|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi maj - kje se da že kopat?
24.2.2008 9:27:11   
kepa*
Zanimajo me prvomajske počitnice, in sicer zlasti tiste destinacije, kjer bi se dalo že kopat v morju.
Je to Turčija? Tunizija? Zanimajo me bolj sredozemske oz. bližnje destinacije.

Pa še to - kje se da dobit kako gratis ponudbo za triletnika, ker imamo bolj omejen budget za prvomajske?

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi maj - kje se da že kopat?
24.2.2008 10:23:25   
TONČI.
Pa še to - kje se da dobit kako gratis ponudbo za triletnika, ker imamo bolj omejen budget za prvomajske?

Gledam katalog od ilitike turizem. Grčija, Tunizija,.... Skoraj v vsaki ponudbi je en otrok v spremstvu dveh odraslih oseb brezplačno. Tko da magar poklič 080-1960 in prosi za ponudbo. Katalog za first minute.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2008 10:43:01   
m@j@
Jaz sem se za prvi maj kopala na Hvaru.

lp,

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2008 10:44:00   
m@j@
Aja še to...morje bo za triletnika premrzlo, bazen pa pride v poštev.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2008 10:46:38   
Anonimen
Jaz sem se za prvi maj kopala na Hvaru.

Mi se nismo nikoli pred koncem maja...morje obicajno nima vec kot 18, 19 stopinj, kar sicer ni zelo hladno morje (npr. za Skandinavce) za nas pa je, ko smo navajeni visjih temperatur.

(odgovor članu m@j@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2008 11:48:16   
kepa*
Sem pozabila povedat, da nas Hrvaška v tem času ne zanima, ker dvomim, da se da takrat tam že kopat. 

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2008 18:31:26   
nuala
Pri nas se lahko.
Jaz sem se lani 24. marca ( zrak 26, voda 19 ).

Za namestitve pa žal ne vem.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2008 18:42:17   
Anonimen
Egipt ti je predaleč?? Pri nas boš imela maja počitnice kot v Sloveniji avgusta..user posted image

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 12:23:26   
Bombažek
Sem bila lani za 1. maj v Turčiji, pa je prišel v poštev samo bazen. Je bilo morje preveč mrzlo. Tudi Kanarski otoki so prehladni in predvsem vetrovni. Tudi mene zanima, kam iti. Razmišljamo o Zelenortskih otokih.Je komu kaj znano?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2008 13:46:44   
Saša27
Oj!

Mi smo se lani kopali že za prvega maja, na Krku. Pa veliko družinic z majhnimi otročki je bilo tam, malčki so noro uživali v morju in pesku.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2008 14:15:54   
Natty5284
Egipt ti je predaleč?? Pri nas boš imela maja počitnice kot v Sloveniji avgusta..

**** sem prav razumela...a ti živiš v Egiptu?user posted image

Lp Natty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2008 23:41:33   
tinas
mi smo bili pred leti v Tuniziji za 1.maj. smo se kopali v morju in bazenu. bilo je fullll vroče, kot pri nas poleti!
na kanarskih smo bili sicer novembra, vendar je po mojem za prvi maj tudi dovolj toplo. v morju se sicer bolj težko kopaš, ker so ful valovi, bazen pa ni panike. sicer pa so kanarci sigurno dražji od tunizije.

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.2.2008 19:51:36   
bumerang
Tunizija no way, tam je morje samo par stopinj bolj toplo kot pri nas, v tem času bi moralo biti okoli 18 stopinj.

V tem času je edina bližnja destinacija, kjer se lahko kopaš, Egipt. Pa še to pogojno. Morje bo imelo pa tam od 21 - 23 stopinj, odvisno kam greš.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2008 12:26:39   
binica
Kolikor jaz vem (delala sem nekaj let v agenciji) je v tistem času najtopleje v Egiptu, tako da ti priporočam kak Sharm ali Hurgado. Mislim, da je v Tuniziji takrat morje še premrzlo....

