|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj mož je tako trmast
4.2.2008 14:30:35   
karinka
Včeraj sva se z možem tako "počila" da sva zdaj oba lepo tiho.

Res ne vem zakaj user posted image  je tako trmast in rajši kakšno stvar pokvari, kot da bi prosil za pomoč ali vsaj vprašal za nasvet ?

Ker smo menjali ploščice v kopalnici je včeraj dal nazaj bide, pa še tisto bunkcio ki je za to da se vrata ne butajo.  Do tukaje vse lepo in prav. Ampak...tip vzame vrtalnik in vrta, pa vrta, pa vrta...............

Cela hiša se je stresala. Jaz grem gledat kaj je. Mu lepo rečem, da naj vpraša mojega očeta kateri sveder bi bil pravi. On pa: "Ne ne bom spraševal, pa pika."

Skoraj se je že kadilo iz vrtalnika, ko se moj očće prikaže in vpraša če rabimo pomoč.  In..... ta dec je vrtal z svedrom za les, namesto z vsedrom za beton !!!!

Že v soboto je moral pobrusit vrata. Moj oče mu reče: "Če me kaj rabiš, me pokliči."

Ne, on spet začne sam in masivna vrata skoraj uniči. Potem ko je pa le videl, da ne gre, je z težkim srcem prosil za pomoč.

Res ne vem, zakaj hudiča je tako trmast. On je prišel iz bloka, in že tako ni preveč spreten za take vrste del.

Moja starša se nikdar ne vsiljujeta sama od sebe. če prosimo za pomoč, pomagata. V naš del hiše ne prideta skoraj nikoli, razen če ju povabimo.

Ne vem zakaj je tako težko vprašat za nasvet. Saj ni nobeden požrl pamet vsega sveta.

Ko sem mu to rekla, je pa začel da on ne bo nobenega spraševl, pa četudi vse polomi.

Mislim user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj mož je tako trmast
4.2.2008 14:32:39   
smigli
Moški EGO? žal je tako, raje se izgubijo, kot da bi vprašali za smer user posted image

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2008 14:33:53   
Anonimen
Jaz priznam,da sem tudi trmasta.In najbolj mi gre na ****,če mi kdo hoče nekaj svetovat to pa tako to pa mi mamo takole in bi lahko tako naredila.Opa dečko ali baba jaz pa bom delala po svojem in to še potem zanalašč.

Nema ništa naj vsak dela kak mu paše.Jaz bom mela kot jaz hočem.Pa,če imajo drugi stokrat bolje narejeno bo po mojem.Trma gor dol.

(odgovor članu karinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2008 14:35:21   
Anonimen
Mogoče mu je težko vprašat, ker mu vsi po vrsti dajete med vrsticami vedet, da marsičesa ne zna, ne zmore, ni dovolj dober?
Mogoče bi ga lahko vsaj za trud pohvalili? In brez poskusov in napak se tudi ničesar ne naučimo.

(odgovor članu karinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2008 14:37:03   
baguSka
Ne vem zakaj je tako težko vprašat za nasvet.

Ker je moski!!!! Kje pa si se vidla, da bi en moski prosu za pomoc!!?? On je pa ja najboljsi in vseved!! In vedno vse zna in nikoli se ne izgubi!! Pa tud ce nikoli ne pride na cilj... user posted image  Kaj cmo. Takle mamo! user posted image

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2008 14:39:34   
karinka
Pa saj ga pohvalim. Samo on ne prenese NOBENE kritike.

Samo hvalit pa tudi ne moreš. Enkrat ti pa dvigne pokrov.

Zaradi njegove trme, pa ne bomo kupovali novih stvari. Saj ne pobirava denarja na cesti.

Drugače ni slab fante, samo tale trma..............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2008 14:42:42   
smigli
diagnoza:
kronična bolezen, za katero povečini zbolevajo moški

zdravljenje:
potrpežljivo hvaljenje in nenehna vspodbuda, neglede na rezultate

stranski učinki:
veliko poškodovane notranje in zunanje opreme, velika poraba goriva, sivi lasje

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2008 14:44:43   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

diagnoza:

zdravljenje:

stranski učinki:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2008 14:46:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36

Jaz priznam,da sem tudi trmasta.In najbolj mi gre na ****,če mi kdo hoče nekaj svetovat to pa tako to pa mi mamo takole in bi lahko tako naredila.Opa dečko ali baba jaz pa bom delala po svojem in to še potem zanalašč.

Nema ništa naj vsak dela kak mu paše.Jaz bom mela kot jaz hočem.Pa,če imajo drugi stokrat bolje narejeno bo po mojem.Trma gor dol.

Se podpišem, sem ista user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2008 14:46:49   
baguSka
Samo on ne prenese NOBENE kritike.

