Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 29.1.2008 21:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
pomojem ni za skrbet
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 29.1.2008 21:25:45
|
|
|
|
Neza2
|
Hvala. Jaz res upam, da maš prav in da ni to tako hudo. Danes sem malo gledla po forumih kako in kaj in sem zasledila, da nekateri to fuul odsvetujejo. Sploh v zelo topli vodi.
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 29.1.2008 21:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
glej jst mislem, da je velik stvari bl nevarnih kot to, da si bla 5 minut v jazzuziju, izogibej se savni in pregrevanju...nasploh folk počne marskej med nosečnostjo pa ni nč narobe, če pa plod ni uredu bo pa šou naprej tko al drugač... velik sreče ti želim. lp,
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 29.1.2008 21:48:42
|
|
|
|
benika
|
Prosim lepo....ne pretiravaj Otročku 5 minutno namakanje v jacuzziju ne bo škodilo prav nič, prav tako ne plavanje v bazenu, tvoje kihanje, močnejše kašljanje, spanje na trebuhu, obešanje zaves, pomivanje oken.... Ne resno, res mu ne bo škodilo, plavanje v bazenu pa G odsvetujejo zaradi možnosti pojava vnetja nožnice oz. v kasnejši nosečnosti zaradi možnega neopažanja odtekanja plodovne vode. Drugače je pa plavanje ena izmed najpriporočljivejših rekreacij za nosečnice. Pa ne se tako sekirat, ti samo lepo uživaj v nosečnosti in pa seveda ISKRENE ČESTITKE
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 29.1.2008 22:41:03
|
|
|
|
sandra85
|
ne sekiraj se... kopat se naj nebi smela v zadnjih 2 tednih -zaj pa si na začetku... pa čestitke
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 29.1.2008 23:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez skrbi in uživaj v ! ... pa čestitam!
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 30.1.2008 8:37:53
|
|
|
|
madela
|
Jaz sem se 1x v 5 mesecu nosečnosti kopala v jacuziju pa ni bilo nič narobe.
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 30.1.2008 9:01:24
|
|
|
|
arsha
|
Plavanje med nosečnostjo je po nekaterih G celo zelo priporočljivo , vendar pri tem uporabljaj zaščitne tampone za nosečnice. Kupiš jih v lekarni (Senta). Jaz redno plavam, hodim v jacuzzije, savne, ker mi vse to paše, vendar uporabljam ta tampon. No, razen zadnjič, ko sem pač pozabila. Pa ni hujšega. Obstaja pač določena možnost infekcije, zato je bolje preprečiti kot zdraviti.
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 30.1.2008 11:59:00
|
|
|
|
valentina2006
|
Neza2: Kar brez skrbi...in uživaj .
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 30.1.2008 12:05:21
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 ne sekiraj se... kopat se naj nebi smela v zadnjih 2 tednih -zaj pa si na začetku... pa čestitke Točno tako!
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 30.1.2008 14:25:06
|
|
|
|
tweetek
|
Jaz grem tudi rada v jacuzzi, plavanje mi je pa G sploh priporočila. Za ta tmapon pa še nisem slišala - bom sprobala Problem je samo pri pregrevanju (savnanje in vroči whirlpooli) ampak ti tako ali tako ne paše ozr ne predolgo. Skandinavke s savnanjem celo blažijo nosečniške tegobe... Tko da se ne sekiraj! Gotovo ni nič narobe. Sploh po mojem mnenju nekateri/e malo preveč komplicirajo okrog nosečnosti, tko da pri teh "nasvetih" uporabljaj zdravo pamet ozr pojdi rajši na med.over.net in poglej kaj Pušenjak pravi...
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 30.1.2008 15:02:35
|
|
|
|
afroodita
|
Imam doma masažno kad ne jacuzzi da ne bo pomote je pa podobno in ker se mi ni dalo pod tuš sem skočila vanjo in ker mi je bilo fino se se notri tenstala cca.15 min in je bilo vse ok se pikica je brcala ko sm mehurčke ugasnla
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 31.1.2008 16:35:49
|
|
|
|
škorpjonka
|
hej, jaz sem danes izvedela da sem , ful sem vesela , po eni strani pa ker sem mislila fanta presenetiti za valentino da bi šla v jacuzi,a ne smem iti ,no pa saj je vseeno važno je da bom jaz dobila enega takega majčkenega sončka. veliko sreče vsem nosečkam.lp
|
|
|
|
RE: kopala sem se v jacuziju 31.1.2008 19:44:28
|
|
|
|
Katy\o/
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpjonka hej, jaz sem danes izvedela da sem , ful sem vesela , po eni strani pa ker sem mislila fanta presenetiti za valentino da bi šla v jacuzi,a ne smem iti ,no pa saj je vseeno važno je da bom jaz dobila enega takega majčkenega sončka. veliko sreče vsem nosečkam.lp Žalostna si da si noseča zato, ker zdej kao ne smeš v jacuzzi? Ta je bla mal lovska. Kaj pa če bi ga presenetla z nosečnostjo? Se ti ne zdi da je lepše presenečenje kot jacuzzi? Pa tko al pa tko lahko še vedno greš v jacuzzi.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?