Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 15:51:55
|
|
|
|
Maleal
|
V kateri trgovini jih je možno dobit,imeli so jih v DM-u,Leclarku,BC, a zdaj jih več nikjer ni,vsaj št.4+,ker so jih imeli samo za probo ,tako mi je rekla prodajalka v DM-u.A se dobijo še samo v Avstriji,v katerih trgovinah in kolko je tam cena,l.p.
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 17:31:21
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Dobijo se še v Mullerju. Žal ne vedno. Cene pa tudi ne vem. Ma, nisem ravno neka velika pomoč .
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 17:34:27
|
|
|
|
Maleal
|
A v Mullerju jih tudi imajo,te duple pa še res nisem tam zasledila,bom pogledala,tnx.
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 18:04:55
|
|
|
|
N _ B
|
DM v Kranju jih še ima. Sem ravno par dni nazaj kupila 4+. Cena je mislim da 16,39 EUR. Tudi Spar jih je imel pred kakim mesecem po enaki ceni. Cena v Müllerju je 17,90 eur. oz. nekaj pod 18 eur.
|
|
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 18:37:51
|
|
|
|
Eca
|
Hej! V Muellerju nimajo dupla packa. Jih pa imajo v DM-ju poleg Muellerja, sem jih danes kupila. V nedeljo sem jih videla tudi v Leclercu, žal samo 5. Mogoče probaš v DM-ju v Q-landiji? Lp, Eca
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 19:06:09
|
|
|
|
anajmad
|
Dobila v Sparu v Izoli,delane za zahodni trg,še v začetku tega tedna. Cena- 16 eu.
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 22.2.2008 20:32:59
|
|
|
|
Eca
|
Ja, danes preverila v DM v Q-landiji. Imajo še 2 paketa. Lp, Eca
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 22.2.2008 21:26:29
|
|
|
|
Aja1
|
V Baby centru jih imajo tudi.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Porodna izkušnjaPorodne zgodbeKakšna je bila vaša porodna izkušnja?Pozitivna. (
63%)
Negativna. (
12%)
Oboje. (
26%)
Število vseh glasov: 3676Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!