Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pomoč pri stiliranju prijateljice 9.2.2008 8:05:51
|
|
|
|
Ula3
|
Ojla! Imam zahtevno nalogo, zadolžena sem namreč, da svetujem kolegici, ki gre za botro svoji nečakinji v mesecu maju. Ženska ima popolnoma drugačno postavo kot jaz, a pravi, da ve, da jo bom oblekla kot se šika, jaz pa nisem tako prepričana. Je majhne postave, suha, le boke ima malo bolj izrazite in bi jih rada skrila. Kaj mi svetujete... Jaz sem mislila na kakšno ludo krilce in malo daljšo tuniko z debelim pasom in lušne čevlje na petko...??? Jaz bi ji posodila kaj svojega, a sem veliko večja od nje in bolj suha, tako da to ne pride v poštev, pa še ona ima željo, da si kupi nekaj bolj elegantnega, ker ima v omari pretežno samo bolj športna oblačila... Vem da ste carice, zato vas prosim za pomoč!!! Lahko "pripopate" kakšno slikco! HVALA!
|
|
|
|
RE: pomoč pri stiliranju prijateljice 9.2.2008 10:40:35
|
|
|
|
Majuska
|
hmmm, še vprašanje ... a je prijateljica prsata ali bolj drobna? Kakšne barve nameravaš izbrati?
|
|
|
|
RE: pomoč pri stiliranju prijateljice 10.2.2008 9:47:48
|
|
|
|
Ula3
|
Majuska, prijateljica ni prsata, glede barv pa še nisem povsem sigurna, najbolj mi je v mislih en temnejši kos in kombinacija te barve s kakšno bolj živahno. Verjetno temno krilce in tunika s taksno temno barvo in kombinacijo nekaj živahnih barv, malo bova morali bit previdni, ker je svetlopolta, da ne izbereva kaj takšnega, da bo izgledala še bolj bleda. Prosim pomagajte mi!
|
|
|
|
RE: pomoč pri stiliranju prijateljice 10.2.2008 14:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce je majhna ji daljsa tunika ziher ne bo ok stala, ker vizualno zmanjsa. Pa krilo 3/4 dolzine tudi ne. Meni ze krilo in tunika s pasom ne gre skupaj
|
|
|
|
RE: pomoč pri stiliranju prijateljice 10.2.2008 21:31:22
|
|
|
|
jakaracman
|
Men tudi ne sede to kar si izbrala.Kaj pa kar kostimček, kakšna oblekica -lahko tudi pletena ala Draž.Pa petke obvezno.
|
|
|
|
RE: pomoč pri stiliranju prijateljice 11.2.2008 10:25:02
|
|
|
|
smigli
|
Tudi jaz mislim, da ji tunika ne bo šla na njeno postavo. Mislim, da je bolj primerno nabrano krilo malo nad koleni, stisnjeno v pasu in kak kratek reklc, pa obvezno petke!
|
|
|
|
RE: pomoč pri stiliranju prijateljice 11.2.2008 22:21:55
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, no odvisno je od kroja tunike ... če je pa svetlolasa, naj uporabi kake pastelne barve, drugače bi lahko bila videti preveč bleda. Kostimček ali kak lep komplet res ni napačna ideja
|
|
|
|
RE: pomoč pri stiliranju prijateljice 11.2.2008 22:26:46
|
|
|
|
helloKitty
|
Luškana oblekca s kakšnimi pomladnimi vzorci pa kakšen bel reklček pa petke.
|
|
|
|
RE: pomoč pri stiliranju prijateljice 12.2.2008 18:18:13
|
|
|
|
Martinčka
|
hej, stanka blatnik ponuja prav profesionalno svetovanje... sem zasledila zadnjič na netu.. pa nekje ima tudi forum... malo poglej, zagotovo ti bo znala pomagat! uspešno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?