|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRAXX JAGUAR
17.2.2008 11:08:14   
miki8
Pozdravljeni, sem že dolgo obiskovalka te strani, vendar sem vedno dobila vse odgovore na vprašanja, a tokrat me zanima voziček traxx jaguar, ker mi nobeden ne zna povedat koliko tehta in kje se ga še sploh lahko dobi, ali je primern za user posted image starega 3 mesece, kako ste zadovoljne z njim , če ga katera ima, ker mi imamo HAUCKA mini star in je zelo velik in težak 15 kg, pa še za v avto ni praktičen, ker je full dolg, saj teža ni tako pomemba,ker mislim da so vsi kvalitetni vozički težki ali se motim?Zato , če ima katera ta omenjeni voziček bi jo prosila za podrobnejši opis.
Lep pozdravček od srečne mamice malega ŽANA!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRAXX JAGUAR
17.2.2008 12:03:21   
primozla
Pri nas smo z vozičkom zelo zadovoljni, ker je uporaben za vse terene. Imava punčko (9 mesecev) in ta voziček uporabljamo že od njenega rojstva dalje. Njegova slabost je edino teža in velikost. Zasede večino prtljažnika v avtu. Midva sva ga uvozila iz nemčije (kikiwelt). Slabost uvoza pa je, da se je ravno ta teden vijak pri kolesih odlomil, zdaj pa ne veva kam na servis. Prosim tiste, ki imate takšen voziček, če lahko sporočite kje v slo se nahaja servis za ta voziček.

(odgovor članu miki8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TRAXX JAGUAR
17.2.2008 21:15:08   
tančica
Živjo,
Jaz ga imam (traxx3 v lime barvi) in moram reči da sem več kot zadovoljna. Težek je pribl. 12kg in kot je kolegica prej omenila zasede kar nekaj prostora v prtljažniku. Kupila sem ga v Arielu 10mescev nazaj in pomoje da je bil zadnji.
Uporabljam ga od rojstva, Nejček je bil rojen marca tako da sem ga najprej imela v tisti trdi vreči, ki se lahko kasneje uporabi za zimsko vrečo. Voziček se da čisto v ležeči položaj in je super vodljiv. Dokupila sem še adapterje za Maxi Cosi ker se lahko gor pritrdi in smo tako uporabljali voziček kar nekajkrat za v shoping.
V glavnem super voziček je in ga toplo priporočam.
Jaz ga bom v kratkem začela prodajat, ker bomo kupli eno manjšo varianto vozička...tako da če si zainteresirana povejuser posted image

(odgovor članu primozla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TRAXX JAGUAR
18.2.2008 10:57:00   
pajac
Mi imamo Traxx Jaguar 4 in smo ful zadovoljni. Vse kar so do sedaj napisali drži. Za mene sta edini pomnjkljivosti to da je voziček težek (17.5 kg) in velik ko se zloži, samo kot si sama ugotovila so vsi bolj "robustni" vozički  taki. Se pa ful lahko zloži in spet da na razen.

Kar se tiče servisa.... Hmmm mislim da bi v Arielu znali svetovat, ker jih oni prodajajo.

Nakup: mi smo ga kupili preko Ebay -ja in to za 199 E z zimsko vrečo in mehko košaro. Pri nas je pa bil takrat 344 evrov samo voziček. Nazadnej sem ga videla v Arielu v Domžalah...


_____________________________

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: TRAXX JAGUAR
18.2.2008 11:09:38   
žrebiček
tukaj sem našla oglas če te zanima :
http://www.oglas.com/57116

pa lep pozdrav!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ORL & RAZVOJNA AMBULANTA
18.2.2008 13:00:46   
miki8
Pozdravljeni,
jutri imava z našim sončkmom pregled v razvojni ambulanti ter orl, in me zanima kakšni pregledi so to?
user posted image

(odgovor članu žrebiček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?