Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 1:07:52
|
|
|
|
gaya24
|
Nosečnost od tedna do tedna- avtor: mag.Stanko Pušenjak. Vse o nosečnosti in porodu- avtor:Anne Deans Dojenček, navodila za uporabo- avtor:Dr. Louis in Joe Borgenicht
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 8:41:57
|
|
|
|
katra55
|
Ksenija Šoster-Olmer: Dojenje in materinstvo iz srca
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 9:20:44
|
|
|
|
Majabo
|
Jaz jih imam res veliko, vendar najraje uporabljam: (ta prva je sla prvo leto tudi z mano na dopust in kamor koli sem sla!na začetku sem bila sila skeptična,saj roko na srce, knjiga izgleda suhoparno, brez barvnih slik,ampak zagotovo - priporočam!) Dojenček -kaj pričakujemo prvo leto (notri je tudi nekaj krasnih receptov sestre Vendeline, ki so meni pri kuhanju prišli res prav) in Otroški zdravnik zase, torej o nosečnosti pa imam Nega matere in otroka, vendar ni nič posebnega, sem prepričana da se najde tudi kaj boljšega
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 9:41:13
|
|
|
|
rokapi
|
Nosečnost od tedna do tedna- avtor: mag.Stanko Pušenjak. Vse o nosečnosti in porodu- avtor dr. Anne Deans Nega matere in otroka- avtor dr. Carol Cooper Nega dojenčka za začetnike- avtor. dr. Frances Williams
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 10:23:22
|
|
|
|
Naja30
|
Kot prvo, najboljša in predvsem polna prakse je Ringaraja forum literatura Za teorijo pa imam jaz doma Nega matere in otroka. Zelo všeč mi je bila med prvo knjiga Vse o nosečnosti, res je bilo fajn in izčrpno napisano. Zdaj je pa nikakor ne dobim v knjižnici Tudi razne revije, npr. Mama, sem jih veliko prebrala.
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 11:02:31
|
|
|
|
smeja2
|
Gaskin Ina May - Modrost rojevanja Zalka Drglin - Rojstna hiša
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 11:17:27
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Nosečnost: Nosečnost - Odgovori na vsa vaša vprašanja - kratko in jedrnato s praktičnimi primeri Vse o nosečnosti in porodu - zelo izčrpna, nisem vsega prebrala Dojenček: Velika knjiga o dojenčku Otrokovo prvo leto
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 11:35:32
|
|
|
|
sassa
|
Zdravo, moja 'biblija' vzgajanja je knjiga Naravno otroštvo. V nosečnosti sem pa prebrala še Čudež rojstva in Šepet življenja. Malce bolj duhovni knjigici, a zelo lepi. Pozdravček, Saša
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 23:44:11
|
|
|
|
snezika
|
Baje obstaja tudi knjiga o dojenju oz. kaj naj mati je, da otroka ne bo napenjalo... ene sicer pravijo, da je to mit, druge pa prisegajo na to t.i. dieto. Kaj menite ve?
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 23.2.2008 9:04:10
|
|
|
|
katra55
|
Vsako stvar probaš in če otroka napenja to opustiš.
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 23.2.2008 17:03:22
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Snezika, mogoče veš, kako je naslov te knjige? Bi jo prav rada prebrala!
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 23.2.2008 20:08:44
|
|
|
|
shooo
|
priporočam enake knjige kot smeja2 Gaskin Ina May - Modrost rojevanja Zalka Drglin - Rojstna hiša OBVEZNO.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?