J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen J.L. te povsem razumem kako je ko ti začne komplicirati lastna mati. Jst živim pri njemu in moram rečt da se s taščo razumem, medtem ko mi lastna mati od začetka nosečnosti para živce. Na dan me kličesigurno 5x, me sprašuje če sem dovolj oblečena, itd... kot bi bla stara 15 let, pol ti pa še prbije kakšno takšno kot je zakaj bom otročka prjavla na fantov naslov....halooo.....ma sej bo.... Moram rečt da se tudi jaz bojim (sem v 38 t), predvsem zaradi partnerja. Najbolj se bojim da se bo ob prihodu novega člana počutil zapostavljenega in se bova začela odtujevati.... Jaz upam, da se bo spremenila, sploh obnašanje, ker res nočem, da mi v takem odrašča otrok, čeprav dvomim, da se da spremenit obnašanje pri tolikih letih, ko je vajena enega in istega. Da bi pa šla sama z dojenčkom živet, pa tudi ni pametna rešitev, že zaradi tega, ker bi bila z čisto sama za vse. Partner namreč dela v tujini, zaradi večjega zaslužka in pa da čimprej gremo na svoje. Drugače pa tudi mene obravnavajo kot kakšega otroka. Se že bojim kako bo, ko bo otrok. Ful se veseli se vnučka, vendar se bojim, da se mi bo vtikala v vse. Res si želim, da se spremeni, saj bi s tem, izboljšali odnose v familiji, ne pa da sedaj vlada malone mržnja.
|