Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 29.1.2008 15:21:01
|
|
|
|
hmm...
|
Dobrodošla na forumu! Nekateri testi pokažejo - kljub temu. Naredi še 1× test ali pa nekaj dni počakaj in ga potem naredi. Več ne znam svetovat. VELIKO SREČE TI ŽELIM IN DA BI KMALU POSTALA SREČKA !
|
|
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 29.1.2008 15:23:56
|
|
|
|
**NiNa**
|
Oj oj Julika! Najprej dobrodošla! težko ti bomo karkoli svetovale, mogoče edino to, da greš lahko še na odvzem krvi in da ti tam izmerijo beta hCG. Potem boš pa točno vedela pri čem si in boš mirna. Držim pesti, da si srečka
|
|
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 29.1.2008 15:37:10
|
|
|
|
*ajetam*
|
počakaj dan ali dva in test ponovi. če ne bo pa pojdi na krvni test.. velikos reče
|
|
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 29.1.2008 16:12:31
|
|
|
|
Naja30
|
Če ti včeraj ni pokazal plusa, ti ga čez kakšna dva dneva sigurno bo, če si
|
|
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 29.1.2008 18:49:05
|
|
|
|
YULIAH
|
Julika! Najprej dobrodošla! Kot veliko podobnih stvari, tudi test za ugotavljanje nosečnosti ni 100%. Jaz bi na tvojem mestu počakala še kakšen dan, nato pa odšla h G, kjer ti lahko kaj bolj točno povejo. Drugače pa ti želim vse dobro, pa srečno!
|
|
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 29.1.2008 19:56:07
|
|
|
|
julika
|
mislim, da bom počakala do G pregleda.malo me je strah naredit test kaj pa če spet pokaže negativno.po drugi strani pa je 15. še takoooooooo daleč in me kar ubija to čakanje.hvala za nasvete.
|
|
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 29.1.2008 23:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Dobrodošla na forumu! VELIKO SREČE TI ŽELIM IN DA BI KMALU POSTALA SREČKA ! Se podpišem.
|
|
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 30.1.2008 11:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
a je bila samo psiha, a?
|
|
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 30.1.2008 11:31:05
|
|
|
|
julika
|
ja res je bila samo psiha!žal.sem danes dobila zdaj pa sem spet v stanju se zgodi.....
|
|
|
|
RE: mogoče nosečnost ali samo psiha? 30.1.2008 11:32:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julika ja res je bila samo psiha!žal.sem danes dobila zdaj pa sem spet v stanju se zgodi..... psiha naredi svoje.... zate. in veliko sreče naslednjič
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?