|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magisterij
19.1.2005 0:04:52   
tralala
A se je katera odločila za podiplomca? Zanima me, koliko mamic je takih, ki naprej študirajo kljub otročku...in ali vam znese uskladiti vse, ko spet nastopite v službo? Kaj mislite, bo to ovira, ko bom šla na razgovor za novo službo ali bo to delovalo pozitivno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Magisterij
19.1.2005 0:09:56   
nejcko
Jaz razmišljam o podiplomcu, samo cincam še med takim za dušo ali takim, ki ima kaj perspektive, kar se službe tiče. Drugače sem pa kljub majhnemu otroku na faksu naredila še dva zadnja precej težka izpita in diplomo.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Magisterij
19.1.2005 0:21:42   
Pikca
Jaz imam pa samo še magistrsko nalogo za napisat, pa se kar ne spravim... Bo treba hitro začet, da končam še preden bo konec porodniške, ker potem bo pa res bolj malo cajta.
Sicer jih poznam nekaj z majhnimi otroki, ki uspešno študirajo, ampak se mi zdi, da moraš imeti kar močno voljo, da ti uspeva.
Lp, Pikca

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Magisterij
19.1.2005 0:27:31   
nejcko
Pikica, a sem lahko firbčna, iz česa delaš magisterij?

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Magisterij
19.1.2005 6:44:45   
Anonimen
Počasi končujem izpite, do konca sta mi ostala še dva, sem se pa vpisala predlansko leto, v 5 mesecu nosečnosti, upam, da mi bo do konca porodniške uspelo napraviti še ta zadnja 2 izpita čez poletje pa magistrsko nalogo...Se splača? Če za svojo dušo - potem DA, kakšne pretirane prednosti pri iskanju nove službe pa ne bo, pa tudi potem pri plači se praktično ne pozna (v državni upravi je to dodatek v višini 0,30 količnika) - drugje pa še tega ne. Je pa tako, da je magisterin na naravoslovju povsem nekaj drugega kot v družboslovju... Preveri, kako teče na fakulteti, kjer nameravaš vpisati podiplomca, bolognjski proces, ker naj bi diplomanti z univerzitetno diplomo v večini primerov imeli le 1 leto podiplomskega študija oziroma bi se jim priznalo 90 EC (kreditnih točk).
Zaenkrat bodo v naslednjem štud. letu po sistemu bolonje izvajali magistrske programe na Ekonomski fakulteti UL in Fakulteta za upravo UL.
Je pa trend takšen, da bodo neko prehodno obdobje magisteriji popolnoma izbledeli (ne bo več znanstvenih nazivov, temveč strokovni in se bo naziv pisal za priimkom, podobno kot sedaj npr. univ. dipl. ing. živ. tehn.) po določenm času pa postali nuja....
Novost je še ta, da se bodo lahko po novem sistemu vpisovali na "magistski" študij neposredno tudi tisti, ki bodo zaključili t.i. visoke strokovne šole - skratka po novem ne bo razlikovanja med tistimi, ki bodo vpisani na univerzitetnih in visokošolskih strokovnih programih.
Aja, kako pa je študirati ob dojenčku? Pri meni čez dan bolj slabo ali nič, ponoči pa brez problema...
PA aeno dobro jutranjo :kava:

(odgovor članu tralala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Magisterij
19.1.2005 8:01:55   
Donja
tralala Miška ti bo to znala lepo odgovorit, kako ji je uspelo.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Magisterij
19.1.2005 8:42:45   
viv_
Pri meni je tako kot pri Pikci - manjka mi še naloga. Že nekaj časa se pripravljam, da bi začela pisat dispozicijo pa nič od tega. Med porodniškim sem sicer naredila še zadnji izpit, naloga pa čaka... čaka... čaka...

Mi bo morala res začeti tečt voda v grlo da bo kaj!

Podiplomca pa delam na FDV-ju.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Magisterij
19.1.2005 8:46:19   
Anonimen
Viv, ali lahko zvem na kateri smeri? Jaz sem tudi na FDV-ju?

(odgovor članu tralala)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Magisterij
19.1.2005 8:47:26   
viv_
Miša - sociologija vsakdanjega življenja - ampak mal vlečem :) bi mogla že končat.

Kera smer si pa ti? A si tudi študirala na FDV-ju?

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Magisterij
19.1.2005 8:50:45   
Anonimen
Viv, jaz pa Management neprofitnih organizacij - ja tudi didiplomca sem naredila na FDV - komunikologija - trženje in tržno komuniciranje, Pa ti?

(odgovor članu tralala)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Magisterij
19.1.2005 8:53:33   
viv_
Oj,

ja jest sem diplomirala na sociologiji - smer družboslovna informatika. Pa pomoje da bi se mogle poznat ker sva isti letnik (sej si 74 a ne?).

No, če te kdaj zanese sem te povabim v Badovinca na kofe, ker sem jaz sedaj tudi zaposlena tukej :)

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Magisterij
19.1.2005 8:55:34   
Anonimen
A na FDV-ju si zaposlena, jaz pa na FU-ju...No od sredi marca pa vsakdan v okolici Badovinca....

