Zamima
|
Dan, punce,... danes sem pa totalno zdelana, nisem se dobro naspala, ker je Zala imela svojo uro zabave ponoči , sploh se nisem naspala dobro, tamala bo zaspala komaj zdaj, ko je njena ura ponavadi okoli 11 - 12 nekje . Ah, kar nekaj ,... Danes ni moj dan! Najprej so se mi strgale nove nogavice, ki sem jih danes prvič oblekla , potem sem si kupila kartico za Izi mobil in kaj se mi zgodi? Sredinskih osem številk se ne vidi dobro ko sem spraskala dol tisti premaz, probam prvič, drugič na blef, kaj bi pač lahko bilo, pa ni šlo , kličem pomoč, pa mi pravijo, da mi ne morejo nič pomagat, da moram poslat kartico k njim in da mi bojo kao oni napolnili račun , potem sem bila tako jezna, da sem šla še po eno kartico in napolnila tisto brez problema, potem sem pa še enkrat probala tisto pa je šlo ,... Če bi pa probala večkrat na blef bi mi pa lahko zablokirali cel telefon, te bi šele bila jezna Drugače je pa danes en tak lep sončen dan,... jaz se pa počutim obupno - tečna sem, zaspana,... pričakujem M ,... eh, komaj čakam, da je ura 19.00, da tamala zaspi nočno spanje jaz se pa počim pred TV. Še glede bivšega predsednika: Iskreno sožalje vsem njegovim in svojcem . Tudi mi smo danes porihtali grobek, sem prav zadovoljna, ker nisem mogla 2 tedna tja, ko sem bila čist boga . no, lepo se imejte danes, midve bova verjetno še šli popoldan kaj na sončka če mi bo .
< Sporočilo je popravil Zamima -- 23.2.2008 14:24:52 >