|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mogoče nosečnost ali samo psiha?
29.1.2008 15:05:45   
julika
Lep pozdrav vsem na forumu!
Sem nova na forumu in imam nekaj vprašanj, zato se pa na vas obračam.že nekaj dni brskam po teh straneh in ugotavljam da nimam samo jaz težav.
danes je 5. dan ko mi zamuja user posted image  včeraj sem naredila test pa mi je pokazal negativno.user posted image  pa tako sem se že veselila da bi mogoče pa le bila user posted image .
Menstruacijo imam drugače redno na 29 dni.KT sem nehala maja 2007 jest.2. ali 3. mesec po tem mi je M zamujala en teden.drugače pa nimam nobenih težav s tem.do zdaj.znakov za nosečnost nimam nobenih posebnih.le na wc (urinirat) hodim kar dosti,občasno me v križu ali pa v spodnjem delu trebuha nekaj spika,pa nekam čuden občutek imam v trebuhu.jaz mislim, da je vse to psiha, ker si z mojim  user posted image  zelo želima.ne vem pa zakaj bi mi M zamujala.pri moji ginekologinji sem se ravno danes naročila in imam 15.2. pregled.zanima me vaše mnenje.kaj mi lahko ve svetujete??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mogoče nosečnost ali samo psiha?
29.1.2008 15:21:01   
hmm...
Dobrodošla na forumu!

Nekateri testi pokažejo - kljub temu. Naredi še 1× test ali pa nekaj dni počakaj in ga potem naredi.
Več ne znam svetovat.

VELIKO SREČE TI ŽELIM IN DA BI KMALU POSTALA SREČKA user posted image !

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 15:23:56   
**NiNa**
Oj oj Julika!
Najprej dobrodošla!
težko ti bomo karkoli svetovale, mogoče edino to, da greš lahko še na odvzem krvi in da ti tam izmerijo beta hCG. Potem boš pa točno vedela pri čem si in boš mirna.
Držim pesti, da si srečkauser posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 15:37:10   
*ajetam*
počakaj dan ali dva in test ponovi. če ne bo pa pojdi na krvni test..
velikos reče

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 16:12:31   
Naja30
Če ti včeraj ni pokazal plusa, ti ga čez kakšna dva dneva sigurno bo, če si user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 18:49:05   
YULIAH
Julika!
Najprej dobrodošla!
Kot veliko podobnih stvari, tudi test za ugotavljanje nosečnosti ni 100%. Jaz bi na tvojem mestu počakala še kakšen dan, nato pa odšla h G, kjer ti lahko kaj bolj točno povejo.
Drugače pa ti želim vse dobro, pa srečno!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 19:56:07   
julika
mislim, da bom počakala do G pregleda.malo me je strah naredit test kaj pa če spet pokaže negativno.po drugi strani pa je 15. še takoooooooo daleč in me kar ubija to čakanje.hvala za nasvete.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 23:08:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Dobrodošla na forumu!

VELIKO SREČE TI ŽELIM IN DA BI KMALU POSTALA SREČKA user posted image !

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm...)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2008 11:27:30   
Anonimen
a je bila samo psiha, a?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2008 11:31:05   
julika
ja res je bila samo psiha!žal.sem danes dobilauser posted image
zdaj pa sem spet v stanjuuser posted image

se zgodi.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2008 11:32:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: julika

se zgodi.....

psiha naredi svoje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate. in veliko sreče naslednjičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2008 13:16:00   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: julika

se zgodi.....

psiha naredi svoje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate. in veliko sreče naslednjičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.
Žal tako pač je.user posted image
Evo ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.
Sporoči če bo kaj novega.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?