|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se obnese fredov obroč?
23.1.2005 19:16:30   
puncica
Danes smo šli prvič na kopanje in naša Janja je ultra uživala, tako vreščala da so vsi sam bulil. Kupil smo tiste plavalne plenice ki so super se obnesle in bili večinoma v malem bazenčku. Ker mami in ati nista imela šlaufa (beri plavani obroč) za mene sem večinoma prestala (beri skoz sem sam stala, nič sedela :)- ) v malem bazenčku in čofotala ko nora.

No kaj zdej mojo mamico zanima:
1. kako so se obnesli ti fredovi obroči pri vaših otročkih
2. a je res otrok ful zunaj vode, ker je tako privezan
3. kako dolgo ste ga lahko uporabljali (gor piše od 3 do 12 mescev menda:zmeden2: )
4. a ste ga kupili novega al uporabljenega
5. kako je z napihovanjem a je treba ga urnk napihat al kako.
6. a ga ima katera za prodat?:)-

Hvala za pomoč. A ja slikc pa ni, ker sta mami in ati pozabla fotič doma:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.1.2005 20:07:55   
Anonimen
Ma jaz ne vem sploh kaj je fredov obroč:)-

Mi smo kupili šlauf z hlačkami pa je blo.In ker je ugotovil da v šlaufu ne more kaj preveč migat da je utesnjen je bil jok zato je najraje v naročju in veselo čofota z vsemi štirimi:)-:bravo:

Oprosti ker ti nisem bila v pomoč

Neva:rozica:

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2005 20:24:28   
hipolinka
Fredov obroč je super stvar. Obročev je več vrst, ta rdeči je za najmlaše in se uporablja do 3 ali 4 leta. Stane pa 5000 SIt, dobi se ga tam, kjer organizirajo tečaje plavanja - poglej na internet.NApihneš ga pa tudi hitr.

A ja, pa ni preveč zunaj vode.

LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2005 21:04:38   
Sonka
Poglej na tole stran, osdpodaj imaš naročilo.

http://www.plavanje-dojenckov.tk/

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2005 21:05:42   
Sonka
Mišljeno je odspodaj.:kuza:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2005 22:01:37   
Pupica
puncica, men ni žal da smo ga kupili.Ja mal je vzni, ni do vratu v vod, sam vseen ful uživa, ker lahko sama plava, pa še igračke lahko ulovi z rokicama.

napihneš ga enako kot vse obroče, do kdaj ga bomo uporabljali pa ne vem.
Verjetno pa tudi, težja ko bo, večji del telesa bo v vodi:)-

sicer pa lahko vidiš v našem albumu, kako se Tia muči z plavanjem.
Sicer bi ti pa namesto rdečega predlagala rumenega, ker je že malo večja.:zmeden:

Sicer je pa vse ostalo na internetni strani

papa

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2005 7:32:07   
Mojca20
Pupica zakaj rumenega, če je rdeč od3-4 leta? Sprašujem zato, ker tudi mi kupujemo obroč, star je pa skoraj 10 mesecev.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2005 7:57:57   
Anonimen
Meni se ne zdi nič pametnega oz. oh in sploh, kolikor se govori o njem. Otroček se veliko lažje brez njega, itak pa ne plavate vsak dan pet ur v bazenu, da ne bi mogle otroka držati. Moj se drugače itak ni maral kopati, kot da se me je držal, zdaj ko je večji (skoraj 3 leta ampak tudi že lansko zimo) pa ima rokavčke in uživa 100 na uro. Tudi šlaufa ni prenesel. Škoda denarja za moje pojme.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2005 9:57:45   
puncica
Hvala vam za odziv, še ne vem al ga bomo kupl al ne, mogoč sam sposodl da vidmo kako in kaj.

neva: smo tud mi razmišljal da bi kr navadn šlauf kupil, sam naša je res drobižek in bolj majčkena ne vem če bi potem sploh kej ven vidla, verjetno bi bil jok

hipolinka: tudi to vem kje se jih kupi in koliko stanejo, predvsem me zanima če se splača ker se mi zdi pet jurjev kr veliik:zmeden2:

Sonka: ja sem že vidla, ko sem nekaj dni prej spraševala za ta obroč kje se ga da kupit. Vseeno hvala

Pupica: a potem misliš da ni preveč zunaj vode in da jo ne zebe, ker mene to skrbi:zmeden2:, v bazenčku je namreč bila skoraj do vratu v vodi.

Al bina: a potem se ti zdi to zgrešena investicija. A si ga kdaj uporabljala? No naša pa noče bit v naročju ampak bi kr sama se držala za vogal vode in čofotala, ker je če jo držim preveč utesnjena se mi zdi. Ne vem pa če bi bilo pri obroču to enako :zmeden2:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2005 10:39:09   
Mojca20
Ne vem, meni se ne zdi ravno zgrešena investicija, je sicer drag, vendar v njem je otrok v pravilnem plavalnem položaju, v naročju pa ne more tako uživati,prav tako pa tudi starš ne more tako uživati v vodi. Spomnim se lani v Radencih, ko ga je en 3 mesečni fantek imel in sta starša zraven svobodno plavala in ga potiskala naprej, ta mali je ful užival. V nobenem drugem šlaufu 3 mesečni otrok nebi mogel biti, saj še ne sedi, v naročju se mi zdi pa preveč nerodno.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2005 10:46:34   
Pupica
mojca20:sori, čist sem zabluzila...mislila sem oranžnega.
ne vem, men se rdeči zdi tko majcen.Tia je super v njem, ko pa poškilim po drugih malčkih 9,10 mesecev, se mi zdijo tko utesnjeni v njem:zmeden::zmeden::zmeden:

Zato vem, da če bi šli mi pri 10 mes plavati, bi si erjetno rdečega na plavnju sposodla, kupila bi pa oranžnega.

Kolegici ki ga uporablja pri 9 mesečni punčki se fino obnese.
Mojca20 če imaš le šanso, poizkusi oba, ti bo pa oranžni dlje zdržal.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?