|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija in lunarni ciklus
7.2.2008 13:50:43   
metuLJchy
Imam eno "lažja" vprašanje oz. temo. Namreč zanima me, ali se kateri menstruacija ravna po lunarnih ciklusih, namreč jaz zadnje 3 mesece odkar so se mi ciklusi uredili ne rabim nobenih menstrualnih koledarčkov več, ker pride user posted image  vedno točno kot...luna user posted image  (pri meni na črno luno). Mi je to toliko zanimivo da me prav zanima če ma še katera izkušnje s ciklusi naravnanimi na lune.

Lunarni pozdravček user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija in lunarni ciklus
7.2.2008 14:01:18   
mimikimi
a imaš user posted image vedno na enako št. dni (npr. na 28 dni)?

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2008 14:05:09   
metuLJchy
na 30 dni zadnje 3 mesece, prej sem pa imela 1 leto zaradi hormonskih težav cikluse od 21 - 90 dni...k sreči se je to uredilo pol leta nazaj, prva 2 ciklusa po "zbrki" sta bila dolga 32 dni, nato zadnji 3 na 30..

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2008 14:08:27   
mimikimi
Superca za tebeuser posted image , jaz nimam take sreče, da bi bla tk točna.

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 17:23:08   
YULIAH
Hej Metuljchy!

Tudi jaz imam zadnje tri mesece zelo urejen ciklus, prej pa nikoli, razen ko sem KT jemala. Je pa res da so mi pred 3 meseci odstranili pregrado, pa od takrat jemljem tudi bromergon zaradi povišanega prolaktina.
Da vsaj veš kdaj bo ta user posted image  user posted image  prišla.

Kako kaj drugače?

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 17:32:15   
metuLJchy
yuliah danes sem prav pomladno - tisti dan, ko se mi zazdi da pomlad ni več daleč user posted image . To je zame en najlepših dni v letu, ko pomlad vsaj od daleč zadiši, daje vedeti da ni več daleč. Yupiii!!!! user posted image  Sem ti tudi zs poslala prej

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2008 8:20:31   
mateyka
lunarni ciklus naj bi bil za user posted image nekaj normalnega. jaz jo mam skoz po lunarnem. zanimivo je tudi, da recimo, če več žensk začne skupaj bivat in majo vsaka svoj cikel, se pojavi tendenca, da se cikli bližajo drug drugemu in majo lahko po določenem času vse ob istem času user posted image predvidevajo, da je to ostanek iz preteklosti (ko so plemenski lovci hodili skupaj lovit in je blo praktično, da so vse ženske mele istočasno menstruacijo - ko so bli moški odstotni npr.). je bil pa vpliv lune pred miljon let močnejši, ker je bla luna veliko bližje zemlji kot sedaj (luna se konstantno oddaljuje - počasi, pa vendarle).
ok, dost je blo o luni in ciklih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?