|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sex in hormoni
16.2.2008 17:41:35   
Anonimen
Mam eno vprašanje, ki bo za marsikatero sigurno čudno in me bodo imele za tepkouser posted image . Ampak bom vseeno vprašala. Z možem zaradi krvavitve že 12 tednov neuser posted image . Zastopim, da ne smeva notri zbadat( ker sem krvavela pred 12 tedni) ampak počasi mi to že najeda. Ponavadi nisem tako pohotna ampak verjetno so to res nosečniški hormoniuser posted image . Sedaj pa me zanima a mislite, da se lahko pozabavava kako drugače. Na primer z božanjem in ne drezanjem v vagino.
Sem pa v 36 tednuuser posted image . Hvala za odgovore vsem, ki me boste vzele resno. user posted image Drugim pa želim obilo smeha na moje vprašanje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sex in hormoni
16.2.2008 17:53:24   
TONČI.
Sem pa v 36 tednu . Hvala za odgovore vsem, ki me boste vzele resno. Drugim pa želim obilo smeha na moje vprašanje.

Men to ni smešno. Ti pa povem, da sem dve nosečnosti bila brez sexa. Pač rizična nosečnost. Pa sej lahko pol nadoknadiš.
Zabavaš se pa lahko na več načinov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2008 17:54:36   
Vrtnica79
Po moje lahko poiskusita z božanjem.  Ali pa počakaj še 2 tedna ko ni več rizično da rodiš!

Vso srečo...........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2008 18:42:59   
MARTINŠČICA
Midva sva imela zaradi ene krvavitve (IVF, user posted image user posted image ) prepoved spolnih odnosov do 16. tedna in mi je to res manjkalo. Sedaj imava zeleno luč, dokler ginekolog ne reče drugače. Kako je pa v tvojih tednih, pa ne vem. Najbolje, da pokličeš svojo(ega) G in jo/ga vprašaš, kako in kaj.

200% MAMI

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2008 20:14:26   
Nenya
Sem pa v 36 tednu

37. teden se šteje da je otrok donošen, tka da mislim da se lahko pozabavata z božanjem, ko pa boš enkrat 38. in več pa po moje lahko tudi user posted image , ampak z 'andahtjo' (=občutkom) user posted image user posted image user posted image user posted image

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2008 9:27:56   
Hans
Mislim, da se nobeden ni smejal na tvoj račun, veliko jih ima podoben problem kot ti, povečana pohotnost in prepoved zaradi rizičnosti. No če ne gre drugače se malo pozabajte na drugačen način, sicer pa potrepite še malo, saj ste že skoraj na cilju. Tudi mi smo imeli isti problem, smo zdržali do konca z abstinenco. 

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2008 9:43:57   
Anonimen
Sam orgazem popolnoma nič ne vpliva na otročka in brez skrbi se lahko zabavata na vse ostale načine, če pač ne smeta imeti spolnih odnosov.

(odgovor članu Hans)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2008 10:50:54   
Naja30
Vse lahko delata, sam noter ne user posted image  Orgazem pa ne škoduje otroku, tebi pa še najmanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?