|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še en minus
24.1.2005 13:04:29   
dadica
tako punce moje,mesec je naokoli in jutri bi morala dobit:hudicek:,pa mi ni dalo miru in sem danes naredila test.
Ja žal ste uganile prav-ena črtica:((:((:((,pa sem si že stokrat rekla da si tega ne bom več delala ampak me vsak mesec znova premami.
tako zdaj si lahko mislite kakšen bo moj dan:((:((:((.

SEdaj pa lahko še samo čakam kdaj bo prišla:hudicek: in da mi bo lahko pomagal do pikice samo zdravnik.

vsem ki je vteh dneh ne pričakujete:hudicek: pa želim da bili testi boljši in bi pokazali:roza::modri:

lp dadica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še en minus
24.1.2005 13:10:46   
Natka1
Dadica,
ne bit tako zelo žalostna.... Še meni je hudo zate :((:((:(( .

Ampak RR-vke so že velikokrat zapisale, da dokler ni :hudicek: , upanje ostaja.

Pomiri se. Vse ob svojem času.....

Morda pa si test delala prezgodaj :zmeden: ?

Natka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še en minus
24.1.2005 13:14:09   
andreja69
žal mi je Dadica,ampak za dežjem vedno posije sonček in tudi zate bo.Jaz je tudi ne čakam danes, me je kar strah hodit na WC.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še en minus
24.1.2005 13:21:29   
cmokec
Jaz bom za vse vas držala :miska::miska: in nisem nehala in tudi ne bom, čeprav ste že žalostne, ker vidite -. Dokler ne bo :hudicek:, bom držala :miska:, saj vam lahko še vedno rata, samo testerji so nezanesljivi. In če vseeno pride :hudicek:, jo pošljite k meni na sestanek, to kar dela vsem nam presega meje zdravega razuma. Ji bom dala knjižico, pa brez regresa bo, Da nebo mislila, da lahko dela kar hoče. A me smo laho pridno :sloncek::sloncek:, ona ga pa serje.

In če je za ta mesec ne spametujemo, bo pa za drugi mesec bolj držalo.

O, kolk sem jezna na :hudicek:.

Niste same, z vami je cmokec

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še en minus
24.1.2005 13:25:05   
dadica
draga cmokec,danes si prva ki me malo nasmejala:)-
hvala ti

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še en minus
24.1.2005 13:27:22   
pikica05
Dadica!!

:(:(Pa res ne moreš biti tako neučakana??:((

Saj vem, mene tudi vsaki mesec firbec matra, :ups:ko pridejo tisti dnevi.:((

:angel:Lahko pa se ti je test "zlagal".:angel:

LP-pikica05

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   še en minus
24.1.2005 13:30:40   
AKŠ
dadica...držim:miska: zate!!
verjemi, za vsako od nas bo enkrat posijal sonček in bomo potem zato toliko bolj ponosne:nosecka:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   še en minus
24.1.2005 13:36:27   
wawa
Najprej - kakšna neučakanost (saj vem saj vem saj sem tudi jaz firbčen človek););)

Drugič pa DOKLER NI TETE :hudicek: V HIŠ, JE UPANJE ŠE VELIKO.....

Ej nasmešek na ustnice, pa pogumno naprej ena :rozica: za vsako!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   še en minus
24.1.2005 13:49:34   
cmokec
Dadica, sem te vidla, kolk si se lepo nasmehnila :bravo::bravo:. Saj gre, samo včasih se je treba malo potrudit, vsi dnevi niso enako prijetni.

:rozica: zate,

cmokec

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   še en minus
24.1.2005 15:29:53   
bambi
Dadica, tudi mene je prejšnji teden doletela :hudicek: in to na 35. dan, pa tudi test sem delala in je bil - :(, pa sem se zaklela da ga zdaj res ne delam več!!!!! dokler ne bo zamujala celih 7 dni!!! Sem bila tudi čisto iz sebe, sem celo noč jokala, nato sem bila besna na celi svet, potem je sledila odločitev, da ko bo bo, no in sedaj že komaj čakam da nastopijo O dnevi, bova z možekom pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, če pa spet ne rata, pa drug mesec jovo na novo..... No, tudi jaz imam že napotnico za ambulanto neplodnosti, naročena sem marca, upam samo, da mi ne bo treba tja......

Boš videla Dadica, da bo tudi nam uspelo, bomo zato najboljše mame na svetu :bravo::bravo::bravo::bravo:

LP Bambi :rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   še en minus
24.1.2005 15:52:01   
TVN
Dadica, ne obupaj! Kaj pa če si vendarle naredila test prezgodaj?! Malo še počakaj, dokler ni tele zoprne :hudicek:, upanje še tli!

Stiskam pestke!
Pa glavo gor!!!:rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   še en minus
24.1.2005 16:08:49   
luna39
Dadica, men je žal, zato pa sama sploh ne delam več testov,ker sem zmeraj razočarana. Vem, da mi bodo moral pomagati, drugač zgleda ne bo šlo. Zdej sem dočakala, februar je pred vrati za najin pregled, samo to si lahko rečem, da upam, da bo šlo. Ti pa ne obupaj, pa čeprav minejo leta. Pozdrav :miska::miska::miska:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   še en minus
24.1.2005 18:18:45   
ElaM
Dadica, boš pa mogoče drugi mesec tolk :), kot si dons :((.
:miska: in ena:rozica: zate.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   še en minus
24.1.2005 19:33:30   
miska2004
Dadica, mogoče si bla pa s testom prehitra?! Držim pesti, da te :hudicek: ne obišče 9 mesecev!
Če pa vseeno pride, pa februarja v nov boj :sloncek:

lp

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   še en minus
24.1.2005 20:58:51   
Andy13
Dadica, upanje zadnje umre...sem si mislila še v petek, v soboto pa sem dobila nepričakovani obisk. No, tebi želim vso srečo in da teta :hudicek: ne pride. SREČNO!

Lp, Andy

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?