|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšna koža?!
17.2.2008 18:29:18   
Majabo
Je imela morda katera v nosečnosti probleme z lišaji?
26 t se mi pojavlja zelo suha koža, ampak samo na pregibih nog, torej pod koleni in v dimljah
res da te dele že malo slabše vidim, vendar je zadeva tudi na otip groba,
nekako srbeče peče, ni pa sile
ampak prav čudno izgleda, rdeče barve, kot vneto ali opečeno.....

se sprašujem ali je to suha koža...na trapastih delih telesa ali je to pokazatelj kakšne druge nosečniške tegobe???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšna koža?!
17.2.2008 19:16:05   
2 Sraki
Lahko je tudi znak alergije. Jaz sem samo v nosečnosti alergična na nekatere stvari.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 19:52:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2008 7:20:09   
Bonnie_RR
Js sem imela pa v nosečnosti res ful lepo kožo, pa lasje so bili ful močni in sijoči.user posted image

Kakšni lišaji so pa res lahko znak kakšne alergije. Mogoče na naslednjem pregledu o tem povprašaš G...

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2008 8:02:17   
Anonimen
Te lišaje imam jaz po obrazu. Zgledajo nekak tako, da so videti vneti, živo rdeči,potem se posušijoinse koža olupi. Potem pa spet ponovno kot, da bi se vnelo in spet se posušijo....user posted image  Imam pa tik pri očesu in na licu, ene par okoli ust....user posted image  sem nehala uporabljat kremo, ker sem imela občutek,da je bilo samo še slabše.user posted image
Se pa odpravljam do zdravnika že 14dni.user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2008 8:18:38   
majci198
jst imam tudi lišaje - po vratu so samo v obliki zelo suhih flkekov. na obrazu je pa katastrofa. tam nekje do 22. tedna sem imela ful mozoljev, ki so potem kar naenkrat izginili in koža je zdaj super. ampak v cca. 31. tednu so se mi na bradi in pod nosom pojavili lišaji, ki so potem postali rdeči, srbijo, včasih pečejo in zdaj se lupijo. poizkusila sem z Bepantenom, zdravnica mi je predpisala Dalacin tekočino, ampak čisto nič ne pomaga. sem zamenjala kozmetiko pa nič ne pomaga. očitno je treba počakat na konec nosečnosti. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2008 8:23:32   
Majabo
no saj kožo na obrazu imam tudi čisto adijo
mažem se kar z ribjim mazilom in je bolje
je pa lišaj sredi lica drugačen kot ti ki jih opisujem, ne tako rdeč, sploh ne srbeč, izgleda kot čisto navadna suha koža

kar se pa lišajev v pregibih tiče, če jih nekaj dni mažem z bepantenom je veliko bolje, postanejo bledi in ze skoraj izginjajo, če preneham se zadeva ponoviv roku meseca sigurno
sem naredila napako, ker se pridno mažem že nekaj dni, danes pa imam ginekologinjo in verjetno bo mislila, da sem zadevo malo napihnila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?