Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 24.1.2008 15:03:09
|
|
|
|
Taula
|
Dow. sindrom se najpogosteje pojavi pri ženskah nad 40 oz. pri zelo mladih...okoli 20 let. To je ena raziskava pokazala. Ni pa garancije...lahko se pojavi genetska motnja kadarkoli.
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 24.1.2008 15:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm, če sem te prav razumela išče tole. No, povej če je to to.
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 24.1.2008 19:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne žal ni to, tisto je bilo tako, da je bila verjetnost napisana glede na mesec zanositve in starost mamice. Pri nama je bilo takrat bp. Pa jo je zanimalo, če ni ravno takrat zanosila, ko je bila verjetnost za okvare največja. Ko gre vse narobe se zgleda človek opre na vsako bilko.
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 24.1.2008 20:38:17
|
|
|
|
ellie
|
ups...se opravičujem...sem po pomoti 2x kliknila
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 24.1.2008 21:00:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem da to ni tema... Ampak bom vseeno vprasala: A v to res kdo verjame??
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 24.1.2008 23:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ko gre vse narobe se zgleda človek opre na vsako bilko.
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 25.1.2008 11:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ellie hvala, sem ji posredovala
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 25.1.2008 17:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdrav... ehm...s kolegico kar veliko debatirava o tej temi zadnjne čase. Ona prisega, da je tako zanosila že u prvo in da spol otroka (tudi pri prijateljicah) po teh izračunih sto procentno drži. Kaj pa vem... najbrž ne škodi verjet...samo ta jonas metoda menda ni najbolj natančna pri določanju stopenj rizičnega faktorja...da menda še ni dovolj raziskana zadeva...kaj pa vem...placebo efekt po moje...
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 25.1.2008 20:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
No meni pa ta ang. ne gre najbolje, malo razlage, kaj izračunani datumi povedo: nap.: 30. 1. 2008, 12. 29., kaj to pomeni, da na ta dan lahko zanosiš, jaz bom takrat že tik pred M
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 27.1.2008 0:48:40
|
|
|
|
blustar
|
Starejši kot si, večje tveganje - to verjamem. Tveganje za genske nepravilnosti po dnevnih? Če pogledam nazaj za mojo malo sem jo dobro odnesla - niso bili kazalci najboljši. Ampak mi je pa vsekakor bolj všeč naprej, če gledam boljše številke. Pa če verjamem, al pa ne
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 28.1.2008 7:22:32
|
|
|
|
pikica36
|
meni se je ta mesec prvič pokrival datum lunine in moje biološke ovulacije.... no, rezultat je tu.mogoče naključje
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 30.1.2008 12:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 meni se je ta mesec prvič pokrival datum lunine in moje biološke ovulacije.... no, rezultat je tu.mogoče naključje No, sem šla nalašč pogledat zase za preteklo nosečnostjo, lunina in biološka O se niti slučajno nista pokrivali, ko sem zanosila imeli naj bi punčko, risk faktor pa je bil 3. Imamo pa doma zdravega sinka. Torej je tole tolk zanesljivo kot una kitajska tabelo. Pa na MON-u sem prebrala, da tudi Pušenjak temu pravi bolj v stilu "kr neki".
|
|
|
|
RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ... 30.1.2008 20:40:13
|
|
|
|
pikica36
|
saj tud jaz mislim da je "kr neki" ne verjamem v te vraže se mi je pa ta mesec res pokrivalo, kot pravijo da naj bi se, da je 99% da zanosiš če se obe O pokrivata.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.