|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sušilec Bosch
11.2.2008 13:06:14   
pika_b
Ima mogoče kdo model WTE 86302 BY ali WTE84301. Jaz sem se odločila za enega od teh, vendar nikjer pri teh vseh finkcijah ne najdem, če ima zamik vklopa.

Pa še kakšen + ali - bi prosila tiste, ki jih uporabljate.
Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sušilec Bosch
11.2.2008 16:51:56   
Muca Copatarica
Ja, jaz uporabljam tegale WTE 86302 BY in sem zelo zadovoljna z njim.
Ima zamik vklopa, ti pa dejansko suši le toliko časa kolikor potrebuje. In še nikoli mi ni sušil toliko, kot napiše, ampak vedno manj. Jaz ga priporočam.
Če imaš še kakšno konkretno vprašanje, me lahko kontaktiraš preko zs- ja.
Lp.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 16:52:43   
_Luna_
Imam prvega, ki si ga omenila. Ne, nima zamika vklopa. Drugače pa sem zadovoljna. Sicer je tako, da programa za volno in krajšega programa nikoli ne uporabljam. Tako da bi komot imela kakšno cenejšo varianto, ki ima vse to kar rabim- program za bombaž, sintetiko in časovni p. Edino kar še nima cenejši, je prikazovalnik časa, ki pa ga tudi ne bi pogrešala prav zelo.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 17:32:53   
Naja30
Isto kot Luna. Sem zadovoljna z njim. user posted image

(odgovor članu _Luna_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 22:17:57   
pika_b
Hvala za pomoč. Zanima me še kaj to pomeni

Število programov glede na vlažnost perila: 9? in kaj na stroju ne bi pogrešale?

Imajo kar zasoljene cene, tako da iščem nekako varianto, da bi imel tisto kar rabim in še vseeno kvaliteto.

lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2008 23:11:39   
_Luna_
To je samo to, da imaš recimo na programu za bombaž programe: suho za v omaro, suho za v omaro+, čisto suho... Česa pa ne bi pogrešala, sem že pa zgoraj napisala.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2008 12:58:25   
freestyler
Vzemi 86302, je boljši, pa še ceneje od prvega se ga da dobit.

pogooglaj malo po netu...

(odgovor članu _Luna_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.