Joj!!! Bohnedej ce ga kritiziras!!! To je tko, kot ce mamica kara svojega sinka!!! On je moski v hisi in hoce speljat tisto cesar se loti... pa ce je ne vem kaj!! Karkoli se bos vmesavala, se ne bo vec pocutu koristnega. To pa je najpomembnejse zanj in za vse moske!

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2008 14:47:15   
Anonimen

diagnoza:

zdravljenje:

stranski učinki:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.2.2008 15:23:24   
natasaom

diagnoza:

zdravljenje:

stranski učinki:

user posted image

res je user posted image user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.2.2008 16:18:44   
Rubin.
Verjetno ima občutek, da ga imaš za nesposobeneža in ti hoče dokazat obratno. Mogoče, če bi bil to njegov oče in ne tast bi ga prosil za nasvet, tasta pa noče? Mu pa ti pomagaj, kadar le lahko in ne da mu non stop daješ pod nos, naj vpraša očeta. Če bi meni moj težil, kadar se mi kakšna jed ponesreči naj vprašam za nasvet taščo, si lahko prepričana, da bi jedel samo še v restavracijah.
Sicer pa, na napakah se učimo, drugič bo že znal uporabiti pravi sveder user posted image .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.2.2008 16:22:44   
karmy
Ker je nesposobnež, hoče pokazat da nekaj zna, in še bolj zajebe stvar, in ga imaš ti še za večjega nesposobneža.... priporočam ti da se pogovorita o prepovedi delanja hišnih opravil dokler ga pamet ne sreča

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.2.2008 18:15:18   
Gina
Meni bi šla tudi ti na živce, če bi bila jaz na mestu tvojega moža. Nekoga prosit za reči, ki se jih nameravam naučit sama? In ta nekdo tvoj fotr? ne, ne....user posted image user posted image   Jaz moram sama ugotovit, kaj delam ok in kaj narobe. In želim v takem primeru probat. Za dece je pa to še bolj občutljiva točka, tako da s temi rečmi se ni za hecat. Povej mu, da ga imaš rada, pa da si vesela, ker se trudi in doma veliko sam naredi. Pa nikdar več sploh ne omenjaj fotra, pravzaprav reci fotru, naj sploh ne pride več pogledat kadar tvoj kaj dela. Edino tako se bo tvoj počutil uspešnega, pa edino tako bo res za naslednjič znal narediti tako, kot je treba. Pogoltni kakšno škodo, ni vredno. Decom uspeh pri delu ogromno pomeni. Evo, zdaj se mu po moje zdi, da ste ga ponižali na celi črti, ne le da ni naredil ok (ker bi bil itak že sam nase jezen), še povedali ste mu, da se je lotil vsega napačno in to ne le ti, še fotr je to videl.... logično da ni dobre volje.

Meni na misel mi ne pride mojemu težit, če kaj zaj... Moj je sicer v resnici mojster za vse, samo včasih se pa sem in tja tudi zgodi, da kaj uniči. Saj smo samo ljudje. In ga čist razumem. Po moje je v preteklosti moral dosti stvari zasrat, tako kot vsak človek, ki dela, da se je naučil res tako veliko reči naredit res dobro. Praksa naredi človeka. Če je tvoj živel v bloku, ni imel možnosti do toliko prakse. Ne ga tolk sekirat.

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.2.2008 20:35:42   
mateyka
ne vem no, če se neki hočeš naučit, ni treba odkrit amerike (sploh če je že odkrita) + maš lepe sisteme kako najbolj učinkovito pridobit znanje. sej se mojstri polaganja ploščic tud ne učijo tega sami doma, ampak od drugih mojstrov, a ne?
men bi šel tak odnos tud na živce. ni mi logično zakaj bi moral prvo narest obilo škode, da se neki naučiš. pa sploh ni nujno da je prav. tud v šoli ne učijo, da je treba prvo sveder uničit preden dvigneš roko in vprašaš kateri sveder je primeren.. tako da jaz čist razumem karinko. pišuka pa tak sistem "učenja" user posted image treba je vedet, da se neznanja ne da skrivat, ker se slej ko prej pokaže v vsem sijaju - in strošku user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.2.2008 20:50:24   
Nika v službi
Dobro napisano, Mateyka. Se kar strinjam s teboj.

Ne vem, kako bi nas moški gledali, če bi najprej fentale en kup posode, preden bi uspele skuhat kaj užitnega.
Saj vem vso teorijo na temo moških in ponosa. Tudi moj je včasih tak. Poudarek je na včasih. V večini primerov pa se ne brani nasvetov oz. vpraša, če ne ve.

