|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pustne maske in cene
23.1.2005 9:47:57   
piščanc
hello!

v petek sem bila zelo razočarana nad cenami pustnih mask in potrebščin v Baby centru :grrr:. Vse je za 50% dražje kot pa v nekaterih drugih trgovinah.
Z možem sva se skoraj zgrozila, ker sva kostum za levčka za 4 letnico dobila v hali a (BTC) skoraj pol ceneje, kot pa je bil enak! kostum v Baby centru 10 metrov naprej, zato pozor. Enako velja za barve za obraz... sem bila pa seveda vesela, da nisva šla najprej v baby center :).

lp, ninatj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pustne maske in cene
23.1.2005 9:50:09   
malika
Ja prav imaš, baby center je sv... drag. Jaz ponavadi nazadnje tja zavijem, edino če grem po igrače.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pustne maske in cene
23.1.2005 10:10:53   
nuka

Res je! Na srečo sem to ugotovila že ko sem bila noseča, tako da se BC izogibam na velko in je res zadnja možnost za nakup.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pustne maske in cene
23.1.2005 11:42:15   
TaRe*
Ej ampak res.Včeraj sem tud sama malo firbec pasla,pri kostumčkih....noro,kakšne cene.Pol mi je
pa še trgovka pokazala enga angelčka,za čist majčkene
cca68št.je bil pa 7 jurjev,pa navadn plišast žaklček,zadaj pa dva krilca.Sej je bil cart,ampak 7 jurjev:zmeden2:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pustne maske in cene
23.1.2005 13:46:01   
NinKa
jaz sem tut soke dozivljala. Kostimcek za miskota v OBIju 8 jurjev. Men se je zdelo malo too much. Pa saj ga bo imel en dan.

Pa sem sklenila, da letos ko je eno leto star se ne ve zakaj se gre - bo drugo leto bolj.

Letos pa bosta z atijem oba Robin hooda. Made my mama. Za sedaj.

Grem pa jutri po izpitu se v Avstrijo pogledat, pa se bom pol dokoncno odlocila!

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pustne maske in cene
23.1.2005 20:50:33   
Taša
Tudi sama sem včeraj v BC ogledovala pustne kostume... in me je skoraj kap, ko sem videla cene.. No naj povem da sem jaz prejšnji teden kupila v Mercatorju za našo 6 letnico oblekico, ki je bila v reklami kot Barbi Labod oz. nevem kaj že za 3.000 SIT... Najprej sem bila malo razočarana ker ni bilo notri kril, ki so narisane v reklami in pa krone..., drugače pa je obleka zelo lepa roza satenasta in til, kot res za kakšno princesko oz. kraljično....Potem sem se spomnala da imam krono in palico itak doma ker smo jo kopile pred nekaj časa v H&M (cena 690 sit)... Ko pa sem videla cene podobnih oz. nič kaj manj kvalitetnih oblekic v BC pa tudi kje drugje, (cene so se gibale tudi med 8.000-14.000) sem bila popolnoma pomirjena, kajti ta oblekica je res vredna 3.000 SIT in sem bila z nakupom zelo, zelo zadovoljna.....

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pustne maske in cene
23.1.2005 21:02:46   
NinaŠ
Jaz sem pa v BC kupila "zajčka" za Anžeta za 4000 - se mi ni zdelo predrago :zmeden: .

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pustne maske in cene
24.1.2005 10:01:57   
piščanc
malo pozno, ampak vseeno
kostumčki so malo pod 3.000 SIT (2.900), to je pajac in kapica, velikost pa 2-3 leta in 3-4 leta. Tjaša je 4 leta in ji je prav, navdušena je pa tako, da je že zdaj doma skoz oblečena, komaj jo prepričam za ven, da ni ravno še čas.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pustne maske in cene
24.1.2005 10:04:53   
piščanc
NinaŠ, jaz sem bila presenečena, ker sem isti kostumček za levčka (pajac in kapica) kupila 50 metrov stran za 2.900, v izložbi baby center pa sem ga videla za cca. 4.500. Saj ni veliko, ampak vseeno.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?