|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZELEN IZCEDEK IZ OČI
24.2.2008 15:16:01   
Joly
Našemu dvo-letniku se je včeraj vnelo oko in mu cedi gnoj. Smo šli k dežurnemu in nam je dal Tobrex kapljice in rekel naj izpiramo s kamilico. Sem malo poiskala po forum in sem zasledila, da ste nekateri za isti problem dobili iste kapljice. Le glede kamilice, eni priporočajo, drugi spet ne. Ker dežurni zdravnik ni bil pediater me edinoo skrbi, ker v navodilih za kapljic piše, da niso primerne za otroke do 3. leta starosti. Danes smo mu vseeno dali eno kapljico, ker je res že hudo, bomo pa jutri verjetno se šli pokazat k naši zdravnici. Tisti, ki poznate te kapljice, pri kateri starosti otrok ste jih dobili?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZELEN IZCEDEK IZ OČI
24.2.2008 15:18:30   
Lunc_a
lahko jih daješ 2-letnikuuser posted image

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2008 15:32:04   
kai1
Tobrex mu lahko daš, mi smo jih dobili, ko je imel mali 6m. S kamilicami pa jaz ne bi spirala, ampak s fiziološko ( uni doze, porabi v 24h) in sterilnimi gazicami.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2008 15:35:01   
Perunika
Moj sin je star pet tednov, kapljice Tobrex pa je zaradi vnetja oči dobil  ze v  porodnisnici. Nisem  imela obcutka, da mu kaj prida zalezejo. Stanje se je uredilo, ko sva zacela hodit na sprehode. 

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2008 16:34:51   
TONČI.
Ker dežurni zdravnik ni bil pediater me edinoo skrbi, ker v navodilih za kapljic piše, da niso primerne za otroke do 3. leta starosti.

Moj jih je dobil že pri 6m. Drugače pa, če bo jutri slabše kot je danes, ti priporočam da gresta še na pregled k P

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2008 16:54:29   
Lara28
Naš jih je dobil že pri 1 mesecu, vendar nam niso pomagale. MAlce kasneje smo dobili isto mazilo in v dveh dneh je bilo ok. Za spiranje pa je boljša fiziološka, kamilice so lahko tudi alergene in še bolj dražijo.
Lp

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2008 18:54:29   
Lunca1
Nam so jih predpisali 1 teden staremu otroku, eno kapljico na dan.

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2008 19:29:08   
urskas
prejšnji teden smo jih dobili za našo 11,5 m. staro punco.
Cva krat na dan po eno v vsako oko.

Po moje mu lahko brez skrbi daš.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.