|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seneni nahod in nosečnost
11.2.2008 19:31:51   
Anonimen
Živjo,
zanima me kako 'preživeti' nosečnost v času cvetenja trav, dreves user posted image . Imam velike probleme (smrkam, kiham, kašljam, solzne oči, ...). V času cvetenja bom od 5-7 mesecev nosečnosti. Zdravil ne bom jemala, ker so škodljiva. Kako ste ve preživele? Ste bile na bolniški? Kakšne so alternative? Hvala za pomoč. Dolenjski pozdrav user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: seneni nahod in nosečnost
11.2.2008 19:57:57   
katra55
jaz sem imela vsako leto hude probleme s senenim nahodom, ko pa sem bila noseča pa se seneni nahod sploh ni pojavil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 20:11:27   
lunca77
Dobila, preživela, smrkala, kihala, vlivala fiziološko v nos in se držala bolj notri. Sej bo šlo.user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 20:19:31   
mateyka
zanimivo, moja frendica ga je pa dobila, ko je zanosila. in po porodu ga še vedno ma.. zoprno res, ona je morala bit zarad tega dost notri, v zaprtih prostorih in je šla res orenk ven (sprehodi, izleti..) po dežju.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 22:39:21   
dskubin
Meni se je izboljšalo, med obema nosečnostima skoraj nisem imela težav, oz. so bile zanemarljive proti prej. me pa zanima kako bo letos - ali bo prišlo nazaj al bo ostalo boljše.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2008 8:38:56   
tasyo
Če boš med srečnicami, potem se ti zna stanje izboljšat - drugače pa zaprti prostori in kot so ti že punce napisale - sprehodi po dežju... Se da preživet, sam je zoprno.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 13:12:39   
rina
na žalost imam tudi jaz zelo velike probleme z zamašenim nosom in kihanjem. ja tale seneni nahod ni nič prijeten, je zelo nadležen. Sem v 16. tednu in ravnokar sem iskala na spletu kakršno koli stvar ki bi mi pomagala pri tej zoprni nadlogi.
Punce našla sem NASALEZE, ki naj bi bil neškodljiv tudi za nosečnice in otroke. Meni ne pomaga ne operil in ne LIVOSTIN-PRŠILO ZA NOS PROTI ALERGIJAM.
Tukaj imate link in preverite tudi same. Jaz ga grem kupit v lekarno, pa vam čez kak dan povem, ali je pomagal ali ne.

lp

http://naturamedica.si/site/index.php?page=nasaleze

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 16:16:46   
Majabo
meni so predpisali nasonex
naj bi bil neskodljiv

(odgovor članu rina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 17:28:09   
šnucika
Jaz sem v user posted image  zdržala brez zdravil le prva dva meseca - marec in april.
Nasaleze ali nekaj takega ne pomaga čisto nič,niti fiziološka.Bilo je tako hudo,da mi je G rekel,da naj raje vzamem kakšen Flonidan,kot,da samo sebe mučim s kihanjem,astmo,vnetimi očmi.
Tako,da sem,ko je bilo hudo, jemala Flonidan.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2008 22:06:27   
SIBI
Vsako leto sem imela hude težave s senenim nahodom (od marca pa vse do septembra). V nosečnosti pa se nahod sploh ni pojavil in tudi sedaj imam bistveno manj težav kot sem jih imela pred nosečnostjo.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2008 8:37:29   
Majabo
Rina nasaleze ze uporabljas? kako je? morda ves, če pomaga tudi pri nosečniškem rinitisu - otečeni sluznici - zamašenem nosu? zaenkrat mi ga v nobeni lekarni niso ponudili kot opcijo, ki jo nosečka sme.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2008 8:39:39   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo

Rina nasaleze ze uporabljas? kako je? morda ves, če pomaga tudi pri nosečniškem rinitisu - otečeni sluznici - zamašenem nosu? zaenkrat mi ga v nobeni lekarni niso ponudili kot opcijo, ki jo nosečka sme.

nasaleze je čisti celulozni prah, ki naj bi naredil filter na sluznici.
Jaz sem ga v user posted image  sprobala,pa ni čisto nič,res nič pomagal. je pa res,da sem hud alergik.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2008 14:32:48   
Majabo
potem tud pri rinitisu ne bo pomagal

kaj pa pri navadnem prehladu?

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2008 15:46:31   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo

potem tud pri rinitisu ne bo pomagal

kaj pa pri navadnem prehladu?

Nasaleze je namenjen izključno za zaščito sluznice in ne pomaga k odmašitvi nosa.
Jaz sem se reševala z otroškim operilom.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?