|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologia dravlje
5.2.2008 12:19:53   
Ro
Sicer sem pri svoji G naročena na morfološki uz, toda mož bi
rad najinega otročka videl tudi v 3D oz 4D tehniki.
Ali se je katera iz istega razloga odločila delati morfologijo 2X?
Pri kom ste se naročile, v katerem tednu,so vam naredili posnetke, film? Koliko ste
plačale?
Hvala za odgovore, Romana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morfologia dravlje
5.2.2008 12:25:54   
tincy82
Se opravičujem ker se mešam v temo, ampak imam tudi jaz podobno vprašanje. Zanima me, če je morfologija v vsakem primeru plačljiva, ali samo v primeru če se odločiš za ambulanto, kjer delajo še 3d in 4 d varianto. Glede cene pa vem le to, da mi je dr. Strah rekla, ko sem bila pri njej na NS, da pride morfologija pri njej čez 100 EUR (sem pozabla koliko točno). To se mi zdi absolutno preveč. A je možno da ta podatek drži?
LP

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu Ro)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 12:26:15   
valentina2006
TUKI si mal preber.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Ro)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 12:27:23   
alea01
Živjo!

Meni so naredili že morfologijo v ljubljanski porodnišnici in čeprav je vse v redu, sva se z možem vseeno odločila še za 3D. Šla bova v Domžale k dr.Strah, ki ga pa dela okoli 25t nosečnosti. Stane pa 110eur.
Lp

(odgovor članu Ro)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 12:28:14   
valentina2006
NE, morfologija ni za plačat, če ti jo delajo na navadnem ultrazvoku...s tem, da ti mora dati G napotnico.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 12:30:32   
alea01
V Dravljah delajo 3D med 25 in 30t nosečnosti. Stane pa 100eur

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 12:32:21   
J.L.
3D cene se razlikujejo. Odvisno kje in pri kom jo delaš. Na Ptuju pri dr. Lukmanu je cena 60 €, so pa punce v eni izmed tem pisale, da cena znaša tudi čez 100 € pri eni od zdravnic. Verjetno se pa vsaka odloči za najbližjo lokacijo. Najbolje pa je če se opravi med 25 in 30 tednom. Lahko tudi prej.

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 12:33:25   
J.L.
Aja pa morfologija pri osebnem zdravniku oz. ginekologinji je brezplačna. Dela pa se z navadnim 2D UZ. 

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2008 12:35:25   
lilija*
V Domžalah pri dr. Šelih pride 3D ultrazvok 60 evrov.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 12:48:18   
tincy82
Ej, pa ne moreš verjet kakšne cene imajo! V Domžalah, na primer, ima dr. Strahova 110 EUR, dr. Šelih pa 60EUR. To je pa kar velika razlika. Mislim, da je dobro mal pretuhtat kam iti, ker verjetno naredijo pa vsi v redu in podobno. Kaj pravte ve? Je pa res lepše videt kepico v 3d varianti, a ne?

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2008 14:37:56   
Miska2
Hojla, jaz sem v Dravljah konec oktobra plačala 80 EUR, dobila sem nekaj papirjev z izmerami otroka in DVD, zdravnica si je za pregled vzela ca. 20 minut...

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2008 15:05:29   
Julija08
Mislm to je pa tumač. Da daš 110 ali pa tud samo 80 € (kar sploh ni malo) in da se ti posveti samo 20 min!!!user posted image user posted image user posted image

Ali katera ve kje je normalna cena in si tudi zdravnik vzame kaj več časa?

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2008 18:13:39   
kmarija
Odsvetujem Dravlje in sicer Uršulo Reš - nesramna, ob 20 min zamudi je šla še na pavzo, 3D UZ je delala slabih 10 min, pa se sploh ni potrudilauser posted image
Škoda 1 EUR

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2008 18:42:19   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Mislm to je pa tumač. Da daš 110 ali pa tud samo 80 € (kar sploh ni malo) in da se ti posveti samo 20 min!!!user posted image user posted image user posted image

Ali katera ve kje je normalna cena in si tudi zdravnik vzame kaj več časa?

60 € plačaš na Ptuju pri dr. Lukmanu, ki ti vse lepo razloži in pokaže (cca 20-30min). Zraven dobiš še slikce in posnetke.  Če ti ni predaleč.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.2.2008 8:25:59   
Zofy
Baje je v Postojni 50€ in v Dobrni je prav tako nekje okoli 50€. Nisem pa 100%, tako da se je treba pozanimat...

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.2.2008 11:59:22   
Anonimen
Pozdravljene vse bodoče mamice. Tudi midva sva imela dilemo h kateremu G na 3D, 4D oz. na ponovno morfologijo. Ponovne morfol. sem si želela izključno zaradi tega, ker mi moja G ni nič povedala kako in kaj. Skratka prijavila sem se v Domžalah pri dr. ŠELIH in sva zelooooo zadovoljnauser posted image user posted image . G je zelo strokovna, prijazna, si vzame čas (midva sva bila notri več kot 1 uro, naredila nama je eno slikco obrazka: slikca je v albumu, če katero zanima kako to zgleda, in posnetka za 52 min aja pa seveda celotno morfologijo).
Dr. STRAH pa ja ima ceno 110 EUR, kar je za naju tooooo much. Kolikor sem brala na forumu, so nekatere zadovoljne z njo, druge pa glede na ceno niti ne.

Upam, da sem vam vsaj malo pomagala pri odločitvi, kam na 3D.

Želim vam in vašim user posted image čim več lepih pogledov na vaše prihajajoče user posted image .

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2008 12:09:52   
tincy82
edinaos, full lepo, da imaš lepo izkušnjo z dr. Šelih, tudi sama razmišljam, da bi šla na morfo k njej. Na NS sem bila namreč pri Strahovi, sam se strinjam s tabo, da je 110 EUR za morfologijo absolutno preveč. Zanima me koliko si pa plačala pri Šelihovi, 60EUR?
Hvala za informacijo in LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2008 15:57:49   
Anonimen
tincy82: plačala sva 60 eur, bila pa sva 29.1.2008 sem pa nekje na forumu zasledila da se od tega tedna mora za CD doplačati 8 EUR (pri dr. Šelih), je ena majčica pisla. Samo je bila tudi ona fuuul zadovoljna z to G.

lp

(odgovor članu tincy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?