Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poletje Rimini, San Marino... (italija) 9.2.2008 20:23:46
|
|
|
|
pilar28
|
ja..imaste dojenčka, otroke... San Marino, če sta sama pa Rimini. Plaža v SM je prodnata- sviž in je nizka kar nekaj časa, v R pa hodimo večno zaljubljeni. Hoteli so špica, če ti meso ne diši preveč, saj je,ampak brez okusa...dodajam, da tam pripravljajo še pečene lastovke in krake kar na žaru v Riminiju...če gresta še bolj na jug odsvetujem na dopust- katalonci so pravi Cigani, tako pač je...pa še smrdi in je umazano... LP
|
|
|
|
RE: poletje Rimini, San Marino... (italija) 9.2.2008 20:44:25
|
|
|
|
rija
|
Mi gremo marca v Bibione...poleti pa me živ vrag ne dobi v to industrijo Sploh pa ne z otrokom.
|
|
RE: poletje Rimini, San Marino... (italija) 10.2.2008 9:43:07
|
|
|
|
bumerang
|
Meni pa paše takoj začetek julija par dni v Rimini in okolico (itak je 20 km gor in dol ena sama peščena plaža in hotel ob hotelu), da tako otvorimo sezono, potem se pa tako ali tako kopamo doma. Rimini je komot za družine z majhnimi otroki, ker so hoteli družinam zelo prijazni, plaža pa tudi. Vsaka plaža ima namreč otroško igrišče z igrali in igračami, ki jih lahko otrok uporablja. Množica ljudi je primerljiva z množicami na drugih plažah ali celo manjša. Sploh pa zakupimo ležalnike in dežnik v prvi vrsti tako da ni pred nami nikogar, za nami pa tudi ponavadi najmanj eno vrsto ne, ker je tarifa toliko višja.
|
|
RE: poletje Rimini, San Marino... (italija) 10.2.2008 21:49:39
|
|
|
|
pascalina
|
Pozdravljene, hvala za tako hitre odgovore. No midva se še odločava mogoče bova še celo šla mal dol pokukat kako izgleda :), bi pa šla junija ali septembra, ker ne marava gneče, nama pa je že v agenciji povedala, da je za gnečo kar pričakovati konec junija, julija in avgusta, da se septembra že umiri. bova vidla. hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?