|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se na kaj pripravlja?
27.1.2005 20:11:23   
Lu
Zdravo!

OK to je bolj namenjeno dekletom, ki so že rodila. Rok imam 13.2. pa me nekaj zanima. Danes me je kar nekajkrat pošteno zabolelo, zašpikalo v nožnici. No malo višje. Hm... pa saj ne vem kako povedati. Je možno, da se na kaj že pripravlja in pa ali so popadki samo v križu in v trebuhu ( če mi katera napiše kje pa naj bi bili v trebuhu, kako jih prepoznati ). A mogoče kot pri menstruaciji:ups::zmeden: Joj sem že čisto zmešana.

V upanju na kakršenkoli odgovor se vam že v naprej prav lepo zahvaljujem.

lp Lu in :duda:
37t 2/7:love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.1.2005 20:18:17   
babylove
Brez skrbi, ko bodo popadki prišli, jih boš zagotovo prepoznala ;) !

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2005 20:35:25   
Jančika_
Boš vedela, ko bojo, brez skrbi:)!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2005 20:43:12   
india
Popadki so lahko pri vsaki nosečnosti drugačni, pač pa to špikanje lahko pomeni odpiranje vratu.
Sicer pa kot sta ti povedlai dekleti zgoraj, popadke boš že prepoznala, ne skrbi!9nebesa

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2005 7:05:41   
dory
Uau Lu zdej bo slo pa pocasi zares ane...upam,da ti letosnje valentinovo ostane v najlepsem spominu :)

Zdej kar se tvojega vprasanja tice..mene je pogosto spikalo v noznici...ampak pomoje to se ni tisto pravo,se pa pripravlja to je zagotovo....no ce cca dva tedna naj pocaka mali pikec :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2005 15:10:15   
Pilar
Ja, se strinjam s predhodnicami... pocsi se dogaja, popadki so pri vsaki drugacni, ko pa bojo ta pravi, bos vedela. pa srecno.:rozica:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?