|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bivši
28.1.2008 8:32:05   
Ivi33
Včeraj sem po 10 letih srečala bivšega.
Šla sva narazen - na mojo pobudo. Pa me je vseeno malo stisnilo.
On je bil s svojo, jaz pa z možem (ki ve, da je to bivši) in s tamalima.

Včeraj je bilo "živjo, živjo" in vsak svojo pot.

Pa vseeno so čudni občutki, taki malo mešani - fajn, da spet nekoga takšnjega vidiš, pa mal neprijetno - sploh k moj ve.

Kakšni so vaši občutki, k vidite bivše kako so si "postlali"?

Življenje je lepo ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bivši
28.1.2008 8:48:50   
ZARA
Enkrat je ena napisala - bivši so bivši z razlogom. Pa še res je. Se ne zanimam zanje in mi dol maha, kako so si postlali.
lp

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2008 8:49:48   
Anonimen
Ivi, ti občutki niso slabi. Dejstvo je, da ga boš imela vedno rada (tam nekje), kljub temu, da imaš sedaj svojo družino.

To je normalen pojav in nesmiselno se je spraševati zakaj so in zakaj niso. Vzemi jih za nekaj lepega user posted image

In, ni potrebno, da mož vse izve. To, kar si čutila, ohrani zase user posted image  

Načeloma pa naj bi tovrstne občutke sprožil naš nezavedni spomin oz. podzavest, ki povezuje to osebo z določenimi emocijami in se nam (kot takrat) poveča sproščanje adrenalina.

Jaz vem, da me vedno stisne v trebuhu, ko vidim bivšega na tv. Pač je bilo lepo takrat, kaj naj user posted image

(odgovor članu Ivi33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2008 8:51:01   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Ivi33

Nimam nobenih extra občutkov za bivše.Pri nekaterih moram prav razmišljati, če sva bila v postelji skupaj, ali se mi samo zdiuser posted image ...To so pa leta...pri meni....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2008 8:53:35   
Pajaca
Isto kot če srečam katerega koli prjatla, ki ga že dolgo nisem videla.

Nimam nekih čudnih občutkov ali karkoli....

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2008 9:44:26   
Anonimen
anjaph se strinjam z teboj!

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2008 11:15:12   
Teya*D.
Bivši so bivši in naj to ostanejouser posted image ...ne res. ma ne vem nisem še srečala katerega na svoji poti. Pozdravim ga kaj drugega pa zame ne vžge več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2008 11:43:17   
Majuska
moji bivši so tam, kamor spadajo. V preteklosti. Nobenih čustev več ne gojim do njih, ker sem to že pred leti razpucala. Če ga kje srečam, bi ga sicer pozdravila, to je pa tudi vse. 

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2008 11:48:01   
Lunc_a
Mi ni nikoli neprijetno,ravno obratno me veseli da se recimo po dolgem času speti vidimo in kakšno rečemo

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2008 12:05:52   
TIA22
Jaz ko srečam "določenega" bivšega...ojoj..user posted image

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.1.2008 17:03:29   
tanikaa
Moji občutki?

Ponos. Ker mam zdaj to, kar nisem imela takrat. Ampak to vem zdaj, ker sem imela prej to, kar nimam zdaj. HB.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2008 17:58:08   
Anonimen

Pa vseeno so čudni občutki, taki malo mešani - fajn, da spet nekoga takšnjega vidiš, pa mal neprijetno - sploh k moj ve.

Tud meni se porajajo čudni občutki, če ga srečam. Zelo jih opiše tale smajli: user posted image .

(odgovor članu Ivi33)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2008 18:00:53   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Tud meni se porajajo čudni občutki, če ga srečam. Zelo jih opiše tale smajli: user posted image .

Enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2008 18:01:24   
Kepica83
Moji občutki?

Ponos. Ker mam zdaj to, kar nisem imela takrat. Ampak to vem zdaj, ker sem imela prej to, kar nimam zdaj. HB.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.1.2008 18:19:07   
mala pikica
A anonimnost na RR-u več ne obstaja?

No, pa vseeno...

Kolikor vem, si ni najboljše postlal in mi ni vseeno za to. Bi bila veliko bolj vesela, če bi ga videla srečnega ob svoji družinici.

