Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež za 2,5 letnika 7.2.2008 13:09:31
|
|
|
|
lojzika
|
Kaj pa če kupimo še kar enega maxi cosi priori ? Al bi bila to bedarija?
|
|
|
|
RE: avtosedež za 2,5 letnika 7.2.2008 13:18:19
|
|
|
|
lukec
|
Za to starost oziroma kile so primerni vsi sedeži skupine 1 (8 - 19 kg) in mislim, da se večina pripenja s tri ali pettočkovnim pasom, no vsaj jaz nisem še videla drugačnega .
|
|
RE: avtosedež za 2,5 letnika 7.2.2008 13:22:37
|
|
|
|
taška30
|
Če ga bo za njim uporabljala sestrica, bi jaz kupila še enega takega, saj boste itak rabili. Drugače pa beri tole (sem sama spraševala nedolgo nazaj), no, kupili smo Concord trimaxa (zaenkrat se zapenja 5-točkovno in je v bistvu kot 9-18kg, kasneje se spremeni v jahača).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?