barbara17
|
Jaz sem imela podobne težave. Sposojena oblačilca, nekaj sem dobila za darila ob rojstvu, mami pa je kot :sloncek: nakupovala lepe cunjice za mojo hčerko:angel: Seveda vse v :roza: povrhu pa še draga..., ker sem imela oblačila sposojena od sestrične, ki ima fantka. Res sem potem imela tista njena oblačilca nekako za "na lepše":darilo:, je bilo pa kar nekaj takih, ki jih sploh nikoli ni oblekla. No, če sem imela na izbiro, da ji oblečem sposojeno trenirko ali njeno sem ji seveda oblekla njeno, še posebej, ker se za svoje stvari nisem toliko sekirala, če so se zapackale. Res pa mi je bilo škoda, ko je kupovala stvari, ki niso primerne za doma, prav dosti naokoli pa tudi nisva hodili. Potem sem ji lepo razložila, da sem sicer zelo vesela, da kupi kakšno lepo stvar za njo, ampak naj me raje vpraša kaj potrebuje, da ne bodo stvari potem ležali v omari. Se kar uspešno drži tega. Sicer jo še vedno kdaj pa kdaj zanese:zmeden:, in kupi kaj nepotrebnega, ampak sedaj se v trgovini zmeni, da bo prišla zamenjat, če nam ne bo odgovarjalo. Tako, da ti svetujem, da ji poskušaš lepo razložit, da je škoda njenega denarja, da stvari potem ležijo v omari, da pa boš zelo vesela, če ji lahko kdaj kaj namigneš kaj naj kupi.
|