|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblačila
14.2.2008 7:58:18   
tasyo
Saj vem, da je ot tem že napisanega ohoho, pa vendarle upam, da se boste mamice odzvale. Zanima me, koliko bodyjev, vrhnjih kompletkov, žabic potrebujem za 1. mesec. A je dovolj po 5? Ker če pomislim, da body vsak dan preoblečeš, pa verjetno žabice tudi, se mi to zdi bolj malo. A mi lahko svetujete, koliko naj nabavim, da ne bom imela potem gore oblačil, ki jih ne bomo oblekli niti enkrat, ker jih bo prej prerasla...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oblačila
14.2.2008 9:03:37   
lali82
Jaz sem sicer rodila poleti tako da ti glede vrnjih oblačil težko svetujem, ker jih prvi mesec praktično nisem rabila...lahko ti pa povem da se meni zdi 5 bodijev premalo. Jaz sem jih imela kar nekaj(točnega števila se ne spomnim). Splača se ti npr. kupiti bodije ki so skupaj pakirani (npr. po 7). Imajo jih v marks&spencer, h&m, benettonu, premaman... Jaz se spomnim da sem takrat kupila komplet bodijev v premaman in jih je imel kar dolgo pa ful so bli lepi in kvalitetni.
Na splošno se mi zdi da od vseh oblačil  največ rabiš ravno bodijev. To je res ena taka fajn zadevauser posted image . Jaz se spomnim da se takrat nabavila tudi polno tetra majčk in podobne navlake pa imam vse še nedotaknjene domauser posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2008 9:09:33   
2 Sraki
7 bodijev
3 kompletki
3 majčke (navadne tanjše)

Če pa boste bruhali pa se stvar precej spremeni. Drugače pa se mi zdi, da se res ne porabi veliko oblačilc. Saj precej spijo, umažejo se ne, razen v primeru podiranja kupčkov ali bruhanja, pa še to se da preprečit z kakšno tetra pleničko.

Itak pa sedaj res ni problem, pokličeš moža, babico ali ponosnega dedka in naročiš kaj naj prinesejo iz trgovine.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2008 9:22:17   
želva
Enih 7 bodijev na preklop sigurno, pa kakšne tanjše bombažne majčke za čez, 2 žabice, pa enih 5 pajacev.-za prvi mesec.PPa ne kupuj premajhno, najmanj 56 št in mu bo fino prav 2 meseca.Za iz P. pa 50, da ne bo ko žakeljuser posted image .Če pa bo veliko polival, pa potem dokupiš.Naša je začela pri 1,5 mesca polivat in moramo imet kar velik za problečt, pa stroj tud kr naprej laufa

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2008 9:51:19   
aleksandra silvija
Bodiji na preklop pridejo zelooo prav. Mi smo jih imeli v obtoku kar nekaj, se mi pa zdi, da je vsaj kakih 10 res fino imet--če ne kakšnega več.

Pri poletnem user posted image  sem spodaj oblačila ali žabice s stopalci do pasu in tudi teh enih 5.

Potem pa še kakšen pajacek z rokavčki in stopalci--pižama(recimo ene 4,5).

Povrhnja oblačila(jopice, hlače--rabiš recimo ene 2-3 komplete).

Recimo, da je to tisto osnovno. Pa copatki, kapice. Morda slinčki--pri otrocih jih pravzaprav nikoli nisem uporabljala. raje sem preoblekla tisti bodi.

Res je, pri polivanju potrebuješ precej več oblačilc. Pa čisto tako informativno--moja oba otroka sta veliko polivala in prav veliko zgornjih delov sem potrebovala tudi jaz. Sem se preoblekla vsaj ene 3-krat na dan. Če smo kam šli, sem imela poleg otročkovih oblačilc vedno še kaj zase,...user posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2008 10:26:16   
tasyo
Punce, najlepša hvala za nasvete. Sej se mi je zdelo, da bo bodyjev verjetno treba največ... Imate pa prav, itak lahko potem še pošljem koga v trgovino.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2008 10:45:52   
Lea2007
Joj, jaz se tudi že ubadam s temi bodiji...Kje se jih da kupiti, tele na preklop? Tistih čez glavo nadeš vse povsod polno. A lahko katera nalima slikco bodyja na preklop, ker sploh ne vem, če si prav predstavljam? Hvala