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.3.2008 21:16:15   
KOLIBRI
IZVIRNO SPOROČILO: Bombažek

Sem bila lani za 1. maj v Turčiji, pa je prišel v poštev samo bazen. Je bilo morje preveč mrzlo. Tudi Kanarski otoki so prehladni in predvsem vetrovni.
Ne bo držalo, jaz sem se tam kopala v aprilu in sploh ni bilo hladno. user posted image

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.3.2008 21:47:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Tunizija no way, tam je morje samo par stopinj bolj toplo kot pri nas, v tem času bi moralo biti okoli 18 stopinj.

V tem času je edina bližnja destinacija, kjer se lahko kopaš, Egipt. Pa še to pogojno. Morje bo imelo pa tam od 21 - 23 stopinj, odvisno kam greš.

Zakaj pogojno??user posted image user posted image

V Egiptu je bilo danes se pravi 24.3.2008 v Kairu najvišje izmerjena temperatura 39 stopinj v Sharmu pa 36 stopinj. Za Hurghado ne vem iz prve roke je pa bilo pri poročilih da 35 stopinj.

temperature morja Hurghada maja 25 stopinj več podatkov TUKAJ  
temperature morja Sharm maja  26 stopinj več podatkov  TUKAJ

Drugače pa si lahko trenutne temperature pogledaš na tem linku osveženo je ponavadi na 20 minut in na lastni koži vem da so precej natančni.

Toliko v pomoč vsem, ki se odločate za Egipt med prvomajskimi. Naj dodam še,  da  je vročino v Egiptu veliko lažje prenesti kot v Sloveniji saj je suha, v Sloveniji pa je v zraku ogromno vlage.
Pa še to že sedaj se kopajo tako v Sharmu kot v Hurghadi... kje je še 1. maj.user posted image user posted image

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.3.2008 21:55:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284

Egipt ti je predaleč?? Pri nas boš imela maja počitnice kot v Sloveniji avgusta..

**** sem prav razumela...a ti živiš v Egiptu?user posted image

Ja prav si razumela.user posted image user posted image

(odgovor članu Natty5284)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.3.2008 19:39:50   
karamela
****  ali pa katera druga rr jevka - mi potujemo za 1 maja v Hurgado. glede na to, da imamo tudi 1,5 let staro user posted image  nismo mogli nekam bolj avanturistično, bi si pa kakšen dan vseeno radi ogledali kako znamenitost.   Ali  mogoče veš, kaj se od zanimivosti v Hurgadi  ali pa bližnji bližini da ogledat. Kaj priporočaš? Imamo tudi 6 let starega user posted image . Danes sem mu pokazala na zemljevidu kje je Egipt in kam gremo. Bil je navdušen nad puščavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.3.2008 9:46:01   
tinadvojčica
Pozdravljena!
Mene pa zanima sledeče; jaz imam dvojčici stari 3 leta in bi se odpravila v Egipt. Ne bi šla ravno v najdražji hotel, me pa skrbi da ne bi bila cel dopust driskata in ne bi uživala. Kako je z vodo tam v bazenih in ostalo hrano in koliko zvezdic mora imeti hotel da se ne zastrupimo z vodo?

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.3.2008 14:34:26   
kepa*
Karamela, tudi mi bomo šli za prvomajske v Hurgado. Upam. Glede ogledov ti bo pa katera druga svetovala.

Letos pa bo!

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.4.2008 17:57:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karamela

****  ali pa katera druga rr jevka - mi potujemo za 1 maja v Hurgado. glede na to, da imamo tudi 1,5 let staro user posted image  nismo mogli nekam bolj avanturistično, bi si pa kakšen dan vseeno radi ogledali kako znamenitost.   Ali  mogoče veš, kaj se od zanimivosti v Hurgadi  ali pa bližnji bližini da ogledat. Kaj priporočaš? Imamo tudi 6 let starega user posted image . Danes sem mu pokazala na zemljevidu kje je Egipt in kam gremo. Bil je navdušen nad puščavo.

