|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
25.1.2005 14:14:49   
Anonimen
Kje ste, :nosecka:?

Sem misnla, da si boste same novo nadaljevanje odprle, pa niste:zmeden:

A vas je vse zamedlo, al kaj?
Tuki v tej smotani LJ ni NIČ in sm fuuuuuuull žalostna in jezna in sploh slabe volje:((

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
25.1.2005 14:16:16   
nita

:fis:, vset se v kot pa počaki, da te napad mine :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2005 14:21:02   
nita

Dan!

A se men dans vid, da nimam kaj delat?? Moj je šel v službo, pojedl smo, pospravl tut, likat nimamo kaj (pa ne mi zdej vse začet težit, da mate ve dost, pa bi mi prnesle...:)-:)-:)- ), tko da kr za računalnikom visim, da mi mine cajt.

Stanje nespremenjeno - čez dan gre, ponoč pa bolj slabo. Ja še 15 dni (pa upam, da niti eden več), pa se bom lažje obračala po postli (vsaj upam).

Kak ste pa ostale?? Napište kaj, da bom mela kaj brat, da mi ne bo tako določano!!

L.P. Anita :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2005 18:32:27   
Anonimen
Hojla!

Jaz sem pa se vedno prehlajena, sicer je mogoce malo boljse, vseeno pa sem se boga:(In ker ni bilo to dovolj sem vceraj zvecer dobila hud zobobol:((:((bolecine so bile zelooo hude-sem imela edino sreco, da je zobozdravnica vceraj delala popoldan;)Ponoci sem se malo bogo spala, ker sem mela vse razdrazeno:(

Drugace pa papama same vitamincke, in pijema cajeka:bravo:

Naj se omenim, da se mi zdi da mi vcasih malo iz dojke prikaplja:zmeden:mozno, da se mi to ze dogaja?Sicer je res po kaplico, ampak nekaj je;)

:sloncek:Lepo se imejte:sloncek:

:nosecka:Nina+:duda::love:22t2d

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2005 19:25:06   
Lenči
Zdravo dekleta!

Nekaj postov nižje sem vas vprašala če se vam lahko pridružim (sprejele ste me medse :bravo:)in tako se sedaj oglašam tudi v 9nebesa.

Pa da se malce opišem, da me spoznate:
29. letnica iz Celja z 14 mesečno Manco in 7t+2/7 noseča v drugo. Upam, da bo tudi tokrat šlo vse dobro - le na slabosti in bruhanje se bom očitno morala zopet navaditi. Pa saj kaj pa je to v primerjavi z zakladkom :duda:.

Nina ti si spraševala če je to kar ti kaplja lahko že mleko - pri meni je bilo prvič že od ene 20. tedna. Tako da veš, da se telo resno pripravlja ;).

Če imate kakšna vprašanja za "preizkušeno nosečko" na plan z njimi, drugače se pa beremo.

Nočko, Lenči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2005 8:05:10   
Špacka
Jutro!

Danes sem pa že od 5 zjutraj pokonc, sploh nisem mogla zaspat nazaj, pol sem se pa kobacala po postli kot :sloncek: sam da nisem tko poskočna v ležečem položaju,pol se je pa še moj zbudu, OK sem si mislila, naj vsaj on spi in sem odpeketala v dnevno sobo za računalnik.Glede na to, da že dva dni nisem bla na RR sem mela kar veliko za brat, pa ugasnt vse tiste žarnice.
Tako zdaj sem pa mojga že odpravla v službo, tako da sem spet cel dan sama doma:grrr: no ni panike, ker imam dovolj dela, ja ta teden perem in likam za najino :duda: pa mal omare pospravljam, da bo dovolj prostora.

Sem pa imela v ponedeljek ful čuden dan, sem se kar cmerla:((:(( pa ne vem zakaj:zmeden: na koncu sem šla sama seb na živce, solze so pa kar tekle, je bil moj že čist obupan, ker ni več vedel kaj naj stori:(
pol je pa pršu torek in jaz kot prerojena...

Drugač pa počutje v redu, danes teden imam pregled me zanima, če se je :duda: že obrnil-a...

Tako zdaj grem pojest čokolino pol pa v akcijo, pa vsaji ena :rozica: za lepši dan.

pa,pa Špacka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2005 9:15:38   
Lu
Jutro!

No bom pa danes malo bolj zgovorna. Si bom vzela prav čas.

Ja zdaj sem doma. Sem že pojedla zajtrk in zdaj bom šla še malo likat. Jutri nama pridejo zrihtat omare. Ja morava malo preurediti spalnico, da bo najin otrok imel kje spati.

Vam pa moram povedat, da se je prav polenil, tale moj :duda:. Ni več tako aktiven kot ponavadi. Bo moogče preje kot pričakujemo:zmeden: Bomo videli. Drugi teden v sredo imam zopet pregled pri G. Med drugim pa tudi jaz ne spim več dobro in še to zjutraj ko se zbudim me tako kolki bolijo da je joj. Bo že. Še malo. Zdaj že kar dneve odštevam.

Mogoče katera ve kaj je z Pio1. A je že rodila??? Nič se ne javi.

In kako ste še ostale. Vidim da smo dobile novo sogovorko. Pozdravljena.

Ja bom kar zaključila. Pride kolegica na kapučino in potem grem likat in nato še malo podelat v službo.

Drage :nosecka: in ne:nosecka: lepo se imejte čez dan.

lp Lu in zaspan :duda:
37t 1/7:love::bravo::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2005 19:59:48   
mala maja
hojla nosečke.

Se bova prev na hitro javila .

No z nama je vse uredu, samo mai ima takeeeee hudddeeee prebavne motnje da komaj pride do WC-ja(no se opravičujem samo če je pa res). A ma kašna dobro zdravilo proti d... ker pri nas v lekarni ne dajo več oglja :((

No pri nas imamo vse pripravljeno od nedelje ko sem malo krvavela. Sploh ne morem verjeti da še 5t pa malo pa bomo imel majhno štručko doma.

Aja punce držite pesti za prijateljico ki ima v torek naročen CR ker se :duda: ni obrnila pa še popkovino ima ovito. :angel::angel: zanjo in :duda:

Lp mala maja in :duda: 34t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?