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2008 11:28:33   
_Miška_
Lea2007-bodyje na preklop sem jaz kupila v trgovini KIK. En body je ukul 2€ in so ful fajn. Za oblekce se ti splača it tja pogledat k so ful pocen in kvalitetne. Sicer ne vem kje vse so te trgovine, vem samo za svoj konc (t.j.: NM, Brežice), če so pa še kje drugje po Sloveniji to pa nebi znala povedat.

LP

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2008 11:36:01   
frutka_
Pri oblačilih za otroka sem haklik in jih imam raje več kot premalo. Poleg tega moraš vedeti da se ti pozimi oblačila zelo slabo sušijo. Reši te sušilec. Ker so oblačila taka mičkena se ti pralni stroj ne napolni hitro in boš imela predale hitro prazne.
Jaz bi nabavila vsaj 7kom majhnih ostalo pa nekaj večje, da imaš za rezervo. Imela sem bodije na preklop iz  H&M-a.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2008 11:54:42   
mika
Pri oblačilih za otroka sem haklik in jih imam raje več kot premalo.

točno tako. jaz sem za začetek kupila tako kot so nam svetovali v materinski šoli, pa je bilo premalo. še za dva dni ne, ker je hitro začela polivat. pristali smo na 25 bodijih, kje so pa majčke in kompleti....rojena je pozimi in sem oblačila dva bodija ali bodi in majčko
včasih je user posted image polila po oblačilih, ki sem jih imela samo pripravljene za obleč. ali pa ko sem jo preoblačila mi je sveže na sebi polila.

nikoli ne bom pozabila ko smo šli prvič v posvetovalnico....zaradi polivanja sem jo trikrat preoblekla in mi je spet bruhnila...zraven sem se  spotila, da sem še sebe morala preobleč

bodije sem kupovala v mothercare, ampak te tgovine več ni. ima pa c&a takšne. na preklop sem kupila v aladinu, ampak jih nismo kaj dosti uporabljali.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2008 12:55:40   
aleksandra silvija
Pri oblačilih za otroka sem haklik in jih imam raje več kot premalo

Ja, tudi jaz enako.

Bodijev in ostalih osnovnih kosov oblačilc (žabice, pižamice) ni pravzaprav nikoli preveč. Predvsem bodiji - poleti oz. če nosi otroček zgoraj 2 kosa oblačil, se poraba pač povečauser posted image .

Kakšni "ta boljš" kompletki in razne hlače, puloverčki--to pa res ostaja nenošeno ali zelooo malo nošeno.

P.S.

Ko boš user posted image  prinesla domov, boš hitro ugotovila porabo. In če bo česa malo-premalo, boš pač nekoga poslala v nakupe.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.2.2008 13:20:10   
ČebelicaMaja
Ne kupuj bodijev, ki jih je treba čez glavo vlečt- jaz imam tudi aprilko- imela sem jo oblečeno v body na preklop, čez benkico (na preklop), hlačke-žabice ali pajacek in copatke- vsega sem imela po 20 kom ali več, ker je veliko kakca čez udarlo, pa bruhanje in podobno, kar veliko pranja... raje več kot manj...pa kupi 62 št.- na začetku malo zavihaš, pa ji je vsaj 3 mes. prav...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
14.2.2008 13:34:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ČebelicaMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.2.2008 14:03:42   
majci23
kik je v Nm pri hederi, nasproti merkurja. zadaj za hedero, ne moreš falit, je res velika tabla. ful se splača, ker so stvarce ful poceniuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2008 15:35:23   
Lianna
Čim več bodijev. Če imaš težave z denarjem jih kupi sedaj. V Leclercu jih imajo po 7 pakiranih skupaj, pa pridejo okol 6€. To je res poceni.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?