Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Terme - kaj vzeti s sabo in česa ne smem ... 23.1.2008 17:23:42
|
|
|
|
Hans
|
Olja, tudi mi gremo v toplice in to blizu vas - Morvaske Toplice, naša je stara 15m. Vzeli bomo : kopalke navadne, kopalke za kopat (dobila sem jih v Sparu), velike brisače, kopalni plašček, freds obroč, igračke za vodo in tiste za zunaj, ogromno oblek, copate, vozičk, piškote in soke za malico na bazenu, veliko body-jev - na bazenu je navadno v body ali pa v kakem poletnem kompletu, pa ovezno kapo in šal - če boste po kopanju morali ven. Pa za mamico revije, ko bo malčica spala na bazenu, doma je kuhanje, pospravljanje... tam pa je le ležanje. Uživajte !
|
|
RE: Terme - kaj vzeti s sabo in česa ne smem ... 23.1.2008 17:45:20
|
|
|
|
Anonimen
|
- natikači za k bazenom(nedrsljivi!)- označi jih z alkoholnim flomastrom, ker radi zamenjajo ali ...
- kopalke
- kopalna brisača
- družabne igre
- revije, knjige,...
- kopalni plašči(obvezno!)
- za tamalo bitje- kopalni obroč(al nekaj podobnega) in igračke
- slani prigrizki
- zlo fino pridejo plastične posode za shranjevanje- lahko narediš sendviče in jih neseš s sabo na bazen
- kaka žogica nikoli ni odveč
- zdravila
- kozmetika- lotion za telo in tuš geli
- velika torba za prenašanje stvari na kopališče
- fen za lase!!!
- navadne vrečke, kamor boš spravljala mokro perilo, ko greš iz kopanja
- velikooo tekočine
- kopalne pleničke za tamalega
- ščipalec in pilico za nohte- v vodi se radi zmehčajo in polomijo
- kape, šale in rokavice- tud če ne bo mraz, ko greš iz kopanja, prav pride
- ...
Če se spomnim še kaj- napišem! Lepo se imejte!!!
|
|
|
|
RE: Terme - kaj vzeti s sabo in česa ne smem ... 23.1.2008 17:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Aaaa, sm se spomnila še nekaj. - križanke
- elastike in trakovi za lase
- če maš pogosto glivična vnetja- priporočam prepojene tampone(mislim, da so od Sente), ki jih dobiš skoraj v vsaki drogeriji, lahko pa vprašaš tud v lekarni
- bepanthen kremica- za praske, suho kožo,...
- kake stare brisače- da jih daš zjutraj že na ležalnike, in pustiš čez dan gor, da drugi ne zasedejo- če jih kdo odnese, da ti ne bo žal
- mp3 player oziroma kak drug predvajalec glasbe
- napihljivi povšterčki za pod glavo
- fotoaparat
- ...
|
|
|
|
RE: Terme - kaj vzeti s sabo in česa ne smem ... 23.1.2008 19:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla in predvsem česa nujno ne smem pozabiti? Kopalk in kopalnih pleničk, obutve za na bazen.
|
|
|
|
RE: Terme - kaj vzeti s sabo in česa ne smem ... 23.1.2008 19:13:33
|
|
|
|
Hans
|
kopalke za kopat eh, mislila sem napisat pleničke za kopat.
|
|
RE: Terme - kaj vzeti s sabo in česa ne smem ... 23.1.2008 19:42:52
|
|
|
|
eya
|
hej, samo to-kopalne pleničke jaz vedno kupim v DMu, se še nikoli ni zgodilo, da jih ne bi imeli.
|
|
|
|
RE: Terme - kaj vzeti s sabo in česa ne smem ... 24.1.2008 8:52:04
|
|
|
|
Enolla
|
Kompliciram, a ? Hans - ob tvojem nicku bi najraši vstala in ti salutirala - ja vol . Zakaj ste se pa za Moravske odločili Mič - Aspirinčica - hvala, samo bomo samo tri dni. Se ne bomo preselili v terme , ampak hvala. Eya - ja sem razmišljala, da se bomo kar v Ljubljani v CP, ko bomo na poti, ustavili in jih kupili.
|
|
RE: Terme - kaj vzeti s sabo in česa ne smem ... 25.1.2008 21:33:22
|
|
|
|
Hans
|
Ojla, enolla, mi smo se odločili za Moravske na podlagi izkušenj, moji starši že več let hodijo tja, pa tudi mi smo že bili, v termeh 3000 nam je všeč bazen za otroke, pa okolica, lepo za sprehajat, pa blizu je mesto in trgovine. Sedaj gremo tudi v Moravskem ampak ne v Terme 3000, pač pa v Vivat, tam še nismo bili. Komaj čakam nedeljo!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 idej za zimski družinski izletČudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...
Smučišče Kandrše – VidrgaOb cesti Moravče-Zagorje, 50 kilometrov od Ljubljane, ležijo Kandrše. Kandrše so naselje v občini Zagorje ob Savi. Manjš...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?