|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povračilo potnih stroškov!NUJNO
20.1.2005 21:11:42   
Anonimen
Pozdravljene,

zanima me, če je veste za primer v praksi koliko vračajo za povračilo potnih stroškov in sicer: moja hčerkica je bila na intezivni negi za nedonošenčke 33 dni ko nisem bila pri njej in sem ji dostavljala mleko. Dobila sem odobritev povrnitve stroškov po posebnem postopku in sem dobila za prevoženih 3960 km 43.000 SIT! Seveda se mi zdi to občutno premalo.

V vsakem primeru bi šla k svojemu otroku, ampak se mi zdi, da se tu gre za čisto norčevanje!

Nikomur ne privoščim takega položaja,ko bodo pa sami izkusili kdaj kaj takega naj se zamislijo!

Bojana
  Neposredna povezava do sporočila: 1
21.1.2005 21:52:02   
Erika 1
Bojana, ne razumem prav dobro.
1. Potni stroški se vračajo oz. povrnejo, ko opraviš delo na terenu.
2. Kakšno vezo ma otrok pri temu?
3. Za 3960 km bi morala dobiti cca 222.000,00 sit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2005 6:55:49   
Bina01
Erika, mislim da tukaj ne gre za potne stroške, ki jih imamo v službah, ampak za pravico do povračila potnih stroškov v povezani z nego družinskega člana. gre za stroške, ki jih ožji sorodniki (predvsem starši) dobijo povrnjene kadar spremljajo otroka pri njegovem zdravljenju.
Ta povračilo stroškov so precej nižja kot so službeni stroški.

Bojana, najbolje da se obrneš kar na administracijo v bolnici in naj ti povedo zakaj so tako nizki ter na podlagi katerega zakona jih obračunavajo (mislim pa, da jih na enem izmed "zdravstvenih" zakonov, nisem pa čisto prepričana)

Veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2005 10:04:32   
Anonimen
Ojla!

Sem že gledala malo v zakonu ZZZS in piše da 10% cene bencina in to pride cca. 75.000! Zakaj sem pa dobila 43.000 pa ne vem! Si bom za vikend preračunala in potem s papirji šla na ZZZS! Sem rajši malo počakala, ker me je imela taka jeza, da se ne bi dobro končalo in ker še vedno dosti hodimo v MB in bom imela še kar precej potnih stroškov se moram prej ohladit kot narediti zgago!

Najbolj me jezi to, ker so na ZZZS rekli, da ne morem dobiti več kot stane ena doječa mama, ki je hospitalizirana ob otroku in če to preračunam je to 1300 sit na dan! Najboljše, da gremo na dopust v bolnišnico, ker je to najceneje!

8);)

Bom poročala kaj bodo rekli!

BOjana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2005 10:43:40   
beba76
Tudi jaz mam tega ZZZS-ja poln kufer. Mislim, da vse urejaš v Murski Soboti (jaz tudi) in tam, če maš srečo, na blagajni naletiš na enega ful neprijaznega moškega, ki te najprej nahruli, šele potem pogleda papirje...
No, jaz sem prejšmje leto bila s sinom v Mariboru na kontroli zadnje dni v septembru, potem pa prve dni v oktobru (skratka niti dva tedna razlike ni bilo med pregledoma). In grem veselo na ZZZS, da mi dajo ta drobižek, za katerega sem mislila, da mi pripada. In kaj so mi povedali?!? Mesečni znesek mora presegati 4.000 (mislim,da je bilo približno toliko), če so stroški nižji, ne dobiš nič. Torej, tudi če maš preiskavo zadnjega v mesecu - torej 31. pa naslednji dan (to je že 1. v naslednjem mesecu) greš spet, ne dobiš nič, če mesečno ni več kot 4.000. Pa nihče ne vidi, da je manj kot 30 dni razlike.
Pa saj se ne gre za ta mali denar, gre se za princip. Če smo na bolniški, od nas zahtevajo ne vem kaj (gibanje okrog hiše npr.), ker nam pač oni plačujejo, po drugi strani pa nas prinesejo okrog, ko je le možno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2005 14:46:48   
Erika 1
Se iskreno opravičujem za nevednost. Sorry!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?