Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike 7.2.2008 19:09:16
|
|
|
|
Lunc_a
|
Na internetu imaš veliko stvari.lahko vas pride zabavat nodi,za fantke so ninja želve itd.Poišči malo boš našla.Mi bomo letos imeli za roj, dan obisk ninja želve
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike 7.2.2008 19:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem,če ti bom lahko v pomoč,kajti naš praznuje v vročem avgustu. Torej,ker je poletje smo zunaj na dvorišču.Poln bazenček balončkov napoljnejenih z vodo,nato pa se začne vojna,obmetavanje.Flumastre za pisanje po koži.Otroco postanejo indijanci,vsi tetovirani,tudi starši ne zaostajajo.,tekmovanje z balinčki,veš tisti plastični krogci in en majhen,kdo bolj blizu majhnega vrže.Mini nogomet. Slepe miši.Enkrat smo sprakticirali parznovanje v Mecdonaldsu(to za najmlajšo hčer)Tam je bil pa animator,ki jih je zabaval pa razkazal kako se delajo dobrote.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike 7.2.2008 20:57:53
|
|
|
|
piškotka
|
Lunc_a, mogoče kakšen link?
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike 11.2.2008 8:39:26
|
|
|
|
Nea
|
Zdaj januarja smo zabavo priredili doma. Sem imela pripravljen celi seznam igric, ampak so otroci (5 punčk + Ema) bili navdušeni nad Emino sobo, v kateri je nameščena lesena prodajlana, dva telefončka (en na hodniku, drugi v sobi tako, da so se lahko "zares" pogovarjale) in mali šotor. Igrale so se princez in kraljic in sem jih komaj zvabila v dnevno sobo, ali pa za mizo v kuhinji. V ikei sem kupila tudi tiste bele, poceni okvirje za slike, in je vsaka punčka okvirček okrasila z nalepkami (rožice in srčki različnih barv). Mož jih je slikal, in slike takoj izdelal tako, da je vsaka punčka domov nesla okvirček s sliko. Ful so bile vesele.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......