atena777
|
piščanc hvala za tole nazorno obrazložitev! Alergija se je dejansko izrazila bolj, že po prvem tednu ko je šel v vrtec, tudi po modah je dobil take živordeče pikice in samo po modah in jih že 14 dni ne morem ozdraviti. Poleg tega je pa alergija nastopila hkrati z njegovo virozo, tako, da je to res kar opisuješ. Natalli07 prej dokler se je prehranjeval izključno samo doma (ker jaz kupujem na eko tržnici, pa vse res pregledam, da nima umetnih snovi, vse sama delam iz naravnih živil), v vrtcu pa enostavno dobijo čisto vse - po mojem videnju kot odrasli, čeprav vzgojiteljica zatrjuje, da je vse pod strogim inšpekcijskim nadzorom. Ampak ne morem kupiti te trditve, ker jim dajejo tiste desert jogurte, ki jih jaz še sama ne jem, pa veliko umetnih stvari industrijsko predelanih dobijo in to mi ne bo noben razlagal, da je zdravo. Samo očitno nimam druge izbire. Podaljšanje porodniške so zavrnili. Kot si ti Natali07 rekla, je res, da te zdravniki pregledajo zgolj na pšenico, mleko in jajce, kar Davidu ni pokazalo pozitivnega testa, vendar pa sem dostikrat ugotovila, da je imel rekacijo npr. na marelice, grah, beljak, vendar ne vedno. Tako, da mislim, da gre bolj za škropiva in aditive, ki se najdejo v teh živilih. zana21 bom poskusila tvoj nasvet, če ne drugače pa bom menjala pediatra, ker to pa je res že grozno! Samo kortizon vsakič dobimo!
|