|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črtica CB?
22.2.2008 16:48:01   
ninyka
živjo punce!kot sm vam že sporočila user posted image nisem imela že od 2.1.ampak vse do sedaj mi ni nč pokazalo,vedno -.danes zjutraj pa sem delala test CB in je bila zelo,zelo rahla druga črtica.ali je katera imela podoben primer in je bila user posted image
hvala vam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: črtica CB?
22.2.2008 16:57:08   
Tinky
Meni se je pokazala rahla črtica in danes sem v 21. tednu.
Sicer pa ponovi test čez par dni.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ninyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 17:08:48   
Anonimen
Tudi midva sma imela rahlo črtico, in sem bila user posted image .

Preberi navodila CB- kolikor se spomnim, tam piše, da je tudi v primeru, da je druga črtica slabo vidna, nosečnost potrjena, in da je to zaradi trenutno še nižje vrednosti nosečniškega hormona.

Ponovi test čez nekaj dni, in črtica bo zagotovo močnejša!

Čestitke!

(odgovor članu ninyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 17:17:53   
ninyka
sam včeri sem bila na zdravniškem pregledu in mi niso nč rekli.a moreju v labaratoriju posebi nardit pregled za nosečniški hormon,ker ti drugače tega ne nardijo.sam črtica je bla res ful slabo vidna če si vredu od blizu pogledal se je mal vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 17:20:40   
Anonimen
Za nosečniški hormon je poseben laboratorijski test, in se na drugih izvidih ne vidi.

(odgovor članu ninyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2008 17:22:07   
Anonimen
Sem preverila sedaj odpusno pismo iz bolnice- pregledati ti morajo BETAHCG- se tem se potrdi nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2008 17:25:14   
Rosi*
Čez par dni ponovi test.

Sicer pa mislim, da boš takrat tudi zagledala user posted image , vendar močnejšo drugo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2008 17:42:36   
Netopirčy81
Men se je tut slabo vidla, bila pa jeuser posted image . Čestitke, mislim, da boš čez 9 mesecev zibalauser posted image

(odgovor članu ninyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2008 20:42:50   
tiana
ninyka a prej si pa tud test delala pa ti ni nč pokazal?zj pa?sprašujem namreč ker tud js od takrat nism melauser posted image ,pa sm delala test pred 10 dnevi pa ni nč blo-

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2008 23:33:53   
ninyka
tiana ja sm delala test z BC in je ni nc pokazalo,dans zjutri sm pa naredla z CB pa je bla zelo rahla komaj vidna druga črtica.zato me je pa zanimalo ali je katera imela podoben primer in je bilauser posted image .držim pesti da bo tudi pr tebi + oz.user posted image user posted image

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2008 21:38:38   
Anonimen
Najbrž bo kar za čestitat! Vse dobro!

(odgovor članu ninyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2008 22:31:37   
Anonimen
Iz lastnih izkušenj vem, da črtica je črtica!

SREČNOuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2008 12:35:41   
mmanca
Da boš popolnoma prepričana, ponovi test, mislim pa da ti že lahko ČESTITAMO!!!!user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2008 13:14:32   
ina82
tudi pri meni je bila zelo rahla druga črtica, tako da sem še isti dan šla na krvni test ki pa je nosečnost samo potrdil tako da ti lahko samo čestitam

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?