|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POROKA "S SEDEMMESEČNIKOM"
25.1.2005 7:25:39   
PIAF
Maja letos se poročim in takrat bo moj :modri::duda:sin star 7 mesecev. Sprašujem se, kako bo to sploh potekalo s tako majhnim otrokom, saj sva glavna "akterja" mami in oči.
Sprašujem se, kako bo z dojenjem? Takrat bom že res dodajala, ampak potem bom morala pod poročno obleko imeti podložke za dojenje, da ne bo kaj skozi prišlo?! Malo nerodna zadeva glede na to, da imam obleko z dekoltejem...
Druga stvar pa je, kdo bo otroka pazil? Vsi sorodniki in znanci bodo na poroki seveda. Tam ga bo že kdo nosil in pazil, kaj pa ob trenutkih spanja?
Ko je otrok zaspan, ga vedno z očijem nosiva dokler ne zaspi na rami, potem ga odloživa v posteljico, kako bo tam, mi ni jasno?!
Najhuje kar pa je - zvečer?! Kje bo pa :duda:zaspal....:muca:
Uh, se res obremenjujem in sploh nimam ideje, kako bi to rešila.
Imate vi morda kakšno idejo, izkušnjo???

Za vsak nasvet bom zelo hvaležna!

Piaf
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.1.2005 7:33:34   
india
PIAF, do meseca maja je še zeloooo daleč, saj boš vidlea, marsikaj se lahko v zvezi z dojenjem in soanjem spremeni.
Morda se za spanje dogovoriš s kakšno sorodnico (mami,taščo,sestrično...),pa takrat vskoči.
Kar se pa dojenja tiče, ga boš časovno mnogo lažje uskladila kot zdaj, pa mleko ti verjetno ne bo več tako teklo, meni je do 4. mes. teklo, potem pa nisem rabila podlošk, dojim pa še zdaj, ko ima mali 8.5 meseca.
Saj boš vse uredila, brez skrbi!
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2005 7:34:50   
Tinca7
Vidim da imava isti problem, samo da bo Lara stala 5 mececev. Moja mami se je javila, da jo bo "pazila" na poroki in da bo šla z njo spat ko bo treba. Še zdaj si tega ne predstavljam, ampak imam občutek, da to ne bo najlepši dan v mojem življenju, ampak najbolj mučen:((. Sicer pa smo najlepši dan že doživele, a ne9nebesa!?!
Pomagat ti popolnoma nič ne morem, saj sem v istem zosu.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2005 7:47:22   
BARBARA R.
Maj je res še daleč.Starost 7 mesecev tudi ni več takšna panika.Do takrat se ti bo nekaj vprašanj rešilo čisto po naravni poti.Zato se nikar sedaj ne obremenjuj s tem in raje uživaj v pripravah.Vem,da zadeva potrebuje celega človeka in da res ne bo prav enostavno.Če pa se boš še obremenjevala,bo stvar neznosna.Sprosti se in prepusti teku življenja.

:muca:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2005 9:35:57   
Anonimen
Kaj pa vem, če se jaz samo sebe prestavljam na taki poroki, bi med glavne igralce definitivno vključila tudi malega. Zaradi mene, če bi ga dojila med obredom. To bi bilo pa res izvirno. Pozneje za žurko se bo pa že katera babica žrtvovala. Do takrat pa ga le navadite, da ne bo več zaspal samo na vajinih ramenih.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2005 9:36:18   
puncica
Tudi jaz mislim da se nima smisla zdej obremenjevat s tem, počakaj da bo kak mesec prej, pa boš potem vidla kako in kaj. Mi se pri sedmih mescih sploh nismo več dojil, ker punčka ful rada gosto hrano je, tako da morda ti je sploh ne bo treba dojit. Poleg tega ji lahko daš gosto hrano, kak frutek al pa kaj, naša pri sedmih mescih ni nič več mleka čez dan jedla, samo ponoč še, ko se pač zbuja. Glede spanja pa tud se lahko marsikaj spremeni, boš videla. Samo brez panike, nekako bo že šlo, verjemi da bo lepo.:bravo:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2005 10:29:10   
PIAF
Tinca7, imaš prav! Najlepši dan sva že doživeli, to bo zdaj še samo pika na i! :bravo::bravo::bravo:
Se bomo že nekako znašli. Povej mi, kje pa bo spal? Namreč zdaj, ko kam gremo v gostilno npr., vzamemo vedno zraven ležalnik in je b.p., kako pa bo pri 7. mesecih pa ne vem?

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2005 10:45:55   
Pupica
uf, ti se neotrebno obremenjuješ že vnaprej.To razmišljaj, kak teden prej, ker bo malček do takrat imel drugačne navade. je pa fino, če razmišljaš kak mesec prej o osebi, ki ga bo pazila.tako da ga postopoma navadiš na njo(recmo, da je vsak dan kako urico stiku z no, mogoče kaka mlajša nečakinja, hčerka kake prijateljice(tm 14-16 let)?
samo predlog...:angel::miska:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2005 15:05:02   
kimi
Res je še daleč. Samo brez zamere ampak če ste mislile da bo to tako mućčno zakaj pa niste prestavile na leto ali pa vsaj pol leta kasneje. Midva bova to absolutno naredila

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2005 18:24:26   
lin
:bravo::bravo::bravo:Čestitke!
Ne se obremenjevat!
Jaz bi prosila svoje starše ali pa taščo če se ponudijo na razpolago da bi tisti dan pazli na vašega angelčka.
Če bo odgovor DA,ga probite že malo prej navajat na nono ali nonota,pa naj ga oni probajo kdaj pa kdaj uspavat.
Kaj pa kakšna dobra prijateljica(pomožnosti brez otrok,ker čene mora še nasvoje pazit)?
Srečno!
A bo velik poroka?

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2005 9:47:36   
PIAF
Lin, ne bo tako velika, združili pa bomo poroko s krstom!
Moram hitro v akcijo, da najdem enega prostovoljca, ha, ha...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......