|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako po odnosu?
23.1.2008 7:50:21   
Anonimen
Pozdravljene punce,

odločila sem se da se obrnem na vas, ker vem da se z vami lahko o tem pogovarjam. Z mojim možem se že nekaj časa trudiva da bi imela otroka pa nama ne gre in ne gre. Bila sva že dvakrat na IVF, pa tudi brez uspeha.
Zdaj me pa zanima, meni se zdi da mi po odnosu vsa sperma steče ven, ne vem ali naj pustim tako kot je, ali se naj obrišem, umijem, vse sem že probala,..ma ne vem no. Mogoče ja malo bedasto vprašanje,..pa vseeno. Kako ravnate ve?

Hvala vam punce,
lep dan
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako po odnosu?
23.1.2008 7:56:22   
bastian111
Draga anonimka; lepo je že če vsaj nekaj minut po odnosu poležiš. Drugače pa se lahko stuširaš oz.obrišeš, saj tisti hitri so že noter. Tako da na to ne moreš vplivat. Želim vama srečo in velikouser posted image .Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 8:21:14   
murkica
Točno tako, kot je bastian111 napisala, hitro so že notri. Drugače, pa enkrat za štos dvigni noge v luft, kaj veš mogoče pa rata. Ene so napisale, da so potem zanosile, sicer je to verjetno v psihi ampak očitno za nekatere pozitivno deluje....

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 9:20:25   
Luni
hahaaa, ja, res, noge v luft. Ne, resno, noge v luft, dobro je, da je tudi zadnja malo privzdignjena....user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2008 12:13:04   
murkica
Men se dragi smeji ko nor, ko dam jaz noge v luft. Sicer je rit mal težka, pa je potem to težje izvedljivo, ampak se pač naslonim ob zid in je. user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2008 12:24:52   
little angel
baje da je tak- ko ti je otrocicek usojen zanosis pa nima veze kaj delas po spolnem odnosu, lahko gres laufat pa ce ti je usojen se bo prijelo. dosti punc zanosi tudi stoje. veselo na delouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2008 13:06:18   
Anonimen
Eh, jst sem tud držala noge v luft, pa z blazino pod ritjo še pol ure do ure ležala,... ma delal sem vsako neumnost, ki sem jo pobrala kje na netu - čaji takšni in drugačni, tabletke te in one, vitamini in minerali, seksa vsak dan, seks na 2 dni, seks 3 dan po začetku M, ker si kao najbolj ploden,... Zanosila pa sem tisti mesec, ko sem najmanj pričakovala - seks je bil tko na hitro, nič ležanja po njem, skoz je bilo nekaj, da nisva imela 5 minut zase, ogromno stresa je bilo tisti mesec, pa seksala sva res samo parkrat in se je prijelo. Sploh nisva mogla verjet. Enostavno ni recepta. Je pa res, da tisti usodni so na poti proti cilju takoj, pa ne glede kaj delaš po seksu.

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2008 13:26:25   
curkica

baje da je tak- ko ti je otrocicek usojen zanosis pa nima veze kaj delas po spolnem odnosu, lahko gres laufat pa ce ti je usojen se bo prijelo. dosti punc zanosi tudi stoje. veselo na delouser posted image user posted image user posted image

Se čist strinjam, tak da "anonimna", gremo, samo pridno user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2008 20:09:54   
Anonimen
user posted image Tudi jaz mam tkšne proble al se naj obrišem umijem.... ponavadi se vedno obrišem in umijem, potem se mi pa zdi kot da je šlo vse iz mene user posted image  

Ampak z dragim še kar poskušama user posted image  če bo bo če ne pa bo čez en čas, hihi user posted image
P.S. Ravno včeraj sma sprobala (sma ga mogla krstit) nov avto user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2008 20:11:47   
Kepica83
joj MURKICA kako si me nasmejala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?