|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cakanje na komisijo
19.1.2005 10:18:06   
b.j.n.
punce dobro jutro,

Sem na bolniski in prejsnji teden je moj osebni zdravnik poslal papirje na odlocitev komisije. Odgovor se vedno cakam in me malo skrbi, saj ta trenutek ne vem, pri cem sem. Ce komisija ne odobri bolniske, kaj se zgodi potem s tistimi dnevi, ko cakas na odlocitev in nisi v sluzbi? Koliko casa ste ve cakale? A pride posta priporoceno?

Za vase zlate nasvete bi vam bila zelo hvalezna.

LP
B 14T
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cakanje na komisijo
19.1.2005 10:26:00   
Soncnica
Hojla!

Ne sekiraj se! Ni nujno, da boš dobila odločbo od ZZZS tako hitro. Pri meni so enkrat zamujali tudi 3 tedne. Če ti bolniško podaljšajo, je v izreku odločbe naveden datum, če ti jo pa slučajno zavrnejo, velja enako - navedejo datum, po katerem greš v službo, če tvoj G ne navede drugega razloga za bolniško. V vsakem primeru si upravičena, da si doma dokler ti odločba ZZZS ne bo vročena. Srečno!!:)

Sončnica in :duda: 30 t

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cakanje na komisijo
19.1.2005 10:50:36   
coco
Dobro jutro!

Da te se jaz potolazim. Ne sekiraj se prevec, ker bo vse O.K. Meni je komisija za dvakrat podaljsala bolnisko in drugic sem tudi cakala na odgovor cez zadnji koncni rok bolniske (lahko da so polno zasedeni). Ker ni bilo poste, sem poklicala sestro v zdravstveni dom, ki pa je posto ze prejela in je bilo vse vredu. Kar se pa tice odobritve bolniske s strani komisije pa tudi ne skrbi. Ne vem sicer za naprej, ampak mislim, da na zacetku ne komplicirajo, saj konec koncev tvoj ginekolog ali osebni zdravnik presodi ali si zmozen za delo ali ne ter jim pac poslje ustrezna dokazila. Mislim pa da tudi komisija dobro ve za zacetne nosecniske tezave - za katera zal se vedno cakam da izginejo...:(

Se enkrat ne skrbi prevec, sej vemo da to za nas ni dobro, a ne?!

lp,
C. in 16t

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   cakanje na komisijo
19.1.2005 11:19:28   
bivka
Jaz sem vsako odločbo čakala točno 1 teden.
Lp, B

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   cakanje na komisijo
19.1.2005 11:40:49   
maja1977
Zdravo!

No pri meni je bilo tako... Prvič sem bila na bolniški od 01.12., moja zdravnica je napisala predlog za komisijo že isti dan za komisijo za komaj 27.12. No pošto, da mi niso podaljšali sem dobila 29.12., da pa imam bolniško do 31.12., tako da sem prav čas zvedela, kako in kaj.
Tako da sem šla 03.01 veselo v službo, kljub mojim bolečinam pri mojem pikcu, da o križu niti ne govorim.. No 05.01. sem imela kontrolo, G mal znori, ker mi niso podaljšali, pri UZ pa ugotovi, da pikec hoče ven - da mi "grozi" PREDČASNI POROD!!!!! Me je skor kap.. Sem šla z izvidi k zdravnici, nakar takoj napiše predlog za komisijo, že v soboto 08.01. dobim pošto da sem v bolniški do 17.02., saj se mi 18.02. že začne porodniška.
No še dobro da ni blo kaj narobe tista dva dni z mojo pikico, ko sem se matrala v službi..., ker mi pametnjakoviči na komisiji niso podaljšali! :grrr::grrr::grrr:
Tako da po moje pokliči sestro in jo vprašaj kdaj gre na komisijo, tak mora vedet, pošta pa pride priporočeno.
No jaz sem iz Celja in tu je že znano, da ful težko podaljšajo...
Upam da ti bodo podaljšali, ko bo šlo na komisijo...:bravo:
Lp
Maja 33t :modri:9nebesa

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?