Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Povračilo potnih stroškov!NUJNO 21.1.2005 21:52:02
|
|
|
|
Erika 1
|
Bojana, ne razumem prav dobro. 1. Potni stroški se vračajo oz. povrnejo, ko opraviš delo na terenu. 2. Kakšno vezo ma otrok pri temu? 3. Za 3960 km bi morala dobiti cca 222.000,00 sit.
|
|
|
|
Povračilo potnih stroškov!NUJNO 22.1.2005 6:55:49
|
|
|
|
Bina01
|
Erika, mislim da tukaj ne gre za potne stroške, ki jih imamo v službah, ampak za pravico do povračila potnih stroškov v povezani z nego družinskega člana. gre za stroške, ki jih ožji sorodniki (predvsem starši) dobijo povrnjene kadar spremljajo otroka pri njegovem zdravljenju. Ta povračilo stroškov so precej nižja kot so službeni stroški. Bojana, najbolje da se obrneš kar na administracijo v bolnici in naj ti povedo zakaj so tako nizki ter na podlagi katerega zakona jih obračunavajo (mislim pa, da jih na enem izmed "zdravstvenih" zakonov, nisem pa čisto prepričana) Veliko sreče.
|
|
|
|
Povračilo potnih stroškov!NUJNO 22.1.2005 10:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Sem že gledala malo v zakonu ZZZS in piše da 10% cene bencina in to pride cca. 75.000! Zakaj sem pa dobila 43.000 pa ne vem! Si bom za vikend preračunala in potem s papirji šla na ZZZS! Sem rajši malo počakala, ker me je imela taka jeza, da se ne bi dobro končalo in ker še vedno dosti hodimo v MB in bom imela še kar precej potnih stroškov se moram prej ohladit kot narediti zgago! Najbolj me jezi to, ker so na ZZZS rekli, da ne morem dobiti več kot stane ena doječa mama, ki je hospitalizirana ob otroku in če to preračunam je to 1300 sit na dan! Najboljše, da gremo na dopust v bolnišnico, ker je to najceneje! 8);) Bom poročala kaj bodo rekli! BOjana
|
|
|
|
Povračilo potnih stroškov!NUJNO 22.1.2005 10:43:40
|
|
|
|
beba76
|
Tudi jaz mam tega ZZZS-ja poln kufer. Mislim, da vse urejaš v Murski Soboti (jaz tudi) in tam, če maš srečo, na blagajni naletiš na enega ful neprijaznega moškega, ki te najprej nahruli, šele potem pogleda papirje... No, jaz sem prejšmje leto bila s sinom v Mariboru na kontroli zadnje dni v septembru, potem pa prve dni v oktobru (skratka niti dva tedna razlike ni bilo med pregledoma). In grem veselo na ZZZS, da mi dajo ta drobižek, za katerega sem mislila, da mi pripada. In kaj so mi povedali?!? Mesečni znesek mora presegati 4.000 (mislim,da je bilo približno toliko), če so stroški nižji, ne dobiš nič. Torej, tudi če maš preiskavo zadnjega v mesecu - torej 31. pa naslednji dan (to je že 1. v naslednjem mesecu) greš spet, ne dobiš nič, če mesečno ni več kot 4.000. Pa nihče ne vidi, da je manj kot 30 dni razlike. Pa saj se ne gre za ta mali denar, gre se za princip. Če smo na bolniški, od nas zahtevajo ne vem kaj (gibanje okrog hiše npr.), ker nam pač oni plačujejo, po drugi strani pa nas prinesejo okrog, ko je le možno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?