|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzdrževanje usnjenih sedežev v avtu
28.1.2008 10:58:28   
Tanik
zanima me kako vzdržujete usnjene sedeže v avtu? za usnjene jakne sem slišala da jih namažeš s kremo za roke user posted image user posted image kaj pa sedeže,sem tudi spada sedežna v dnevni. glede na to, da se na to vsedeš in lih ni fajn, da imaš pol mastne hlače user posted image user posted image
ima kdo izkušnje?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.1.2008 11:21:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vzdrževanje usnjenih sedežev v avtu
28.1.2008 12:01:30   
NEVA-1
Sami jih nismo nič mazal, kadar smo dal avto oprat, jih je tist majstr ornk zrihtal-s čim pa res ne vem...

A usnjene jakne se pa s kremo namaže???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2008 12:31:10   
Tanik
jaz sem slišala, da usnjeno jakno malo namažeš s soleo, tako narahlo. recimo si roke namažeš potem po jakni malo potegneš.
to bom pa pogledala in kupila, če je za kaj.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2008 13:54:57   
MARTINŠČICA
Jaz usnjene rokavice, jakno in sedežno mažem s kremo za roke (na tanko), firma ni pomembna. Isto bi naredila z usnejenimi sedeži v avtu.

200% MAMI

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2008 22:35:27   
ursalara
caw delala sem v avtopralnici in smo imeli veliko takih primerov.Usnje se osvezi najprej ga spucas z mokro krpo potem pa vzames majhno gobico in na to gobico dodajas prav za to namenjeno kremo.Najboljsi je od avto magic leather conditioner z gobico delas po sedezu krožne gibe in krema se vpije v nekaj minutah.sijaj,čistoca zagotovljena pa nobenih madezev nimas potem.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2008 22:37:15   
ursalara
ce se katero zanima glede ciscenja avta ali vzdrzevanje notranjosti ali zunanjega pranja mi lahko pise na zs

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?