnih užitkov! goja:rozica:
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 9:48:43
|
|
|
|
Skye
|
nič punce v MB bo treba priti...tukaj imamo snega na pretek;)
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 9:54:14
|
|
|
|
chips
|
DOBRO JUTRO SEM BILA DANES KR MAL PRESENEČENA KO SEM VSTALA DA IMAMO SPET SNEG.sICER GA IMAMO V ŽALCU SAMO 2cm PA BO KR V REDU. KO SEM SLA OB 1 ZJUTRAJ IZ SLUŽBE ŠE SPLOH NI BILO NE SLUHA NE DUHA O NJEM!! NIČ SE NE MOREM IT SMUCAT KER GREM POPOLDNE V SLUŽBO PA ŠE DO POLNOČI DELAM!! NOGOČE PA JUTRI KO SEM PO DOLGEM ČASU SPET NEDELJO DOMA! UŽIVAJTE IN DOBRO IZKORISTITE VIKEND!!! LP :sloncek: :kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 10:08:15
|
|
|
|
anajmad
|
Oj pozdravljene!Pri nas je pa mraz,mraz kr do kosti.Bom se danes kr notr zabubila v stanovanje,da mi ne bo preveč mrzlo. chips ti si iz Žalca?Jst sem drugače bila doma v Žalcu,oz.imam še starše tam.Sem pa "forešt" priseljen na primorsko. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 10:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro...ledeno orkansko-ponoči burja razturala vs kar ji je bilo na poti.:hudicek: Pregnala je oblake..spet nič upanja za sneg:((:((:((
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 10:13:41
|
|
|
|
gojska
|
madona chips pa sem mislila, da jaz skoz delam.
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 10:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
AAAAAAAAAAAAAA anajmad...slikica...malo bolj pozno štekam:)-:)-Pikica Pija.....cukerček:bravo::bravo:
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 10:32:30
|
|
|
|
Pia73
|
damjana, lepa slikica,... :love: Pri nas je baje tud mraz, snega skoraj ni,.. :( Pa bova šla s tamali za kake 1/2 ure ven.
|
|
|
|
Zasneženi sobotni pozdravček:) 29.1.2005 10:34:48
|
|
|
|
simonas
|
Jutro punce! Jaz danes doma delam, ker drugače ne bo šlo skozi in sicer me je tašča prosila, da ji neke bilance skupaj spravim. Ni sicer zahtevno a je kar dosti dela. Zunaj je spet zapadel sneg. Tokrat kidanje ne čaka mene, ker mi je ata rekel naj počakam da pride sem, pa mi bo on skidal. Moj :miska: je namreč zbolel in sem ga dala v posteljo in skuhala toplega čajčeka, pa upam, da hitro mine. Moja :hudicek:M se že poslavlja. Malo se mi zdi kratko a upam da to ne pomeni, da je kaj narobe. Prvi dan se je bolj tak kazala, drugi dan je bilo koliko toliko, včeraj bolj malo, danes pa nič več... :zmeden::zmeden: Torej grem jaz naprej na delo, morala pa sem vas malo pozdravit. lep dan! Simona
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?