Sicer pa sem s preteklostjo zelo lepo razčistila. In z veseljem se spomnim tistih časov, ker so bili lepi.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.1.2008 22:30:17   
Gina
Jaz bi bila vesela, če bi srečala kakega bivšega. Zanimalo bi me, kako živi. Malo nostalgije je zihr zmeraj vmes. V končni fazi si ga imel rad, a ne. Saj ni treba, da koga sovražiš, če nisi več skupaj. Lahko se imaš še naprej rad, vendar na drug način, pač ne na partnerski. Včasih ostane tudi kemija. ostalega ni več, je pa kemija. Niti to ne štejem pod kaj groznega. Tukaj nimaš vpliva na kemijo, ne moreš pomagat, če je.
Hodila sem nekaj let z enim zelo zelo fejst fantom, ki je imel eno samo napako. Preveč je spil. Seveda je bil to razlog, da sva šla narazen.  Ne glede na to....pred par tedni sem slučajno izvedela...da je umrl. imel je nesrečo. Bilo mi je hudo. Precej zelo hudo.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.1.2008 22:53:25   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Jaz bi bila vesela, če bi srečala kakega bivšega. Zanimalo bi me, kako živi. Malo nostalgije je zihr zmeraj vmes. V končni fazi si ga imel rad, a ne. Saj ni treba, da koga sovražiš, če nisi več skupaj. Lahko se imaš še naprej rad, vendar na drug način, pač ne na partnerski. Včasih ostane tudi kemija. ostalega ni več, je pa kemija. Niti to ne štejem pod kaj groznega. Tukaj nimaš vpliva na kemijo, ne moreš pomagat, če je.

ja...jaz se tud razmišljala en dan nazaj, da me prav zanima, kako je bivši moj...kako živi, ima žensko, ...pač nek filing gre ćez tebe- saj sta imela nek odnos...men se to zdi normalno...sploh, če ga ne vidiš dooooooolgo

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.1.2008 1:44:45   
Anonimen
Kaj pa vem... eden od mojih bivših je dons tkorekoč moj najnajnaj frend, tko, da ga zmeri rada vidm... dostikrat se slišva, mejčkn manjkrat vidva (obveznosti, pa to), pa mava zdej oba familije in otroke... na srečo mava take partnerje (jst dedca, on pa ženo), k zastopjo, da smo mel lajf še pred njimi... in zakva se kregat tm, kjer ni treba?... no, pa še ene par bivših je, s katerimi mam sicer full mal kontaktov (so bl naključni, če so že), ampak ko so, pa ni nobene panike kkšno rečt, it na en drink, se povabt na obisk al pa kej tacga... Bivši MOŽ je pa čist druga štorija... ta je pa bivši z razlogom, ja... me nč ne briga, če nimam vozniške - k ga vidm, se usedem u auto in ga povozm... pa še na rikverc pol, da bo ja zihr.

(odgovor članu Ivi33)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.1.2008 2:06:04   
Annny
Jaz sem čisto vesela, če kakšnega bivšega srečam- nisem bila nikoli z nobenim v konfliktu, tako da..
Me veseli, če so ok, izmenjamo par prijaznih besed..to je to..me pa nič 'ne stiska' ali kaj podobnega, to je že mimouser posted image

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.2.2008 18:02:20   
cassy
zakaj pa ga jaz še vedno po tolikih letih (6 let) sanjam in v sanjah podoživljam občutke iz tistih časov.....da sva skupaj...... včasih sanjam tudi mojega sedanjega češ da ga varam z mojim bivšim. ko se zbudim sem celi dan čist zmešana in bi ga najrajš poklicala a ko pomislim kako bi bilo v resnici, me mine.
drugače mam jaz svojega sedanjega zelo rada in ga nebi zamenjala sam bivšega pa res ne morem pozabit. saj jih je bilo še več a na druge sploh ne pomislim....samo nanj.kljub temu da me je neštetokrat užalil in razžalostil......
zanima me kakšno je njegovoživljenje, si je našel punco ipd....

ali to kaj pomeni? upam, da nič!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.2.2008 19:06:20   
Anonimen
Še vedno rečeva kako preko neta včasih.Občutki?Nevem niso ne slabi ne dobri.Kot prijatelja včasih obujava spomine in se temu smejiva.

(odgovor članu cassy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.2.2008 19:33:22   
Suzy.
Hmm, ne vem, zakaj bi se z bivšim obremenjevala.
Ne, me ne stisne, če ga srečam. Če bi še karkoli čutila do njega, pol ne bi šla narazen. Oziroma ga ne bi pustila.
Mi je pa čist normalno, ko ga srečam, da z njim spregovorim par besed, kako je, kaj počne in tako. Zakaj pa ne, saj sem z njim konec koncev preživela 5 let svojega življenja.

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.2.2008 11:11:49   
deja27
ravn včer je pršu k men v službouser posted image ,zej sem vsaj zihr,da sem ga pozabila.pred 4leti,pa sem misla,da me bo pobral,ko sem ga vidla.Sedaj se pa lahk zgovarjam vse z njim,razn problem je,k je imel pred leti nesrečo in je bil v komi,sedaj pa spomin pa to-je pa mejčkn zoprno.

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.2.2008 18:47:30   
lelčy
nimam nikakršnih občutkov, samo pozdravim, mogoče malo poklepetam in to je to.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

boli
mucica12

ali ste imeli punkcijo kolena ali boli

ja zelo (13%)

na sredini (3%)

ne boli (3%)

je nisem imel (78%)

pozabil sem (3%)

Število vseh glasov: 797

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!