|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene avtosedežev v Avstriji
27.1.2008 21:14:58   
daddyP
Ali je kdo v zadnjem času gledal kakšne so cene avtosedežev v Toys'r us v Avstriji? Zanima me predvsem za Maxi Cosi Tobi in Römer King Plus. Če gre kdo kaj gor bi prosil če lahko pogleda, da se ne vozim zastonj v Avstrijo.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cene avtosedežev v Avstriji
27.1.2008 21:24:57   
Anitka
Pri maxi cosi cabriofix sem v Avstriji opazila, da so sigurno dražji za vsaj 20 evrov. Predlagam ti, da pobrskaš še kaj po internetu na njihovih straneh.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu daddyP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2008 8:05:06   
tinatona
Jaz sem kupila že pred časom Römerjevega King TS Plus - model high line in je bil za dobrih 40000 (bivših sit) cenejđi kot pri nas.

LP

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2008 17:14:30   
Klaudia
Prejšnji teden sem bila v toysu in gledala za romer king ts plus. Je ista ceno kot v sončku. Tako da ga bomo mi kar pri nas naročili. Za maxi cosi pa žal nisem gledala.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!