(odgovor članu tralala)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Magisterij
19.1.2005 8:57:03   
india
Donja, prosim, ne mi delat reklame, ker še vedno nisem spisala tistih strani skupaj!
Čakam na pomlad pravijo moji doma, mož mi pa obljublja čago,ko oddam nalogo! Zdaj se bo pa treba potrudit!
Sicer pa, pri meni to gre malo lažje,ker se otroci med seboj porihtajo!
:rozica:

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Magisterij
19.1.2005 9:00:50   
viv_
A FU je bivši VUŠ?

Hehe... vidiš no! Pol se morva pa nujno enkrat zmenit, da kero modro rečeva :) Ja komej čakam marec, da bo Badovinc mize zunej, ker zdele je notr noro zakajen. Kdaj pa prideš nazaj delat?

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Magisterij
19.1.2005 9:04:11   
Anonimen
Ja, ja FU je bivši VUŠ...Še ne vem, ali pričnem s 14.3 ali 21.3. odvisno, ali mi bodo izrabiti tisti del dopusta, ki naj bi mi po zakonu sicer propadel...

(odgovor članu tralala)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Magisterij
19.1.2005 9:11:53   
viv_
Je pa kar dober tempo ko spet začneš delat. Sem že kar malo utrujena... Vsak dan ob pol 7h Mirno skipam v vrtec, šibam v LJ, tukaj sem do 3h, preden pridem domov je skoraj 4. Mirna je potem še kakšne 3 urice budna, takrat se mal igramo in crkljamo, pa v kakšno nabavo je treba skočit... Ko pa zaspi pa hitro mal stanovanje pospravit... Upam, da bom kmalu dobila kondicijo in ne bom več tako utrujena. Še sreča, da ponoči pridno spi, da se saj naspimo.

lp

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Magisterij
19.1.2005 9:18:22   
Anonimen
Kje pa imaš mirno v vrtcu - za Bežigradom - v Jelki? Kako se je obneslo uvajanje? No se vidino v marcu...lp

(odgovor članu tralala)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Magisterij
19.1.2005 9:23:43   
viv_
Ne, je kar v Kranju v Janini. Zjutraj jo spotoma oddam, potem jo pa moja mami pobere, ker dela samo do dveh, pa še v isti hiši stanujemo.

Uvajanje pa... Glede na to, da je Mirna sicer zelo vesel in družaben otrok, sem mislila, da bo šlo brez problemov. Pa ni bilo tako! Prvi teden je bil katastrofalen. V vrtcu je jokala, doma je samo jokala, če me za trenutek ni imela na očeh je bila katastrofa. Tudi ati ni bil dober, samo mami... Z možem sva se že zasikirala, da če sva ji naredila tako škodo z vrtcem, da nama je res žal, da nisva iskala privat varstva. Potem so šle stvari počasi na bolje in je zbolela. Pa je bila spet en teden doma in sem mislila, da bo vse "jovo na novo". Na srečo ni bilo tako in je šlo kar dobro naprej. Po 3 tednih je bilo tega joka povsem konec - v vrtcu sploh ne joka več, celo sama gre zjutraj v igralnico. Tudi doma je spet takšna kot je bila, nagajiva in nasmejana in tudi zdravje je OK (trkam na les - med znaki bi imeli lahko eno kladivce za te zadeve). Je bilo pa super, da smo začeli z uvajanjem že en mesec prej, tako da sem šla potem z lažjim srcem nazaj v službo.

Čau...

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Magisterij
19.1.2005 9:53:14   
Donja
Miška ni reklama ampak resnica. Še vedno ne vem, kako ti to vse uspeva. No če pa ti mož obljublja čago, pol pa res moraš hitro oddat nalogo in ga držat za besedo. To je pa nekaj lepega od njega. Se spomnim, da sem jaz tudi dosti mojega brata rihtala, ko je bil mali, je 9 let mlajši, tako da je res fino, da si tudi tvoji otroci pomagajo med sabo.

Aja še enkrat oprosti, ker sem te pomotoma klicala. Si tik poleg mame v telefonu in sem prehitro stisnila. Pa še ugotovila nisem takoj.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Magisterij
19.1.2005 10:02:32   
india
Hehe, Donja, ni zime, sem pač odprla oči:)-:)-:)-, bi jih itak morala. Tako, zdaj pač morava enkrat cajt za kavo najt!!!!
Kar se pa tiče šole.....ko bi mi vsaj kak rok postavli,bi blo lažje. Tako sems i pa sama zadala rok: moj rd, ki je v maju, takrat naj bi imela že cetlc v žepu!:zmeden:

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Magisterij
19.1.2005 10:55:43   
.ču
:bravo::bravo::bravo:mamice:bravo::bravo::bravo:
Jes vas prov občudujem,da vam znese zraven malih škratkov še znanje nabirat,res KAPO DOL!
Železna volja je potrebna za to!

Evo za vas:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Magisterij
19.1.2005 11:08:53   
tralala
No, jaz sem trenutno vpisana na Znanosti o okolju in obiskujem predavanja za drugi izpit. Ta mali je v varstvu pri nonotih in tudi on joče vsak trenutek, ko me nima na očesu. Predavanja bodo trajala le 2 tedna, čez 2 meseca pa si moram porihtat službo in mislim, da je to varstvo dobra priprava. Upam, da bo takrat manj trpel. Glede učenja pa je res, da znese samo ponoči. Tako sem tudi štartala - s tem v glavi...pa se mi včasih ne da najbolj. No, za vse, ki boste o tem razmišljale, mislim da je izvedljivo.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?