|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanima me..
4.2.2008 11:17:49   
mircek
Sicer ne vem če je bilo že kaj govora o tej temi, vendar imam vprašanje. Zanimam se za voziček in sicer trikolesnik. Pri tem pa me zanima kateri od navedenih se najbolj zloži oz. vzame najmanj prostora, s tem da ti ni potrebno snemati kolesa od Peg perego, Quinny in Jane? In še nekaj. Kolegica mi ponuja košaro od vozička Jane. Zanima pa me, če košara od Jane paše še na kateri drugi od navedenih vozičkov ali je pač namenjena samo za Jane voziček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanima me..
4.2.2008 11:23:56   
želva
Ko sva midva kupovala, se mi je zdelo, da ko se zložijo, vsi trije vzamejo veliko prostora.Tako, da sva se odločlila, za enega xxx,ki je slpoh štorast, se pa čisto v vodoravno položi, pa lok ima, pa ni bil drag, pa še košare ne rabiš zraven kupovat, ampak že dobiš tisto mehko.Jane košara paše pa vrejtno samo na Jane.

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2008 11:24:14   
Anonimen
O ja, pa koliko se je že govorilo o vozičkih user posted image  Izvoli:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1015809&mpage=1&key=izbira%2Cvozi%E8ka&#1015833

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=772765&mpage=1&key=izbira%2Cvozi%E8ka&#789448

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=533436&mpage=1&key=izbira%2Cvozi%E8ka&#533436

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=828336&mpage=1&key=izbira%2Cvozi%E8ka&#828445

(odgovor članu mircek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2008 11:24:52   
rogljicek
Imamo peg peregota. Ne kupuj ga! Je ogromen, težak in odkar ga imamo, imamo probleme z njim (sp. kolo vibrirar-menjali kolo, sedaj zavija kar po svoje, če imamo odklenjenega) To ni bil samo problem našega vozička, ampak je serijska napaka. Eni znanki so menjali celo podvozje, na koncu je dobila nazaj denar za novga.

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2008 12:34:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Imamo peg peregota. Ne kupuj ga! Je ogromen, težak in odkar ga imamo, imamo probleme z njim (sp. kolo vibrirar-menjali kolo, sedaj zavija kar po svoje, če imamo odklenjenega) To ni bil samo problem našega vozička, ampak je serijska napaka. Eni znanki so menjali celo podvozje, na koncu je dobila nazaj denar za novga.

A to za GT3? Kateri letnik?

(odgovor članu rogljicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2008 13:23:53   
Inigo
mi imamo Quinny Buzz-a. se lepo zloži. raztegne se pa sam, ker je na hidravliko. no, malo mu moraš pomagat - moraš ga aktivirat, sam se kar ne sestavi user posted image kolesa se pop otrebi snamejo. ni jih problem dat gor in dol, gre čist na izi - ne porabijo ti dosti časa, ampak par sekund.
pa še link, kjer ti ga neka mamica podrobno predstavi, pokaže kaj vse je možno...
http://www.youtube.com/watch?v=njDUU3Rvnmw

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2008 17:12:46   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

A to za GT3? Kateri letnik?

Se pridružujem vprašanju: a gre za tiste s črnim ogrodjem (zelena, modra, rdeča barva), ki so v BC v akciji?
Ker sem zadnjič videla eno mamico s tem vozekom in sem imela od daleč občutek, da ji sprednje kolo res nekam "opleta" user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2008 22:17:56   
bondi
Jaz sem na vsak način hotela Jane Slalom pro, vendar žal ni šel v naš avto. In še vedno mi je žal, da je tako. Nov avto pač ne kupiš zaradi vozička. user posted image
Drugače kot pri drugih trikolesnikih je to, da pri Jane odsvetujejo odstranjevanje prednjega kolesa zaradi prevoza (nisem 100% če se sploh da), ker ima spredaj disk zavoro in se sistem baje poškoduje.
Je pa proti ostalim trikolesnikom, ki sem si jih ogledala manjši oz. se lepše zloži. Prednje kolo ne štrli tako močno naprej kot pri ostalih. In lahek je.
Ko sem si prvič ogledovala vozičke mi je bil všč GT3, vendar sem si takoj premislila, ker je res velik in težek.
No mi smo potem vzeli Jane Nomad, nismo ga pa še sprobali v praksi...še malo...user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2008 23:35:05   
Anonimen
Ja, gre za prvo serijo letnika 2007.

(odgovor članu bondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 17:02:24   
Anonimen
In kakšne barve so bili? So jih umaknili iz prodaje ali kakor se je kakšen pritožil? Kaj jih izdelujejo komaj eno leto?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2008 23:43:54   
Anonimen
Uporabnice, pri katerih je bila napaka, so dobile novega. Pri tistih, ki so voziček kupile v Lj v Peg Peregovi trgovini oz. na mami.si pa sploh ni bilo problema pri zamenjavi.
Potem so napako vozička odpravili. Torej, vozički letnik 2007 so sedaj ok, zato se ne bojte. Drugače pa so v trgovinah naprodaj mislim da že četrto leto.

Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2008 23:44:24   
Anonimen
Barve: zelena, rdeča in modra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?