Take stvari bi tudi meni dvignile pokrov in bi se vsekakor poskušala pogovorit. Mogoče pa ga res moti predvsem to, da pred tvojim očetom ne želi izpasti povsem nesposoben. Daj mu vedet, da ceniš njegov trud, ampak da zaradi tega, če bo poiskal pomoč in nasvet, ne bo v tvojih očeh nič manj sposoben, prej nasprotno. In potem bo pridobljeno znanje izpilil in bo naslednjič obvladal stvar sam u nulo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.2.2008 21:41:26   
Gina
Pa dobr no, saj gre samo za dve stvari, ne gre za Pata in Mata. Vsaj jaz tako razumem. Do nekje se pa tolerira stvar. Al se pa skregaš pa držiš... pa si tečen, al pa sta tečna oba. A bo kaj drugače jutri, al pa pojutrišnjem, al pa čez tri dni.... a misliš da se bo kaj spremenilo zaradi nerganja, pa držanja, a bo raje videl očeta, da mu pomaga, al pa bo kaj raje prijel za delo, a bo kaj bolj pravilno naredil, ker mu očitaš, pa se držiš nanj? Jaz na njegovem mestu se niti dotaknila več ne bi, niti plačala ne bi nikogar, še manj bi pustila fotru, da on dela pri nas doma. Pač ne bi bilo narejeno še 10 let. Brigalo bi me.
Jaz te reči vidim drugače. Če hočeš nekomu pomagat, ga podpiraj pri njegovem načinu. Lahko mu na lep način hilfaš, pa lahko mu tudi predlagaš, ap če se zmoti, ga kvečjemu spodbujaš in potolažiš, da nič hudega, če se je zmotil. Zihr bi imel potem voljo popravit, pa zihr bo to naredil zelo kmalu in z voljo. In zihr se bo bolj pozanimal, kako mora naredit, da se mu to ne bo več zgodilo. OK, če bi se to ponavljalo leta in leta in bi imela res doma Pata in Mata bi bilo drugače... ampak a ga maš res?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.2.2008 22:49:29   
madejka
Mateyka ti na vseh temah tak pametno pišešuser posted image Bi jaz večino stvari isto napisala, pa se mi zdi glupo za tabo ponavljatuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.2.2008 4:08:04   
Anonimen
Imam srečo. Moj Kamikaza pa velikokrat vpraša za nasvet ali pomoč. V ne-vsakodnevnih situacijah morda z nekoliko težjim srcem (kar se mu vidi na obrazu), ampak vpraša pa. In potem, ko nasvet ali pomoč dobi, ima veliko lepši izraz na obrazu. user posted image

(odgovor članu karinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.2.2008 7:43:28   
kalbo
Ampak...tip vzame vrtalnik in vrta, pa vrta, pa vrta...............

Cela hiša se je stresala. Jaz grem gledat kaj je. Mu lepo rečem, da naj vpraša mojega očeta kateri sveder bi bil pravi. On pa: "Ne ne bom spraševal, pa pika."

Skoraj se je že kadilo iz vrtalnika, ko se moj očće prikaže in vpraša če rabimo pomoč. In..... ta dec je vrtal z svedrom za les, namesto z vsedrom za beton !!!!

Tale je pa res bosauser posted image  Nije žvaka za seljakauser posted image  Sam tud mene bi pogrelo, če bi vedno letela k očitu po pomoč. Drugič mu raje kakega prijatelja priporočiuser posted image

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.2.2008 7:47:45   
kalbo
Pa naj že zavraga začne brat kaj na škatlah od svedrov, vijakov ITD piše. Navodila so pa tudi zato, da se preštudirajo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.2.2008 7:50:11   
Anonimen
hvala bogu da imam moža z možgani! user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2008 13:39:26   
blazka
Ja to so pri moških občutljive stvari, sploh pa za pomoč taste prosit. Pri nas je na srečo tako, da se moj mož spozna na veliko stvari, pa ga zdaj celo tast za kakšno stvar vpraša. Pa je glih tako v bloku gor raseluser posted image .
Ampak imaš pa specialce, ki mislijo, da so navodila ena brezvezna navlaka, pa da so frajerji, če se brez tega spravijo npr. omaro sestavljat, ali pa vrtatuser posted image .

Karinka, možno je, da je tvoj še toliko bolj alergičen na pomoč, ker gre za tvojega očeta. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.2.2008 13:58:58   
Anonimen
Moj sicer zna vse po vrsti popravit in naredit, za kar ga moram potem še en teden hvalituser posted image . Ampak dobro no, vsaj ni bilo treba še nikoli za nobeno stvar mojstra klicat. Problem pri nas je ta, da se zraven spravlja ko lačni sratuser posted image . En teden za zamenjat pokrov na WC, 1 mesec za montirat poličko v tuš, 3 mesece za dat obrobe gor okoli laminata ki ga je sam položil in se mu očitno ne zdi da bi lahko delo dokončal, 2 tedna za montirat karnise........In pri vsemu temu naj ohranim mirne živce in ga vsakič lepo gledam in prosim in potem ko se le premakne še pohvalim in mu povem kako je on super ker zna vse naredituser posted image .

(odgovor članu blazka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?