|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ebay
24.2.2008 9:36:30   
suzy85
pozdravljene!

rada bi opravila nakup preko ebay-a iz VB, pa me je kar malo strah. tiste, ki ste že kupovale: kako opraviš plačilo? dobiš njihove podatke in nato plačaš al kako to poteka? brala sem, da imajo tudi možnost, da plačaš preko elektronskega bančništva: se to šteje kot plačilo s kartico (zaradi garancije)?

vsaka informacija bi mi prišla prav!

hvala!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ebay
24.2.2008 10:55:18   
maja22tt
Jaz sem zelo veliko kupovala preko nemškega in nisem imela nikoli nobenih težav. Že vnaprej sem se vedno pozanimala okoli poštnine in če se mi je izračun izšel sem zadevo naročila. Po zaključeni avkciji dobiš mail z njihove strani, kjer je bilo običajno potrebno vnesti še višino poštnine in na koncu, ko si vse potrdil si dobil vse njihove podatke. Za nakazilo v tujino pa boš potrebovala njihov IBAN, SWIFT in njihove podatke ime firme ali fizične osebe in kompleten naslov. Glede na to, da gre za VB, bo denar pri njih nekje v 3 dneh in ko prejmejo denar blago pošljejo, potem je pač odvisno kako bodo poslali. Včasih se mi je zgodilo, da je od nakupa do prejema minilo samo kakšnih 5 dni, včasih pa tudi več.

Upam, da sem ti bila kaj v pomoč, če pa še kaj potrebuješ pa mi lahko pošlješ ZS. user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ebay
23.3.2008 17:34:07   
Krista28
Maja22tt,
tudi jaz te prosim za pomoč, saj sem videla ugodno ponudbo za nov voziček quinny speedy na e-buy.de. Nikoli še nism preko neta kupovala, pa bi mi pomoč zelo prav prišla. Je pa cena vsaj 140E nižja kot pri nas. Poslala tudi ZS.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maja22tt)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?