Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 25.2.2008 22:49:48
|
|
|
|
lana5
|
Za Lj. porodnišnico ne vem sicer kakšno razkužilo uporabljajo,poznam pa razkužilo za roke SPITADERM,ki je odlično.Pa še to, razkužil za roke se ne izpira.
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 25.2.2008 23:01:50
|
|
|
|
sandra85
|
mogoče Sterillium (ko kupuješ, vprašaj če je potrebno izpirat pa boš vedela) pa še link http://sterillium.com/products/hands/sterillium_rub.php
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 25.2.2008 23:04:14 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 7:04:49
|
|
|
|
MADMAX
|
pri nas je patronažna uporabljala Skinman soft N ( ecolab), tega ni potrebno ispirati. Verjetno se dobi v Sanolabor-ju, nam ga je kar patronažna podarila
< Sporočilo je popravil MADMAX -- 26.2.2008 7:05:37 >
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 9:15:23
|
|
|
|
melani99
|
mislim, da ni potrebno nobenega razkužila za roke izpirati, ker se mora razkužilo vtreti v kožo, sodobnejša razkužila že vsebuje razne voske, ki kožo ščitijo oz je ne poškodujejo, razkužilo pa je treba nanesti na suhe roke, da učinkuje.
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 13:17:22
|
|
|
|
sazi
|
mi smo doma ob sumu na salmonelo (pa so bili testi k sreči negativni) uporabljali Sptaderm razpršiš na roke, razmažeš po rokah in to je to pa samo še en nasvet - razkužila ne uporabljaj prepogosto - res samo ub sumu, da bi se otroku lahko kaj prineslo, ker s prventivnim razkuževanjem boš naredila več škode, kot koristi
< Sporočilo je popravil sazi -- 26.2.2008 13:20:22 >
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 13:59:07
|
|
|
|
jakaracman
|
Razkužil za roke se ne izpira, vsaj tiste ne ki so na voljo v bolnici.Imena so ti predhodnice napisale.Pridejo v poštev pri kakšni bolezni. da bi si pa kar tako doma roke razkuževal zaradi novorojenčka pa ni potrebno.
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 16:49:06
|
|
|
|
hokejistka
|
Meni je razkužilo v Porodnišnici tako dišalo , spitaderm mi pa smrdi . ampak važen je pa učinek. Mi uporabljamo Spitaderm v razpršilu, kupljen v Sanolaborju.
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 17:05:04
|
|
|
|
Mojčka N.
|
Mi smo uporabljali oz. še uporabljmo razkužilo Skinman soft N (ecolab) in je kar v redu, če pa ga uporabljam bolj pogosto se namažem še s kremo Silonda (ecolab) ,mam bolj občutljivo kožo in je ta krema zakon pa še za dojenčke je primerna.
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 20:02:01
|
|
|
|
Afnica
|
Mi uporabljamo Sterillium. Istega so uporabljali na oddelku za nedonošenčke in potem mi doma redno še kar en čas. Sedaj ga uporabljamo le še po uporabi wc-ja, pa če kakšno surovo meso prijemam, psa ipd. Kupi se v lekarni, ne izsuši kože, pa fajn diši.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?