|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VPRAŠANJE....
20.2.2008 12:21:09   
jabi babi
ne vem ali se je katera že srečala z naslednjim problemom....user posted image  ne pričakujem 27.2.2007 in me zanima zakaj imam že od ovulacije naprej nek čudn krvavkast izcedek in dva dni me že boli v levem jajčniku,aja pa kr ena sluz je zraven????ampak o sem 100%že imela???a je to lahko kakšno vnetje???izgine in se spet pojavi!!??
ČIMPREJ ZAGLEJTE user posted image user posted image SREČNO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VPRAŠANJE....
20.2.2008 12:24:00   
sončnica24
Lahko da gre za vgnezditveno krvavitev, sicer se ne pojavi pri vseh in vedno ampak možno pa je. Ker pri vnetju ne vem če bi imela krvav izcedek kvečjemo povečan beli tok tako kot mam to jaz. Držim pesti do 27.user posted image user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2008 12:29:39   
jabi babi
O HVALA SONČNICA,RES SI ZLATA!VELIK SREČE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2008 12:32:08   
jabi babi
AMPAK ZAKAJ ME PA POTEM LEVI JAJČNIK BOLI???KOT TAKRAT KO MAŠ KAKŠNO VNETJE????27 SMO LE ŠE DALEČ???A NI ŠE MALO PREZGODAJ ZA ZNAKCE???LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2008 12:36:11   
sončnica24
Kdaj si pa mela O, sicer ti kaj strokovnega ne morem povedati to probaj vprašat na tem forumu:

http://med.over.net/, tukaj en zdravnik odgovraja sicer moraš malce počakat ampak odgovor pa boš dobla. No če pa ne prej pa čez dober teden pa boš že počasi vedela na čem si.

ps. ne piši z velikimi tiskanimi črkami ker to pomeni da kričiš in bodo temo zbrisaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2008 12:42:29   
jabi babi
ja vem to sam sem mal smotana,so mi velike črke velik bl simpatičneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2008 12:44:15   
jabi babi
o sem pa mela okol 10.2.,moj ciklus je dolg točno 30 dni...

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2008 14:15:28   
sunny24
Oj, meni se je to pojavljalo potem, ko sem končala s KT. Pol sem pa vsak mesec pred M približno en teden al pa še kaj več, mela tak izcedek, ki je bil prav zoprn! Pol sem šla h G, pa mi je dala Dabroston za to uredit. Mene sicer jajčniki niso boleli, tako, da po mojem, pejdi h G, pa ti bo on/ona najbol znala povedat.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2008 18:39:25   
Naty*Taja
Ja, če je prišlo do oploditve - glede na to, da veš točno, kdaj si imela o - potem je možno, da te jajčnik boli zaradi "pošiljanja" oplojenega jajčeca proti maternici?
Samo moje laično razmišljanje in upam, da čimprej zagledaš user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2008 19:00:51   
tvis
mene tudi danes bolita oba jajčnika, pa tut ne vem zakaj. M ne pričakujem 28.2.08. Upam da je to to.

lp

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2008 19:05:58   
spps
upam,da ne bo katera jezna,ker bom svoje vprašanje vrinla zraven.recimo,da imaš cicto na jajčniku-ti zaostajauser posted image ?so prisotne bolečine?

jabi babi se opravičujem!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.2.2008 21:37:19   
neyka7
jabi babi jaz ti bom povedala iz svojih izkušenj. Imela sem isti primer  kot ti... Sem tud svoji G rekla, da me levi jajčnik boli. Nazadnje je pa na UZ ugotovila, da imam cisto. Jaz sem pa trdila, da me jajčnik boli (bolečine so podobne). Dala mi je ene antibiotike. Cista pa mi je izginila z naslednjo user posted image . Nočem te nič strašit..kot sem napisala na začetku...to je moja izkušnja. Upam, da to ni to, in da boš čimprej zagledala user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.2.2008 21:38:23   
neyka7
spps men G ni nič rekla, da imam cisto na jajčniku..tko da ti ne vem povedatuser posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2008 14:38:10   
jabi babi
no sej mene zdej nč več ne bolijo jajčniki,kt pa tud nikol nism jedla,tako da se prepustimo čakanju in rezultat bo znan čez dober teden....lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
21.2.2008 14:41:51   
jabi babi
aja pa najlepša hvala za odgovore in lep dan....

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?