No slučajno sem tole odprla, tako da se opravičujem za zamudni odgovor. Toda maj je še daleč.user posted image

Hurghada je odlično izhodišče za najbiolj zanimivo mesto v Egiptu,kjer je res največ za videti.Govorim o Luxorju oziroma Tebah. Luxor je samo 4 ure stran. Ja vem za slovenca je 4 ure neka grozna razdalja, toda v Egiptu je to samo.
Skratka v Luxorju imaš tempelj Karnak pa tempelj Luxor. Luxor tempelj Zelo dober link imaš tudi 3D pogled in pa mape, fotke, zgodovino...
Karnak tempelj nekaj fotk... 

Karnak tempelj fotke in opis, zgodovina...

Potem si v Luxorju lahko ogledate še tempelj kraljice Hatshepsut.  Fotke "Hetshepsut" templja.

No in seveda imaš tam še dolino kraljic in pa dolino kraljev - grobnice. Tam si ogledaš ponavadi 3 grobnice, niso vedno iste, ker skoz neki renovirajo in menjajo tiste ki si jih ogledaš in pa seveda znamenito grobnico Tutankamuna.

Dolina Kraljev - grobnice   Muzka je grozna na tem linku ampak, lahko pa vidiš nekaj fotk in pa zgoraj še poklikaš ostalo že prej naštetete templje.

No in konec koncev tudi mesto Luxor je zanimivo. veliko zanimivih trgovinic in pa reka  Nil še ne tako umazana kot v Kairu. Prijazni ljudje.

Mislim da sem ti dala na hitro dovolj informacij... Ne vem pa kako bi tak celodnevni izlet prenesel otrok star 1.5 leta. O tem se boš morala sama odločiti.

Drugače pa iz Hurghade greste lahko tudi v kako beduinsko vas. In pa na potapljanje, koralni grebeni. Tudi to ne vem kako bi izvedli s tako malim otrokom...

Skratka Hurghada vam daja veliko možnosti za ogled česa zanimivega vendar saj pravim sami se boste mogli odločit kako in če sploh glede na to, da imate tako majhnega otroka.

lep pozdrav El Domy

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
1.4.2008 18:15:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinadvojčica

Pozdravljena!
Mene pa zanima sledeče; jaz imam dvojčici stari 3 leta in bi se odpravila v Egipt. Ne bi šla ravno v najdražji hotel, me pa skrbi da ne bi bila cel dopust driskata in ne bi uživala. Kako je z vodo tam v bazenih in ostalo hrano in koliko zvezdic mora imeti hotel da se ne zastrupimo z vodo?

Lp

Z vodo se lahko zastrupiš v hotelu z 2 * ali pa z 5 *! Voda iz vodovoda za tujce enostavno ni pitna in to je edino česar se je treba zavedat. Piješ pač ustekleničeno. Tudi pri vodi v plastenkah velja previdnost, vedno preverite ali je res original zaprta.
Glede izbire hotela, se gre samo za to, da so standardi v Egiptu malce drugačni in je potrebno za slovensko pojmovanje odšteti eno zvezdico.

driska... o tem je toliko govora ampak osebno poznam ogromno ljudi ki je že obiskalo Egipt in se mi sploh ne zdi da jih veliko zboli. Še posebaj če paziš na higieno rok, ješ samo v hotelu...
In tudi če jo že dobiš v lekarnah imaš ogromno izbiro zdravil...

Skratka zdi se mi da se okrog tega vse preveč pretirava. Sama imam dva otroka , deklica ima samo 22 mesecev in še ni imela ne vročine, ne prehlada, ne smrkovega nosa in tudi driske ne pa živi v Egiptu.

lp ****

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.4.2008 21:18:15   
karamela
****-  ful hvala za vse  informacije in linke, komaj čakamo praznike...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?