|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako povedati
23.1.2005 12:19:32   
Anonimen
Pozdravljene

Zopet sem tukaj. In sicer me zanima naslednje -
ali ima katera od vas kakšen dober nasvet (kot presenečenje) kako povedati fantu, da bo očka.

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako povedati
23.1.2005 12:23:35   
Marina_
Najboljše je(pomojem)da kupiš eno dudico in narediš super večerjo in mu daš dudko!Vrjemi da boš videla solzice:)-no to jih boš tako in tako v vsakem primeru ko bo izvedel da bo očka.
Tebi pa še enkrat iskrene čestitke!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako povedati
23.1.2005 12:34:27   
KIRA
jaz sem mojemu poslala SMS, da nas bo 5 (ker imamo 2 mucka sem štela ta dva, mene, njega in še najno sončico). 9nebesa
pol me je pa takoj poklical. :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako povedati
23.1.2005 12:42:11   
Anonimen
Pozdravljena,

tudi jaz se strinajm z Frizerko,da kupi dudko al pa flašico in jo lepo zavij.Ali pa mu daj čestitko v katero mu napiši da mu čestitaš za praznik, darilo pa bo dobil čez 9 mesecev.
Seveda pa vama tudi jaz čestitam:bravo::bravo::rozica:

Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako povedati
23.1.2005 12:45:45   
mujcek
Pupe ve pa imate res prave ideje, ta z dudo se meni ne bi posvetila, ampak moram reči, da se mi zdi super, glasujem za dudo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako povedati
23.1.2005 13:03:49   
luna39
nemsis sreča tvoja, čestitam obema, :rozica::rozica::rozica::rozica::racka::racka::racka::racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako povedati
23.1.2005 13:59:53   
Marina_
Daj povej nam kako boš to ispeljala....:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako povedati
23.1.2005 14:05:48   
KIRA
ista finta je s copatki. pol javi, kako je bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kako povedati
23.1.2005 17:45:21   
urši77
Jaz sem mu pa kupila najbolj cortanega medvedka kar sem jih dobila, ga dala v škatlo, jo zavila in pustola na mizi. Zraven pa sem pripela sporočilce:

Dragi očka!
To je moj prvi medvedek. Prosim, če se naučiš še kake pravljice. Pridem čez devet mesecev.
Lep pozdrav,
tvoj otroček

Sreča in objemi in solzice ki so sledile so bile nepozabne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kako povedati
23.1.2005 18:03:06   
M&P
Ker je imel naš ati takrat ravn rojstni dan,sem naredila luštno čestitko in noter napisala:
:duda:...tukaj sem...še čisto majhen...tvoj bom čez devet mesecev.Takrat me boš lahko prvič vzel v naročje.Vse najboljše,pa lupčka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?