Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste, ki ste cepile dojenčke proti rota viru... 26.1.2008 17:34:15
|
|
|
|
pt
|
Živjo, kot sem že v naslovu napisala, me zanima, kako ste kopale in previjale vaše dojenčke, ki ste jih sepile proti rota virusu? Ali ste po vsakem previjanju razkuževale roke in s čim, če ste? Kako pa ste kopale, če se lahko prenaša ta zoprni virus, ki ga cepljeni otroci izločajo z blato? Ve to sprašujem, er je opozorilo, da "se cepilni virus nekaj časa izloča z blatom cepljenega otoka, še posebej okrog 7. dne po cepljenju. Osebe, i skrbijo za cepljene otoroke morajo zlasti skrbeti za higieno....." prosim za vaše izkušnje. Hvala. P.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste cepile dojenčke proti rota ... 26.1.2008 17:39:32
|
|
|
|
jasna
|
Kopaš lahko normalno, saj dojenček virus že ima in ne bo zbolel. Poostriti moraš higieno ob previjanju, da zaščitiš ostale družinske člane. Umivanje rok bi moralo zadostovati. LP
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste cepile dojenčke proti rota ... 26.1.2008 17:42:00
|
|
|
|
ThinkPink
|
Nič kaj posebaj nisem komplicirala ali razkuževala. Kot ponavadi sem si po previjanju umila roke z milom. Kopala sva jo normalno. In ni bilo nobenih posebnosti.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste cepile dojenčke proti rota ... 26.1.2008 18:14:22
|
|
|
|
pt
|
hvala za info. jaz si še po previjanju razkužim s SPITADERMOM srejem, ki je tudi proti rota virusu. Saj, vem, da morda pretiravam Čav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?